Dodaj do ulubionych

autokompromitacja

11.10.18, 08:28
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,24028722,kaja-godek-nazwala-osoby-homoseksualne-zboczonymi-jest-pozew.html#s=BoxOpImg1
serdecznie liczę na to ze przegra ten proces i jej pomysły na ustawy przestaną być promowane, a sama pani Godek nie bedzie juz traktowana poważnie.
tak sobie poprawiam humor z rana.
Obserwuj wątek
    • triss_merigold6 Re: autokompromitacja 11.10.18, 08:41
      Również życzę jej przegranego hucznie procesu.
      Niech zejdzie ze sceny i zajmie się swoim upośledzonym dzieckiem, skoro tak promuje rodzenie i wychowywanie dzieci z wadami genetycznymi.
      • hanusinamama Re: autokompromitacja 12.10.18, 00:13
        Tu moze byc problem. Ta jej walka to moze byc ucieczka od rzeczywistosci która ją otacza. Smutne.
    • jola-kotka Re: autokompromitacja 11.10.18, 08:43
      Oby przegrala a najlepiej niech wogole zniknie i przestanie glosicte swoje brednie.
    • angazetka Re: autokompromitacja 11.10.18, 10:25
      Cudowna akcja. Bardzo trzymam kciuki za jej przegraną.
    • kota_marcowa Re: autokompromitacja 11.10.18, 10:43
      Czy wy myślicie, że oszołomstwo ruszy jakaś przegrana w procesie? Toć ona zostanie bohaterką skazaną przez spisek homosekualnego lobby.
      A w końcu, chyba nie wierzycie, że ktoś kto ma pod deklem nieteges, się zniechęci wink
      • kota_marcowa Re: autokompromitacja 11.10.18, 10:44
        Będzie Joanną D'arc polskiej prawicy big_grin
      • 35wcieniu Re: autokompromitacja 11.10.18, 10:52
        Niestety prawda.
      • hanusinamama Re: autokompromitacja 12.10.18, 00:12
        Ona ma bardzo teges. Myslisz ze za free ma to stanowisko w radzie nadrozczej? Wątpie aby interesował ja los uposledzonych płodów. Ewentualnie ma taki zal do świata ze jej sie trafiło chore dziecko, ze chce aby wszyscy mieli tak jak ona (to mi powiedziała matka dzieciaka z ZD)
    • sowa.rasowa Re: autokompromitacja 11.10.18, 10:56
      Ja myślę że tym pozwem zyskała w oczach swojego targetu, że taka dzielna i wreszcie prawdę powiedziała. Zobaczysz że jeszcze z niej zrobią męczennika w wojnie z lewactwem
    • edelstein Re: autokompromitacja 11.10.18, 11:24
      Oczywiscie, ze orzegra tylko debilom nie da to nic do myslenia.Jej tez nie, za glupia jest by wyciagac wnioski.Moim zdaniem to ona ma jakies powazne zaburzenia.
    • taki-sobie-nick Autokompromitacja to by była 11.10.18, 21:22
      gdyby skompromitowała się autorka wątku.

Co do meritum: nie wypowiadam się.
      • dziennik-niecodziennik Re: Autokompromitacja to by była 11.10.18, 23:55
        Autokompromitacja jest wtedy jak ktos kompromituje sam siebie. Jak pani Godek swoimi durnymi wypowiedziami, za ktore moze zostac pociagnieta do odpowiedzialnosci.
        Jak chcesz poprawiac to sie najpierw dowiedz czy aby na pewno masz racje.
        • taki-sobie-nick Re: Autokompromitacja to by była 12.10.18, 00:00
          dziennik-niecodziennik napisała:

> Autokompromitacja jest wtedy jak ktos kompromituje sam siebie.

Jednak mówimy i piszemy "Kowalski skompromitował się", a nie "Kowalski autoskompromitował się", prawda?
          • dziennik-niecodziennik Re: Autokompromitacja to by była 12.10.18, 07:12
            Ale zdajesz sobie sprawe ze mozna powiedziec to samo na rozne sposoby i wszystkie one beda prawidlowe?...
    • hanusinamama Re: autokompromitacja 12.10.18, 00:10
      Ja naiwna myslałam, ze po tym jak nic nie powiedziała i nie zrobiła w sprawie protestu rodziców dzieci niepełnosprawnych - ona juz z niczym nie wyskoczy. Mnie osobiscie byłoby wstyd. Walczyc o uposledzone zarodki a miec w d... zyjące upośledzone osoby i ich opiekunów. No nie kazdy rozic ma stanowisko w radzie nadzorczej....ale ja głupia i naiwna byłam. Dodam ze w kregach ludzi z dziecmi z ZD ta Pani jest mało wiarygodna. Mam niedaleko siebie osrodek dzienny. Sa tam robione pikniki, byłam na kilku zajeciach jako pomoc. Zaden z rodziców tych dzieci nie powie "musisz rodzic, nie mozesz miec wyboru". Oni wrecz namawiaja do badań, nawet młode przyszłe mamy. Od nikogo nie usłyszałam, ze nie powinno byc wyboru.
    • feliz_madre Re: autokompromitacja 12.10.18, 07:30
      A gdyby tak jeszcze premier Irlandii złożył oddzielny pozew przeciwko niej, to dopiero by baba dostała po dupie.
    • 1elka26 Re: autokompromitacja 12.10.18, 09:49
      Pani Godek będzie traktowana jak najbardziej poważnie, zwłaszcza, że w przeciwieństwie do pseudo nowoczesnych zwolenników lewactwa wszelkich odcieni, walczy o to co najważniejsze - o życie.

Natomiast jeżeli chodzi u rzekomy proces. Cytuję fragmenty z oświadczenia p. Godek:

"W związku z pojawiającymi się w mediach informacjami, że grupa homoaktywistów pozwała mnie zbiorowo o ochronę dóbr osobistych, wyjaśniam:

1. Nie doręczono mi żadnego pozwu. Myślałam, że pozwy składa się do sądu i wysyła pozwanym. Tu pozew trafił do wyselekcjonowanych nieprzyjaznych życiu i rodzinie mediów, które zaczęły pisać o nim tak, aby stworzyć wrażenie, że sprawa jest już w toku.

2. Szczególnie zastanawiające jest, że grupa gejów poczuła się w październiku dotknięta wypowiedzią z maja…

5. W świetle powyższych punktów odbieram tę odsłonę terroru medialnego jako zemstę na za działalność przeciw aborcji i homopropagandzie. Lewicowi aktywiści kipią nienawiścią o mnie i mojego środowiska za konsekwentne dopominanie się o ochronę życia dzieci i stawianie oporu homoseksualnej indoktrynacji narzucanej Polakom przez środowisko LGBT.

6. Nie wycofuję się ze swoich słów o tym, że homoseksualizm jest zboczeniem."

Całość oświadczenia tutaj:
      zycierodzina.pl/2018/10/11/oswiadczenie-kai-godek-w-zwiazku-z-informacjami-o-pozwie-ze-strony-lobby-lgbt/

Przy okazji może ktoś wyjaśni, jakim cudem aktywiści z ruchów LGBT doliczyli się w Polsce 2 milionów osób o orientacji homoseksualnej? Zdumiewająca statystyka - mam wrażenie, że powyższych obliczeń dokonała znana przodowniczka pracy Genowefa Pigwa.
      • 45rtg Re: autokompromitacja 12.10.18, 12:01
        1elka26 napisał(a):

> Pani Godek będzie traktowana jak najbardziej poważnie, zwłaszcza, że w przeciwi
        > eństwie do pseudo nowoczesnych zwolenników lewactwa wszelkich odcieni, walczy o
        > to co najważniejsze - o życie.

To gdzie była, jako matka niepełnosprawnego, podczas protestu niepełnosprawnych?

(Tylko bez p*erdolenia mi tu, że to był protest polityczny z poduszczenia wiadomych sił. Także i w takim przypadku powinna się w okolicy pojawić pani Godek (przepraszam, nie znam jej prawdziwego nazwiska) i wyjaśniać, jako matka niepełnosprawnego.)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka