21mada 09.10.18, 18:43 Czy któraś z was miała? Warto? Czy zauważyłyscie zmianę w odbiorze waszej osoby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Powiększanie biustu 09.10.18, 18:45 Mada, napisz, co naprawdę jest twoim problemem? Mąż? Dzieciaki? Kot się puszcza i popuszcza? Kwiatki usychają? A nie karm nas głodnymi gadkami i obsesyjnym pragnieniem komplementów i akceptacji. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Powiększanie biustu 09.10.18, 21:33 Trolle też mają prawdziwe problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Powiększanie biustu 09.10.18, 21:26 Podpisze się - ona ma jakąś obsesję. Pokrywa jakieś wieksze problemy ze sobą tym obsesyjnym przywiązywaniem wagi do swojego wyglądu i odbioru jako seksownej kobiety. Obstawiam brak faceta i kompleks z tym związany. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 05:29 No i jak na trolla przystało - skłamała. Przecież znasz ten mechanizm. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Powiększanie biustu 09.10.18, 22:06 No ok nawet jak ma to moze nalezy jej pomoc . Tez mam od lat teraz chyba juz w mniejszym stopniu i to wcale nie jest fajne bo to meczy psychicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna05 Re: Powiększanie biustu 09.10.18, 23:00 alpepe napisała: > Mada, napisz, co naprawdę jest twoim problemem? Mąż? Dzieciaki? Kot się puszcza > i popuszcza? Kwiatki usychają? A nie karm nas głodnymi gadkami i obsesyjnym p > ragnieniem komplementów i akceptacji. > haha! No właśnie, własnie! Czy jest na sali terapeuta? Mamy forumotrola z problemem Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Powiększanie biustu 09.10.18, 20:32 Ja zauważyłam zmianę w odbiorze mojej osoby, kiedy zmieniałam normalny stanik na minimizer albo odwrotnie. Taniej wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Powiększanie biustu 09.10.18, 23:29 Ale ja pytam o zmianę w odbiorze twojej osoby. Na czym polegala? I skad niby ja mam o tym wiedziec, przeciez mnie tam z toba nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Powiększanie biustu 09.10.18, 23:52 21mada napisał(a): > Ale ja pytam o zmianę w odbiorze twojej osoby. Na czym polegala? Tak, wiem. Na to pytanie odpowiedziałam. Była wprost proporcjonalna do wielkości biustu. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Powiększanie biustu 09.10.18, 23:53 A, no widzisz, tak czulam! Czyli ide w dobrym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Powiększanie biustu 09.10.18, 23:57 21mada napisał(a): > A, no widzisz, tak czulam! Czyli ide w dobrym kierunku. Miałaś podobno wyglądać subtelnie, a nie prymitywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aerra Re: Powiększanie biustu 09.10.18, 21:35 Same mi urosły, nie musiałam powiększać. W sumie to odwrotnie, nad zmniejszeniem się zastanawiam, tylko nie mam czasu i jak sobie pomyślę o gojeniu to mi trochę entuzjazm spada, więc się jeszcze nie zdecydowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Powiększanie biustu 09.10.18, 22:03 Mialam, zauwazylam ale ja robilam dawno temu wtedy to robilo wrazenie teraz co druga ma wiec... Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Powiększanie biustu 09.10.18, 22:08 >Mialam, zauwazylam To znaczy? Dostawalas komplementy wptost? Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Powiększanie biustu 09.10.18, 22:20 taaa, bo Jola jak szla, to najpierw szly gole cycki, potem dlugo, dlugo nic i na koncu Jola. serio myslisz, ze operacja plastyczna pomoze na zaburzenia psychiczne? Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Powiększanie biustu 09.10.18, 22:52 A co ma ja do tego pytania zaburzenia psychiczne? Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 07:17 mada ma problem z glowa i zadna operacja plastyczna tego nie naprawi. serio ktos wierzy, ze powiekszenie cyckow sprawi, ze zycie stanie sie fantastyczne bo samce beda sie slinic? Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 07:49 Nie chodzi o samcow a podniesienie wlasnej atrakcyjnosci we wlasnych oczach. Jesli to problem w glowie to tak nalezy leczyc co nie znaczy rezygnacji z powiekszenia piersi. Tylko to jest tak ze najpierw piersi , to zadziala na chwile a potem dalej i dalej. Tylko osobiscie w samych operacjach nie widze nic zlego wrecz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Powiększanie biustu 11.10.18, 14:49 wlasnie, czyli najpierw trzeba leczyc glowe, bo tam jest przyczyna nieodpowiedniego postrzegania wlasnego ciala zamiast klasc sie pod noz. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Powiększanie biustu 11.10.18, 15:45 No ale bez paranoi to ze ktos sobie cos poprawi za pomoca skalpela nie znaczy ze zaraz musi leczyc glowe. Jedea powinna druga nie. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Powiększanie biustu 09.10.18, 22:42 Matko, a jakich ty komplementów oczekujesz? Ale masz fajne cycki? Naprawdę uważasz, że to najlepsze co kobieta może/chce usłyszeć? Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Powiększanie biustu 09.10.18, 23:33 A ty jestes kazda kobieta, ze wiesz co chce uslyszec? Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Powiększanie biustu 09.10.18, 22:55 Komplementy i wieksze ogolnie zainteresowanie mezczyzn moja osoba, ale wiesz, ze jak te powiekszone piersi przykryjesz swetrem namiotem no to nie zauwaza . Z tym ze te komplementy ktore byly, nie dotyczyly samych piersi bo kulturalni panowie tak sie nie zachowuja ale bywalo " ale cycki super". Z tym ze to juz od takich wiesz . Odpowiedz Link Zgłoś
ras.szamra Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 06:23 Jolka, jaką co druga kobieta? Mam w swoim otoczeniu mnóstwo kobiet i żadna nie ma powiekszonego biustu! Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 07:07 Też nie znam żadnej kobiety w najbliższym otoczeniu ze zrobionym biustem. Tzn. zrobiła ponoć żona kuzyna, ale oni nie mieszkają w PL i rzadko ich widuję. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 08:37 a ja widziałam w ub. roku w sklepie ze stanikami. Byłam w szoku, bo one wyglądały koszmarnie, normalnie plastik obleczony skórą i nawet w staniku, a pani przymierzająca się nie krępowała, by wychodzić z przymierzalni, wyglądały zwyczajnie źle. Może jakaś taniocha, nie wiem, ale były straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 07:53 A nawet jak ma to ty mozesz o tym nie wiedziec bo raczej nie lata sie i o tym nie mowi. Nie wiem od czego to zalezy ze ty nie znasz a jak znam bardzo duzo. Inny rodzaj kobiet znamy😀. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 14:11 jola-kotka napisała: > A nawet jak ma to ty mozesz o tym nie wiedziec bo raczej nie lata sie i o tym n > ie mowi. Nie wiem od czego to zalezy ze ty nie znasz a jak znam bardzo duzo. I > nny rodzaj kobiet znamy😀. Dokładnie - znam głównie takie intekektualnie rozwinięte a nie galerianki czy pracownice show-bkzu (choc i takie znam). Smiechem by mnie zabily gdybym zapytała czy marzą o wielkim biuście 😄 Już pisałam, że nie znam kobiet trofeów, WAGs itd. choć niektóre mają bogatych mężów. Znam nawet modelki i te mają najdrobniejsze biustu co nie umniejsza ich urody na jotę. Odpowiedz Link Zgłoś
luvyana Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 15:43 Wiesz, sporo znajomych poprawiało biust po ciążach. Nie powiększało. Poprawiało. O części nigdy bym nie wiedziała, gdyby same mi nie powiedziały. Żaden szanujący się chirurg nie zrobi kobiecie piersi większych, niż pasujące do sylwetki. Zreszta pęd ku wielkiemu cyckowi to chyba był kilkanaście lat temu. Teraz podobno nawet Siwieć zmniejszyła do normalnego. Śmieszą mnie takie teksty jak twój czy alpepe.gwarantuje wam, ze nie odroznilybyscie zwłaszcza w dotyku cycka naturalnego od zrobionego. Od wielu lat implanty wszczepiane są pod mięsień i nawet lekarz na usg, nie wiedział, do momentu aż nie przyłożył głowicy. Serio. Taki test zrobiłam. Dotykałam, zanim sama się zdecydowałam na zabieg, zrobionych biustów przyjaciółki i dwóch koleżanek. Zero różnicy. Wiec to nie tak, ze mój mi się taki wydaje. Tak po prostu jest. A w większości panie które głośno krzyczą ble i fuj i jak tak można , maja poprostu eufemistyCznie mówiąc maja inne priorytety w budżecie. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 16:15 Dotykałam, zanim sama się zdecydowałam na zabieg, zrobionych biustów przyjaciół > ki i dwóch koleżanek. Zero różnicy. Wiec to nie tak, ze mój mi się taki wydaje. > Tak po prostu jest. A w większości panie które głośno krzyczą ble i fuj i jak > tak można , maja poprostu eufemistyCznie mówiąc maja inne priorytety w budżecie > . Jak zwykle wiele hałasu o nic kiedy schodzi na poprawiania urody Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 16:31 OJP, naprawdę sądzisz, że jak właśnie się zastanawiam, czy nie kupić kolejnego mieszkania, to mam mówiąc eufemistycznie inne priorytety w budżecie? Widziałam z bliska i byłam w szoku, możliwe, że ty wyjątkowo masz piękne sztuczne cycki, Sharon Stone ma piękne, widać, że sztuczne, ale wyglądają jak naturalne, natomiast to, co ja widziałam, było koszmarne i nie wmawiaj mi, że nie wiem, co widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
luvyana Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 16:37 Alpepe, większość jednak ma inne rozważania o tym, co by tu dziś kupić i ty dobrze o tym wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 23:39 A moze ty widzialas piersi po rekonstrukcji? Bo to jednak roznica jest. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Powiększanie biustu 11.10.18, 20:13 alpepe napisała: Sharon Stone ma piękne, widać, że sztuczne, ale wyglądają jak natural > ne, Myślisz czasem zanim coś napiszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 17:01 luvyana napisała: A w większości panie które głośno krzyczą ble i fuj i jak > tak można , maja poprostu eufemistyCznie mówiąc maja inne priorytety w budżecie > . > Bzdury pleciesz. Tylko, że tak powiem "ubogie duchem" osoby mogą myśleć, że wszystko w życiu jest sprawą kasy. W życiu bym nie poszła pod nóż by poprawić sobie cycki. Nawet gdyby mi dopłacali. Nie mogłam przemóc się by założyć spiralę antykoncepcyjną, bo wyobrażenie czegoś sztucznego w ciele na stałe przyprawia mnie o dreszcze, a co dopiero silikony, tylko i wyłącznie do zaspokojenia mojej próżności. Albo raczej podniesienia niskiej samooceny, bo pewne siebie kobiety nie mają takich potrzeb. Pewne siebie i swojej seksualności kobiety odbierane są także przez mężczyzn jako atrakcyjne i seksowne, a dobry seks nie zależy od kształtu, czy rozmiaru biustu. Więc mnie kobiet z twoimi problemami po prostu szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
luvyana Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 17:39 Wszystko się rozbija o facetów wg ciebie? Mi z kolei żal osób wiecznie zawziętych, oceniających innych, oceniających przez pryzmat swoich potrzeb i uznających swoje racje jako jedynie słuszne. Pogarda. To bije z postów obsmiewajacych ingerencje w wygląd. Blednie zakładasz, ze ktoś kto chce coś poprawiać w wyglądzie, nie poprawia niczego w swoim wnętrzu / charakterze / osobowości / intelekcie. Dla mnie ktoś, kto tak kurczowo i zaparcie tkwi w przekonaniu, ze poprawianie siebie jest naganne, ma bardzo wąskie horyzonty, kończące się gdzieś w okolicach pudelka. Dla jasności - ty jesteś z jednej strony hustaweczki, na drugiej stronie siedzi Angela z siostrami od pada śnieg. Żadna z tych skrajności nie jest atrakcyjna w moim odczuciu. Z jednej masz przeintelektualizowane zarozumiałe paniusie, z drugiej świecące cycem lalki do seksu. A prawda leży po środku. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 18:59 A uwaga o innych pozycjach w budżecie to była szczerość i tzw. brutalna prawda? Bo pogardą i ocenianiem po pozorach jak najbardziej zalatuje. Odpowiedz Link Zgłoś
luvyana Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 20:41 To była reakcja na pogardę wobec kobiet poprawiających urodę. Niestety najwiecej krytyki zwykle płynie z ust tych, którzy z jakiś względów pozwolić sobie nie mogą na zmiany. Ps. Pisałam o priorytetach, nie o stopniu zamożności. Jedna kobieta 20 tys przeznaczy na remont kuchni, inna na remont biustu. To są właśnie priorytety. Niektórzy jak widać nie musza wybierać, ale i tak nie chcą. Tylko po co obrażają tych, którzy chcą??? Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 21:09 Zaprzeczasz sama sobie - skoro to kwestia priorytetów, to finanse nie mają z tym nic wspólnego. Ja do poprawiania nic nie mam, czasami to pewnie pomaga (przy zdeformowanym czy bardzo asymetrycznym biuście), ale nie potrafię się tym zachwycać. To nie jest dla mnie uroda i już. Barierę psychiczną przed ciałem obcym w organizmie też rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
luvyana Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 21:22 Ma. Nie każdy ma budżet i na Seszele i remont i cycki i torebkę i edukacje dzieci. Życie to codzienne wybory. Tylko niektóre skrycie chciałyby, ale jednak ta kuchnia... te Seszele... no ale cycki tez by chciały.... tadam... witamy frustracjo! A zracjonalizujemy sobie, ze to puste i bez sensu, ze jestem lepsza, ponad to... Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 21:38 Ale dlaczego "zracjonalizujemy"? Ktoś dokonał wyboru i już. Widocznie ten biust to nie była aż tak ważna sprawa jak remont kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
luvyana Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 21:59 To dlaczego krytykuje wybór kogoś innego? Nie raz w wątkach o zabiegach tego typu padały teksty, ze ile i co za taka kasę można by zrobić! Ze to tak bezsensowne wydane pieniądze. Zreszta daleko szukać nie trzeba. Berga nawet w tym już podsumowała i przeliczyła wartość moich zabiegów na auto. I dodała, ze to głupota, bo nic nie widać / nie ma efektu itd. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 22:03 Efekt jest, tylko nienaturalny a mnie zalezy na naturalności. Tak mam. Odpowiedz Link Zgłoś
luvyana Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 22:11 Wiesz co... niedawno na insta zamieściłam zdjęcie sprzed prawie dwudziestu lat. Poza kolorem włosów nie ma dużej roznicy. Wiec efekt naturalności osiągnęłam. Mój lekarz stosuje metodę french touch. Ludzie na ulicy nadal mnie poznają. I to tacy, których ja ledwo poznaje. Dobrej nocy panno perfekcyjna naturalność.... może zrób konkurencje celeste barber (uwielbiam ja) Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 20:38 snakelilith napisała: > luvyana napisała: > > A w większości panie które głośno krzyczą ble i fuj i jak > > tak można , maja poprostu eufemistyCznie mówiąc maja inne priorytety w bu > dżecie > > . > > > > Bzdury pleciesz. Tylko, że tak powiem "ubogie duchem" osoby mogą myśleć, że wsz > ystko w życiu jest sprawą kasy. W życiu bym nie poszła pod nóż by poprawić sobi > e cycki. Nawet gdyby mi dopłacali. Nie mogłam przemóc się by założyć spiralę an > tykoncepcyjną, bo wyobrażenie czegoś sztucznego w ciele na stałe przyprawia mni > e o dreszcze, a co dopiero silikony, tylko i wyłącznie do zaspokojenia mojej pr > óżności. Albo raczej podniesienia niskiej samooceny, bo pewne siebie kobiety ni > e mają takich potrzeb. Pewne siebie i swojej seksualności kobiety odbierane są > także przez mężczyzn jako atrakcyjne i seksowne, a dobry seks nie zależy od ksz > tałtu, czy rozmiaru biustu. Więc mnie kobiet z twoimi problemami po prostu szko > da. > > Nie sądziłam że to napiszę...ale podpisuje się pod słowami snake obiema rękoma. Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 21:11 I ja się z nią zgodzę, jak nie pije to nawet pisze sensownie Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 20:50 I tu pojechałaś. Tak my nie mamy kasy a nie takich marzeń 😆🤣😂. Spójrz na siebie jesteś antyreklama operacji plastycznych choc włożyłas pewnie w siebie wartosc nowego auta więc twoim wrażeniem nie wierzę bo estetykę mamy inna. Bo odrzucam sztuczne rzęsy czy usta opony. Mojemu facetowi się nie podobają takie tandetne dziunie blachary, inni fajni z ajkmi faceci też się śmieja z tych przeróbek. Jesteście obiektami żartów gdy was nie ma 😊Najladniejsze kobiety jakie znam maja swoje drobne biusty szczuple sylwetki naturalne rzesy normalne usta a i tak facetow rzucaja na kolana. Odpowiedz Link Zgłoś
luvyana Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 21:18 Bergamotko, zdaje się ze nie ja pisałam o tym, ze jestem takabogata, ze moje rozważania zakupowe dotyczą kolejnych mieszkań, a nie byle 20 tys na takie bzdety, tylko Alpepe. Wyjaśniłam już, co miałam na myśli pisząc o priorytetach. Ja mam oszczędności w kwocie takiej, jak inna kobieta, ale jedna z nas wyda je na Seszele czy inny Zanzibar, inna na nowe meble do kuchni, bo potrzebuje, czy chce, inna pojedzie na obóz z chodakowska, a jeszcze inna zrobi cycki, lifting czy co tam chce. I każda ma do tego prawo. A ocenianie tego jest niskie. Zwłaszcza przypisywanie kompleksów, chorób psychicznych, próżności , dążenia do seksualizacji wizerunku itd. To niesprawiedliwe. Co więcej, odnoszę wrażenie ze większość słysząc „implanty” widzi z automatu biust nr 1 z fotek tu wstawionych. Mojego męża tez glonojady nie kręcą, ale wiesz co? Zarzucasz innym, ze robią to dla facetów, kiedy sama piszesz o tym, co się podoba... Nie obracam się wśród dziun i blachar. Sama za taka nie jestem postrzegana. Mam drobny biust, tyle ze jędrny , symetryczny i poprostu odświeżony po trzech ciążach. Uważam ze zasłużyłam na to, żeby cieszyć się nim przez kolejne lata, a nie udawać ze jestem dumna ze setnych flaków, dopisując im jakaś filozofię. Na rzucaniu facetów na kolana mi już dość dawno nie zależy i ten argument jest dla mnie abstrakcja, no ale ja nie wiem jak to jest być taka boginią zmysłów, jak ty. Stad tez może te potrzeby są mi obce. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 21:41 Haha nie jestem boginią zmysłów to raczej ty pretendujesz, ale moja zaleta jest naturalność. Nie ubieram się jak dziunia ani pani w średnim wieku. Moja mama też pomimo 65+ ms taki styl, że nie widzę w niej starszej pani choć sie nie ośmiesza. Jest w kobietach z mojej rodziny młodość ducha, która promieniuje na postrzeganie ich wieku czy urody. Nie jesteśmy piekne ale zwracamy uwagę. Jak by to pokazac na przykladzie - z nich dwoch: Rozenek i Rusin jestem team Rusin zdecydowanie w podejściu do wyglądu. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 23:51 A ja Rozenek i czy to jest powod zeby gnoic , obrazac wyzywac itd. Mnie sie nie podobaja zmarszczki , ciemne wlosy u kobiet itd. Ale ich nie gnoje berga bo to jest ich sprawa jak wygladaja. Odpowiedz Link Zgłoś
luvyana Re: Powiększanie biustu 11.10.18, 07:20 A ja za żadna nie przepadam wizualnie rozenek bardziej mi sie chyba podoba, bo ma piękny kolor włosów i idealna twarz, ale żadnej z nich słychać mi jest trudno.... a ostatnia publiczna kłótnia pan dokładnie odzwierciedlała poziom dyskusji tutaj. Czyli zniżanie się po najsłabsze i najpodlejsze argumenty ze strony pani „naturalnej” i w zasadzie milczenie pani „plastikowej”. Przy czym zauważmy, ze pani sama natura nie czepiała się wcześniej ambasadorek avonu, a zaczęła dopiero kiedy te posadę objęła dziewczyna, której po prostu personalnie nie trawi (prywatne wiadome animozje) . EOT Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Powiększanie biustu 11.10.18, 13:47 luvyana napisała: > A ja za żadna nie przepadam wizualnie rozenek bardziej mi sie chyba podoba, b > o ma piękny kolor włosów i idealna twarz, ale żadnej z nich słychać mi jest trudno.... > Co oznacza ten ostatni zwrot? To regionalizm? Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Powiększanie biustu 11.10.18, 13:51 A mnie się podoba styl Rusin bo Rozenek udaje troche Dode, trochę influencerki i z jej stara twarza to srednio wspolgra. Wlosy ma doczepiane - jakiś blond skandynawski niedawno sciagala za 30 tys.zl Generalnie laska ma skłonności do kiczu. Gdyby ubierala się bardziej elegancko mialaby styl. Ale jest nierówna. W Top Model była porażką- jak Pipi Ponczoszanka wyglądała. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Powiększanie biustu 11.10.18, 16:05 Mam doczepiane wlosy regularnie od 15 lat. Bez przerwy czyli ide na jednej wizycie sciagam i zakladam, lub tylko podciagam. Zaczynalam u Gonery bo ona to pierwsz u nas robila. Z biegiem lat zarowno jakosc wlosow i metody zakladania sie zmienily. Kolejki do osob zakladajacych te elosy sa ogromne. Prawdopodobnie codziennie mijasz kilka pan ktore maja doczepione wlosy i nawet o tym nie wiesz. Pani Rozenek mowila o swoim zabiegu no i jak ktos ma dzisiaj wlosy za lopatki a jutro do pasa to raczej sytuacja jest jasna. Gdybys mnie spotkala na ulicy nie wiedzialabys ze mam doczepione wlosy. Za rok tez nie bo nikt mnie oprocz fryzjerki bez tych wlosow nie widuje. Wniosek jest jeden berga nie masz pojecia o czym piszesz a krytykujesz kogos za sam fakt na zasadzie zle z gory. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Powiększanie biustu 11.10.18, 15:32 Ale tu chodzilo o wyglad a nie przepadam nie przepadam bo obie sa beznadziejne Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Powiększanie biustu 11.10.18, 13:53 Nie każda wygląda dobrze w platynie Rusin ma klasę i wyglada młodo bez pindrzenia się. Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 21:45 >Na rzucaniu facetów na kolana mi już dość dawno nie zależy... Mała kłamczuszka Urocze. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 23:47 bergamotka77 napisała: >Bo odrz > ucam sztuczne rzęsy czy usta opony. tan > detne dziunie blachary, inni fajni z ajkmi faceci też się śmieja z tych przerób > ek. Jesteście obiektami żartów gdy was nie ma 😊Najladniejsze kobiety jakie zna > m maja swoje drobne biusty szczuple sylwetki naturalne rzesy normalne usta a i > tak facetow rzucaja na kolana. > Specjalnie wykasowalam o twoim facecie. Bo ok moga mu sie nie podobac. Co do reszty kolejny raz siegnelas rynsztoka berga. Piszesz w jednym celu zeby obrazic i pokazac jaka to ty jestes super. Fajnie jakby ta super uroda szla w parze z kultura. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Powiększanie biustu 11.10.18, 14:00 Czy ja tu Jola pisze o sobie? Nie. Pisze o kobietach, które znam i je oceniam. Nigdy nie pisałam, że mam nadzwyczajną urodę tylko że jestem za naturalnościa i zdrowym wyglądem. Mam zdrowy stosunek do siebie i nie muszę zdobywać akceptacji robieniem z siebie plastikowej lali - marzenia facetow.To nie moja estetyka. I szczerze - ja mam podobać się sobie i mężowi. No i lubię, gdy mama mnie komplementuje bo dosc rzadko to robi, ale zawsze szczerze Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Powiększanie biustu 11.10.18, 14:54 z bliskimi kolezankami sie rozmawia i tez nie znam zadnej ze sztucznym biustem. Znam jedna, ktora ciagle cos kombinuje przy twarzy z marnymi efektami, mowi o tym otwarcie i ciagle jej cos we wlasnym wygladzie nia pasuje, nerwowo biega co dwa tygodnie do fryzjera, przezywa kazda niedoskonalosc, smutne to, bo wiadomo, ze im starsza tym wiecej tych niedoskonalosci i uwazam, ze z jej glowa jest cos nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Powiększanie biustu 11.10.18, 21:11 Znam jedna, ktora ciagle cos kombinuje przy twarzy z marnymi efektami, mowi o tym otwarcie i ciagle jej cos we wlasnym wygladzie nia pasuje, nerwowo biega co dwa tygodnie do fryzjera, przezywa kazda niedoskonalosc, smutne to, bo wiadomo, ze im starsza tym wiecej tych niedoskonalosci i uwazam, ze z jej glowa jest cos nie tak. Dysmorfofobia? Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Powiększanie biustu 11.10.18, 22:21 byc moze, nie moja to sprawa ja diagnozowac, kontakty rozluznilam bo rozmowy z czasem staly sie uciazliwe i jej fobie zaczely sie rozrzestrzeniac na otoczenie tzn. ciagle mowila, ze lubi sie otaczac pieknymi przedmiotami i pieknymi ludzmi. Szczegolnie to drugie dalo mi do myslenia i stwierdzialam, ze szkoda mi czasu na cos takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Powiększanie biustu 11.10.18, 22:23 mikams75 napisała: > byc moze, nie moja to sprawa ja diagnozowac, kontakty rozluznilam bo rozmowy z > czasem staly sie uciazliwe i jej fobie Dysmorfofobia ma słowo fobia w nazwie, ale licznych fobii ta koleżanka nie ma. Rozumiem, że używasz słowa fobie w znaczeniu zaburzenia, proszę, nie rób tego! A o pięknych ludziach... hmmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
luvyana Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 15:31 No ja znam osobiście co najmniej 7 (na szybko policzyłam), wiec może ich być więcej, a nie obracam się w towarzystwie celebrytów. Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 20:13 Ja jedną, sama się przyznała. I niestety nie pocieszę Cię. Też miała problemy z psychiką. Bardzo ładna, atrakcyjna dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykoty Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 13:29 O matkooooo, naprawdę zależy ci na komplementach ludzi, dla których twoje cycki są rzeczą w tobie najważniejszą?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 10:24 Jak to co druga ma? Ze wszystkich znajomych ma jedna i to kiedki moim zdaniem bo wyglada jak dolly parton. To jest jednak dosc powazna operacja wiec nie tak łatwo sie zdecydować. Odpowiedz Link Zgłoś
mae224 Re: Powiększanie biustu 09.10.18, 22:13 Ja mam swoje, ale mam też znajomą, która powiększyła. Chyba chce się się tym chwalić 24h, bo epatuje dekoltem i jest to dość żałosne, te starania, żeby wycięcie dobrze się ułożyło. Jednym słowem razi i jest nienaturalne dokładnie tak samo jak sztuczne rzęsy. Jest mała, drobna i szczupła, niestety straciła proporcje. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Powiększanie biustu 09.10.18, 22:20 Pal licho proporcje! Myslisz ze mezczyzni patrza na proporcje albo kolor lakieru do paznokci? Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Powiększanie biustu 09.10.18, 22:47 Jaki mężczyzna? Ten wybierający panienką w burdelu, czy ten, za którym warto się obejrzeć? Bo jeżeli masz na myśli karierę prostytutki, to większy biust oznacza pewnie większe zarobki, choć na pewno jest mnóstwo facetów, którzy mniejszy biust uważają za równie erotyczny. Tylko co dalej? Zoperujesz się, poderwiesz go na biust i zaciągniesz go raz do łóżka i myślisz, że zostanie w nim na zawsze? Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Powiększanie biustu 09.10.18, 23:31 >i myślisz, że zostanie w nim na zawsze? Daaaruj! Juz to walkowalysmy... Nie kazdej kobiety celem jest zlapanie faceta. I to jeszcze na zawsze. Bosze.... Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 00:00 To co chcesz przez te zrobione cycki? Zdecyduj się najpierw o co ci chodzi, bo sama nie wiesz. Raz chcesz by faceci na twój widok sikali po ścianach, a teraz znowu nie chcesz. Podejrzewam, że kochaś puścił cię w trąbę, rzucił dla jakiejś pozornie bardziej seksownej i teraz myślisz, że jak pomachasz pod nosem facetowi nowymi cyckami to będzie to czymś w rodzaju zemsty. Buhahahaha..... Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 00:04 O matko, jaki scenariusz! Zacznij pisac ksiazki! Jesli nie czytalas watku 'w co sie ubierac', wyjasnie specjalnie dla ciebie - jesli kobieta chce sie podobac, nie oznacza to automatycznie ze poluje na faceta, chce go zlapac, usidlic i zrobic mu dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 00:12 Acha, chcesz zaimponować innym kobietom i dostawać od nich komplementy? Polecam psychiatrę, na malutkie ego, duży cycki nie pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 06:05 21mada napisał(a): > O matko, jaki scenariusz! Zacznij pisac ksiazki! Jesli nie czytalas watku ' > w co sie ubierac', wyjasnie specjalnie dla ciebie - jesli kobieta chce sie pod > obac, nie oznacza to automatycznie ze poluje na faceta, chce go zlapac, usidlic > i zrobic mu dziecko. Szukasz pracy czy masz zamiar wystartować w polityce? Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 07:20 Ja czytałam wątek w co się ubierać,żeby się facetom podobać, ale żeby wyglądało,ze niby sobie. Chcesz zwracać ich uwagę, ale nie wiesz po co bo nie jesteś nimi zainteresowana. Taki były wnioski. Niby figura jak u dziewczęcia z ista, ciuchy ładne, ale kużwa nikt nie zwraca uwagi. Rozmowy nie milkną jak wchodzisz, a i ruch na ulicy nie zamiera jak idziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 07:56 Chec podobania sie facetom ma sie nijak to checi usidlenia jakiegos. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 08:20 Serio? Masz faceta, męża. partnera kogokolwiek na poważnie i gdziekolwiek się nie ruszysz masz cel, żeby inni samce ślinili się na twój widok? Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 08:28 Ja od dawna nie, ale swiat na mnie sie nie konczy. A ludzie maja rozne potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 08:40 Tak potrzeba ślinotoku u samców. Nie ważne gdzie, nie ważne jakich ważne, żeby nastąpił. Choć za chwile bohaterka napisze, że ależ skąd taki głupi pomysł, jej nie chodzi o zainteresowanie facetów, ona chce się dobrze czuć. Po czym założy kolejny watek, czy jak powiększy usta to faceci będą zwracać na nią uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 10:24 No ale to juz autorki sprawa zarowno cel powiekszenia jak i tresc kolejnego watku Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Powiększanie biustu 09.10.18, 22:57 Ale ona ma racje nie co do pokazywania dekoldu ale co do proporcji tutaj trzeba dobrze obgadac jaki rozmiar itd. Z chirurgiem i sluchac go bo potem mozna wyglac slabo. Czyli odwrotnie niz sie chcialo. Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykoty Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 13:31 A ile warty jest taki facet, który patrzy tylko na cycki? Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 23:49 Ale to jest nieistotne ile warty jest ten facet. Istotne jest ile dla autorki warte jest jego spojrzenie. Tylko ono nie caly on Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Powiększanie biustu 09.10.18, 22:25 Poczekaj. Na starosc same urosna Odpowiedz Link Zgłoś
aj.riszka Re: Powiększanie biustu 09.10.18, 22:47 ...naturalnie wypelnione tluszczykiem P.s. osobiscie uwazam, ze maly, "sportowy" biust to cos pieknego Odpowiedz Link Zgłoś
frey.a86 Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 07:55 Skąd się wzięło określenie biustu "sportowy"? Dziwnie to brzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 08:38 Serio nie wiesz i nie potrafisz wykoncypować??? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 08:24 Facetom nie podobają się sztuczne piersi żaden nie lubi miętosić plastiku Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 08:30 A ty facetem jestes? I jednoszesnie wypowiadasz sie za wszystkich facetow? Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 10:26 Jak mnie poznal to juz mialam na gg mnie poznal wiec przez pol roku kochal dusze Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 08:57 A czy tobie się sztuczne penisy to jak tak damo z plastikowymi piersiami zamiennik i plastik Odpowiedz Link Zgłoś
bo_gna Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 10:18 Nie miałam, ale biust mi się powiększył w czasie ciąży i nie było to wygodne, na szczęście już wrócił do normy, może facetom się bardziej podoba, ale mi nie zależy by się wszystkim facetom podobać, wręcz przeciwnie, denerwuje sie jak słyszę na ulicy prostaków co to rzucą jakimś wyrafinowanym komplementem, ostatnio idę z dziećmi a taki rzucił że "mam na nią ochote", bylo mi wstyd, a byłam ubrana na sportowo, umęczanie się poprzez powiększanie biusto jak dla mnie jest dla tych, które muszą (niestety) biustem zarabiać, może najpierw popracuj nad akceptacją swojego wyglądu? Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 10:23 NO jak chcesz miec wiekszy to chyba warto. Tzn jak bardzo musisz miec, bo dla mnie to jest okrutna operacja. A jaki moze byc odbiór? "Hanusinamama cycki ześ sobie podrasowała"...nobo jaki inny. Ja mam przecietny biust, w czasie ciązy miałam mega cyce i sie wyleczyłam z checi posiadania wiekszych. Zanim było brzuch widac do 6 miesiąca szedł napierw mój cyc a potem ja. Miałam wrazenie jakbym była rusztowaniem do biustu. Oj teskniłam wtedy za moim zwykłym C Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Powiększanie biustu 10.10.18, 10:27 Śmiesznie jest jak panie bez kontaktu z męskim światem wypowiadają się na temat męskich gustów Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 11:15 Platikowy biust botoks w ustach marzenie faceta... 😀Faceci cenią naturalność a nie babki po operacjach plastycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 13:19 MOj osobisty brat umawiał sie kiedys z panna ze sztucznym biustem. Miał problem bo te cyce mu sie nie podobały. I czuł sie głupio bo nie chciał dziewczyny traktowac przedmiotowo...ale ten cyc niestety nie dawał mu spokoju. Z tego co wiem to facet chce miec cyc nie tylko do oglądania a organoleptycznie one juz nie są takie fajne. Ale ja nie twierdze ze ma tak kazdy facet Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 14:18 marianna1960 napisała: > Platikowy biust botoks w ustach marzenie faceta... 😀Faceci cenią naturalność a > nie babki po operacjach plastycznych. Pozwolisz ze cię uświadomię (choć najlepiej byłoby doinformować się na jakimś uczęszczanym mocno męskim forum z dużym przekrojem wiekowym i umysłowym uczęszczaczy): faceci cenią TO CO ŁADNE. A ładne to dla nich proporcjonalne, gładkie, z podkreśleniem trzeciorzędnych cech płciowych, duże oczy, pełne usta, błyszczące gęste włosy. Naturalność jako brak ingerencji wtedy, gdy przydałaby się ona z powodów estetycznych jest przereklamowana. Przynajmniej w świecie męskich upodobań. Żaden nie będzie dociekać czy te bujne i puszyste włosy to z trwałą i dobrze dobraną farbą czy takie naturalne zupełnie, czy kształtne cycuszki stosownej wielkości to Matka Natura dała czy pani sobie dorobiła chirurgiczne, czy pełne usta zawsze takie były czy kwas hialuronowy je wypełnił, białe ząbki to dzieło bozi czy połączonych sił ortodoncji, stomatologii zachowawczej i protetyki. Nie dociekają, guzik się na tym znają i nei chcą się znać - podziwiają jak im się podoba bez rozbierania na czynniki pierwsze. Swoją drogą przysłuchuję się rozmowom panów zorientowanych nieźle w poprawkach jakie sobie obecnie panie obce im i ich panie serwują i wnioski są podobne: widzą ingerencje i akceptują, jeśli są dobrze i stosownie do okoliczności przeprowadzone. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 14:56 To są trzecioRZĘDOWE cechy płciowe. Biust, owłosienie, rozkład tłuszczu na ciele itd. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 14:57 (trzecioRZĘDNE to biust z silikonem) Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 15:30 No są, więc się faceci cieszą jeśli mają przed sobą biust zamiast płaskiej deski albo dwóch wyciągniętych po karmieniu lub schudnięciu flaczków. A czy w środku silikon to im zwisa i powiewa. Mało ich obchodzi czy wąską talię masz bo ci ją bozia dała czy po odessaniu tłuszczu. Podobnie pełne wargi. Itd. Trzeciorzędowe, sorry, pospiech. Nie mam nic z silikonu i nie planuję mieć, nie bronię swoich interesów więc Śmieszne jest jednak puszenie się kobiet któym się wydaje ze wiedzą najlepiej czego chcą mężczyźni Odpowiedz Link Zgłoś
luvyana Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 15:53 Piękne. A do tego jeszcze panie mogłyby się douczyć do czego służy botoks... bo jeszcze sobie nim usta ostrzykaja i będzie dramat... 😎😉 Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 15:51 Bardzo się mylisz wystarczy popatrzyć na takiego glonojada jak Siwiec Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 19:05 Nie zgadzam się z tym, że sztuczne biusty nie podobają się facetom. Oczywiście, że się podobają, bo bardzo niewiele kobiet ma bardzo symetryczne, kształtne i jędrne piersi (tak, co druga ematka mimo trzyletniej laktacji takie ma). Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 20:14 takie sztuczne cyce to sie podobaja tylko troglodytom o malych mozgach i penisach a takie mi sie nawet podobaja Odpowiedz Link Zgłoś
luvyana Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 20:43 Mam takie jak te trzecie. Drugie to fotoszop, pierwsze - chyba z ery kamienia łupanego Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 21:03 Te trzecie również na naturalne nie wyglądają, choć są najlepsze z tych trzech. Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 21:13 To prawda, zwłaszcza na Shellerce (widziałam), która jest dość szczupła. Odpowiedz Link Zgłoś
mokka39 Re: Powiększanie biustu 12.10.18, 10:11 e tam, w staniku push up, to ja tez mam takie jak te trzecie praktycznie. Myślę, że to by trzeba bez bielizny zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Powiększanie biustu 12.10.18, 23:57 mokka39 napisała: > e tam, w staniku push up, to ja tez mam takie jak te trzecie praktycznie. Nie, stanik push up to jest wersja czwarta. A trzeci typ nazywa się plunge, nareszcie znalazłam. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 22:07 no to nasze rodzime wspolczesne glonojady Odpowiedz Link Zgłoś
nowel1 Re: Powiększanie biustu 11.10.18, 14:59 Ładne. Widać, że nie są naturalne. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Powiększanie biustu 11.10.18, 18:03 jak wyzej napisalam, takie wymiona podobaja sie tylko troglodytom z gumka miedzy uszami i mikropeniskiem. nie wiem czyz auwazyles ale ta po prawej to ma dziure w cycku - wyglada jakby go przedszkolak z plasteliny ulepil. Odpowiedz Link Zgłoś
muchy_w_nosie Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 15:37 Ja miałam spore teraz mam małe. U mnie cycki lecą pierwsze przy odchudzaniu. Jak byłam +10kg, faceci ciągle się uśmiechali do mnie, teraz -10kg widzę zawód w ich oczach, nie licząc dwóch: jeden mi po prostu wycedził między oczy, że kiedyś byłam fajniejsza, bo miałam duże cycki i było na co popatrzeć a drugi mnie kicga taką jaka jestem . Ja z premedytacją nosze miękkie staniki, cycek jeszcze mniejszy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 16:33 też noszę miękkie staniki , tak mi się zrobiło na starość. Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 20:09 Ja muszę mieć wsparcie niestety, tj. fiszbinę. Ale po domu latam bez. Odpowiedz Link Zgłoś
luvyana Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 15:48 Tak. Nie zauważyłam, ale nie świece cyckami, dekolt nosze od wielkiego dzwonu i mam rozmiar dopasowany do sylwetki, a nie rozmiar „patrzcie zrobiłam cycki”. Plusy - i tym się kierowałam decydując się na operacje: - mogę sobie nosić topy bez stanika pod, czyli mam większa swobodę w doborze fasonu, bez konieczności dobierania odpowiednich staników (chodzi mi o rodzaj zapięcia), - mogę nosić miękkie bikini z trójkątów na sznurku, a nie tylko usztywniane staniki, - czuje się swobodnie w sytuacjach intymnych, - nic mi się nie odparza, kiedy nie mam stanika Minusy: - czasem czuje blizny (na zmianę pogody np.) Odpowiedz Link Zgłoś
mokka39 Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 17:12 a jaki rozmiar sobie zrobiłaś, jeśli można zapytać? ja mam głupio, bo jedną pierś mam większą C, a drugą gdzieś duże B. Staniki noszę te większe oczywiście. Niby żaden facet nigdy tego nie komentował, nawet słyszałam, że mam fajne piersi, ale jakoś mi z tym niefajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
luvyana Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 17:49 Ale co ci da mój rozmiar? Mam 176 cm wzrostu, jestem raczej drobna i w intimissimi nosze 65F, moja przyjaciółka ma niecałe 170 cm, nosi 70dd i jej biust robi wrażenie o wiele większego od mojego. I to nie jest moja opinia. To, w czym ja zapinam się na luzie, jej na biuście się nie zapnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mokka39 Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 19:56 ja też noszę 65F, mam 167 cm. Gdyby tylko nie ta asymetria, to byłabym całkiem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
hungaria Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 22:08 też tak mam i też się zastanawiałam, ale na razie odpuściłam. z jednej strony nie noszę np. obcisłych topów, bo widać różnicę, ale z drugiej nie jestem pewna, czy chcę ryzykować ból i ewentualne powikłania pooperacyjne. jeśli siła grawitacji zacznie mi bardziej przeszkadzać, to może jednak się zdecyduję, nie wykluczam Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 20:07 Widziałam Bergamotka dała mi. Ładne, ale jednak widać, że nie Twoje naturalne. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Powiększanie biustu 11.10.18, 17:19 luvyana napisała: > w intimissimi nosze 65F, stawiam flaszkę wina albo wódki tej, która znajdzie taki rozmiar w biustonoszach intimissimi. Miseczkę F mają w linii Wera, w której obwody zaczynają się od 75. Swoją drogą masakryczne zdjęcie: pl.intimissimi.com/product/biustonosz-balkonetka-z-koronki-usztywniana/175434.uts?parentCategoryId=4803&categoryId=5031 Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Powiększanie biustu 11.10.18, 17:45 i na całym świecie wie o tym tylko shellerka! Odpowiedz Link Zgłoś
luvyana Re: Powiększanie biustu 12.10.18, 06:33 Kobieto, może przejdź się do sklepu, zamiast pitolić? Kupowałam dwa (beżowy i czarny) w starym browarze - nie wiem jaki model - mogę ci fotke zrobić. Chyba wiem co kupuje? Maja tragiczna rozmiarówkę jeśli chodzi o miękkie koronkowe staniki - dramat, a chętnie kupiłabym typowa braletke z koronki. Ale w kwestii rozmiarówki - wyobraź sobie ze nawet triumph który chyba najdłużej tkwił w przekonaniu ze im większa miska, tym większy obwód , rozszerzyl asorrttment i dostosowal go do obecnej swiadomosci kobiet, ze 75b to mikroprocent nosi. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Powiększanie biustu 12.10.18, 06:40 > Maja tragiczna rozmiarówkę jeśli chodzi o miękkie koronkowe staniki - dramat, a > chętnie kupiłabym typowa braletke z koronki. moja siostra ma ten sam rozmiar, co Ty i kupuje piekne miekkie balkonetki ewy bien (sporo sklepow w centrach handlowych, przynajmniej w krakowie). ewabien.com/pl/ tylko trzeba - z tego co pamietam - rozmiar przeliczyc, bo ona nie ma FF, tylko F, G, H, ... Odpowiedz Link Zgłoś
luvyana Re: Powiększanie biustu 12.10.18, 09:03 O dzięki. Ja muszę przymierzyć. Ale poszukam. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Powiększanie biustu 12.10.18, 09:29 > O dzięki. Ja muszę przymierzyć. Ale poszukam. oczywiscie, ze trzeba mierzyc - zalinkowalam, zebys poogladala, czy Ci sie te cudenka podobaja mnie bardzo, ale w moim rozmiarze leza srednia. za to na mojej siostrze, 65FF - super. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 20:54 A ja robię te wszystkie rzeczy powyzej bez operacji choc biust mam średni (ale nie mały). Odpowiedz Link Zgłoś
piekna_remedios4 Re: Powiększanie biustu 11.10.18, 09:12 a ty kurna co, jarają cię cycki, że się tak podniecasz? Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 20:05 Nie, ale naturalnie mam dość duży biust w porównaniu do reszty szczupłej części ciała, faceci to uwielbiają Kochana. Odpowiedz Link Zgłoś
piekna_remedios4 Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 21:40 Stwierdzam, że te które uważają, że większy cycek powoduje iż faceci się uśmiechają do nich albo bardziej zawracają uwagę musza być po prostu strasznie brzydkie, ten duży cycek to jedyna wartość w tym przypadku. Ja mam piersi w rozmiarze 65E czyli niewielkie. No i powiem wam, że w życiu nie pomyślałam aby wzmocnić swą atrakcyjność w oczach facetów powiększaniem, bo ona po prostu jest tak czy siak. Są tacy, którzy na pierwszym miejscu stawiają wielki miękki zwisniety cyc ale po pierwsze mam ich za lekko niedorozwiniętych a po drugie są tez miliony, dla których wielkość biustu się nie liczy. A już zwłaszcza kiedy jest brzydka twarz, figura czy beznadziejna osobowość. Odpowiedz Link Zgłoś
mokka39 Re: Powiększanie biustu 12.10.18, 10:14 65E to nie są wcale małe, ja mam 65 lub 70F i u mnie to jest C w zwykłej rozmiarówce. Oczywiście, nie są to balony (i całe szczęście), ale zdecydowanie średnie, a nie małe. Odpowiedz Link Zgłoś
luvyana Re: Powiększanie biustu 12.10.18, 10:39 65E to przeważnie miska taka sama jak 70f.... ile masz wzrostu ? Bo rozumiesz ze to tez jest istotne do wyobrażenia sobie proporcji? Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Powiększanie biustu 12.10.18, 10:44 > 65E to przeważnie miska taka sama jak 70f.... ej, no nie - to idzie odwrotnie: 65E, to tak samo, jak 70DD ... jesli obwod rosnie, to number podobnej "objetosciowo" miseczki maleje. ja nosze albo 70G albo 75FF (miski bardzo podobne). Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Powiększanie biustu 12.10.18, 10:46 > ej, no nie - to idzie odwrotnie: 65E, to tak samo, jak 70DD ... jesli obwod rosnie, to > number podobnej "objetosciowo" miseczki maleje. ... i dlatego w "dawnych czasach", kiedy miski generalnie do D lub E byly tylko, kobiety z wiekszym biustem nosily duuuzo za luzne obwody - zeby sie w te D/E zmiescic pamietam, jak moja mama notorycznie mnie i siostrze zwezala staniki ... Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Powiększanie biustu 12.10.18, 10:52 luvyana napisała: > 65E to przeważnie miska taka sama jak 70f.... Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Powiększanie biustu 10.10.18, 23:30 Kiedys marzyłam o powiększeniu, wyleczyły mnie kolezanki- pozachwycały się ze nie zdefasonowany biust i zaakceptowałam. Dopóki dół nie ma większego obwodu niż biust to uważam, ze jest dobrze. Teraz jestem już blisko marzeń o liftingu twarzy. Zaczęłam chodzić na aerobik by nie wiotczeje. Mada21- może zrób sobie jakąś przyjemność- książka, zabieg w spa kosmetyk, ciuszek, kolacja z przyjaciółką, koncert, fryzjer, pograj w coś...czy łapie Cię chandra i zmiany wizerunku to ma być ucieczka? Odpowiedz Link Zgłoś
nowel1 Re: Powiększanie biustu 11.10.18, 15:01 Hm... jak się posiada geny "gruszki", to bez implantów nie da rady mieć mniejszego obwodu dołu niż góry Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Powiększanie biustu 11.10.18, 15:48 Ale dlaczego ma sibie tych cyckow nie zrobic bo ja nie rozumiem, to jest jakas zbrodnia, przestepstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Powiększanie biustu 11.10.18, 19:29 Jola, żadne przestępstwo. Gdyby napisała, ze chce powiększyć tak dla siebie, to OK, ale gdy pyta, czy większy biust zmieni spojrzenie innych na nią to zastanawiam się, czy nie wiąże z większym biustem zbyt dużych oczekiwań. Jeśli operacja wyleczy jej kompleks-to OK, ale jeśli będzie przekonana, ze operacja sprawi ze przez pryzmat większego biustu będzie postrzegana jako ktoś lepszy to może rozczarować się. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Powiększanie biustu 11.10.18, 20:01 Moze sie rozczarowac tu sie zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Powiększanie biustu 11.10.18, 14:56 nie mialam, nie warto a odbior naszej osoby w duzej mierze jest w glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo2.0 Re: Powiększanie biustu 11.10.18, 17:25 Wolę naturalne. Sportowy rozmiar. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Powiększanie biustu 12.10.18, 09:12 Ale zlot pustaków w tym wątku Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Powiększanie biustu 12.10.18, 09:27 Powiedziała dziewczyna, która uważa, że najlepiej jest dowalic komuś, sugerując, że go na coś nie stać. Pustostanem byłaś, jesteś i i bedziesz. Licytowanie się z "kumpelami" która w jakich sklepach kupuje- to twój świat. A ja przez chwile nawet uwierzylam, że wcale nie chcesz być taka płytka Odpowiedz Link Zgłoś
luvyana Re: Powiększanie biustu 12.10.18, 09:50 Poczytaj sobie jeszcze raz. Napisałam ze każdy ma różne priorytety. Dla mnie absurdem jest kupowanie nowych aut w salonie, robienie wesel na które trzeba brać kredyt, i ok ale nie mówię ze ktoś ma z głowa, robiąc to. Przykro mi, ale ilość bluzgow i ocen pt plastik fantastik, kompleksy, materac itd dla mnie są zwykle objawem frustracji. Frustracja bierze się niekoniecznie z braku możliwości finansowych, tylko ze sprzecznych uczuć. Chciałabym, ale tyle kasy, tyle bólu, a to wole Malediwy. To nie jest puste. Będę ponad to. Pfff sztuczne cycki... i zauważ ze piszą tu o tym, ze twarde, ze sztuczne, ze jak to dotykać. Piszą to osoby, które tego nie doświadczyły, nie dotykają. Po co to piszą? Skoro ja i kilka dziewczyn wyraźnie napisałyśmy, ze to mity. Ze implant podmiesniowy jest niewyczuwalny, a to od kilku lat chyba jedyna metoda. To irracjonalnie głupie. I strasznie irytujące. Odpowiedz Link Zgłoś