Dodaj do ulubionych

Cienka a ciepła kurtka

23.10.18, 09:41
Szukam kurtki w której będzie naprawdę ciepło na mrozie, a jednocześnie będzie lekka i stosunkowo cienka.
Obserwuj wątek
    • gaskama Re: Cienka a ciepła kurtka 23.10.18, 09:47
      Puchówki, polecam dobrej firmy. Mam dwie cieniutkie (płaszczyk i krótką) North Face. Ważą tyle co nic, a są ciepłe. Jak zimą założysz pod nie ciepły polar to i do -10 dociągniesz bez problemu.
      • ela.dzi Re: Cienka a ciepła kurtka 23.10.18, 09:52
        Wskazałabyś konkretny model ? Może być całkiem sportowa.
        • gaskama Re: Cienka a ciepła kurtka 23.10.18, 10:06
          Kurtki mam w domu. Poza tym jedna kupiona z 10 lat temu, druga chyba ze dwa. Teraz raczej już nie do kupienia, ale będą podobne. Ja firmę polecam ze względu na jakość, ubrania nie do zdarcia. Ten sprzed 10 lat to płaszczyk puchowy, sportowy i chyba go podpalę, bo żaden szew nie puścił, nic się nie zepsuło a piorę w pralce.
          • joanna266 Re: Cienka a ciepła kurtka 23.10.18, 10:20
            Ja polecam puchowki rossignol .Bardzo cienkie bardzo ładne i ciepłe. Ja mam niebiesko-czerwoną. jest cudna.
          • joanna266 Re: Cienka a ciepła kurtka 23.10.18, 10:21
            Ja polecam puchowki rossignol .Bardzo cienkie bardzo ładne i ciepłe. Ja mam niebiesko-czerwoną. jest cudna.
            • joanna266 Re: Cienka a ciepła kurtka 23.10.18, 10:22
              Borze zielony. Nie wiem czemu polecam aż tak bardzo że aż 5 razy 😁
              • gaskama Re: Cienka a ciepła kurtka 23.10.18, 10:34
                No musi być zajebista. Aż sprawdzę.
                • wilan.an Re: Cienka a ciepła kurtka 23.10.18, 10:39
                  Bergans ma takie że minus 25 nie robi wrażenia. Tylko kup za tyłek 😉 Moja wytrzymała 7 lat i gdyby gwóźdź nie zrobił jej krzywdy nosilabym dalej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka