bei Re: TKMax -praktycznie 22.10.18, 15:53 Ja zawsze odwiedzam cześć z akcesoriami kuchennymi, już kilka razy kupiłam sztućce świetne jakościowo, designerskie i niedrogo. Wypatrzyłam tez patelnie dla nas a później ciagle ktoś z rodziny prosił by mu kupić, więc często je tam kupuję. Z zakupów odzieżowych to dolne niewymowne i skarpetki. Jeśli chodzi o majtki to trafiłam na rewelacyjną jakość. Zazwyczaj odwiedzam ten sklep szukając konkretnego zakupu- np zabawki, albo butelki do wody, wspomniane akcesoria kuchenne, naczynia, kurtki, odzież niemowlęca, akcesoria kosmetyczne, torebki, meble na balkon itd. Tak aby przeglądać dla samego przeglądania by obejrzeć wszystko- to nie mam tyle czasu i szybko nudzę się. Zawsze zwracam uwagę czy są sztućce, bo to świetny prezent na parapetówki . Dla nas wypatrzyłam sztućce od Bugatti, Porsche, Pintinox (taki włoski Gerlach😊) Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: TKMax -praktycznie 22.10.18, 18:16 Ja jestem bardzo zadowolona z łyżek do sałaty Portmeirion, z przeceny Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: TKMax -praktycznie 22.10.18, 18:29 Te ciuchy w tkmaxx sa takie "inne" i niepowtarzalne, bo to po prostu niemodne ciuchy sprzed kilku sezonów, a do tego przeważnie jakieś dziwolągi, które się nie sprzedały. Ponadczasowej klasyki tam nie uświadczysz. Nie rozumiem tez idei zakupów bez celu - pójdę, popatrzę i może coś wybiorę do zagracenia sobie domu - kubeczki i miseczki od sasa do lasa i ozdóbki świąteczne (jakby tych z zeszłego roku nie było). Odpowiedz Link Zgłoś
qs.ibidem Re: TKMax -praktycznie 22.10.18, 19:49 "Mój" tkmaxx jest lepiej uporządkowany niż okoliczne HMy. Do secondhandów nie chadzam, nie przepadam, zdziwiłam się, że niektórzy tak odbierają tkm. Odkryłam go niedawno, przy okazji kupowania Naketano; te same modele w firmowym sklepie są dwukrotnie droższe (kolekcja z tego roku!) Polówki CK również są z ponadczasowej w zasadzie kolekcji. Znajoma kupiła płaszcz DKNY, który upatrzyła sobie na zalando, a tu był tańszy (przy czym nie mam pojęcia, czym jest zalando, czy to też outlet?) W sumie dziwny jest ten tkmaxx, z jednej strony o wiele tańsze markowe ciuchy, z drugiej spotkałam.się w nim również z towarami drugiej kategorii; markowymi, ale źle uszytymi. I czasami wchodzę i nie wiem, którą np.bluzkę wybrać, bo podobają mi się 4, a czasami nie ma nic. Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz Re: TKMax -praktycznie 23.10.18, 13:57 Te ciuchy w tkmaxx sa takie "inne" i niepowtarzalne, bo to po prostu niemodne ciuchy sprzed kilku sezonó to nie laz przy tym wieszkau wyprzedaz tylko polez do wieszka , nawet nie wiem jak sie nazywal ale z markami "luksusowymi" raz widzialem odjechana kurtke za 500E od jakiegos dizajnera albo nie wiem czego sprawdzilem i te kurtji normalnie chodzily po 1500E Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: TKMax -praktycznie 23.10.18, 19:19 I co - czujesz ze zaoszczędziłeś 1000 euro? 😂 Odpowiedz Link Zgłoś