bei 17.11.18, 14:16 Nie pieczone馃槉 czy blade. Kurcze mi臋艣ni- nagle i mimowolne. Magne B 6 forte 艂ykam od lat, wap艅, potas OK. Sama doczutuj臋 si臋 i wyci膮gam ju偶 spiskowe wnioski- czy to uboczny efekt 艂ykania furaginy? Odpowiedz Link Zg艂o艣 Obserwuj w膮tek Podgl膮d Opublikuj
wilan.an Re: Qrcze 17.11.18, 17:06 Wiesz kobiety choruj膮 na zapalenie p臋cherza, oko艂o 50 razy cz臋艣ciej od m臋偶czyzn. Odpowiedz Link Zg艂o艣
katja.katja Re: Qrcze 17.11.18, 19:46 Zdrowsza 偶urawina lub picie du偶ej ilo艣ci wody z cytryn膮, w ostateczno艣ci piwa. Odpowiedz Link Zg艂o艣
chocolate-cakes Re: Qrcze 17.11.18, 19:54 Niestety nie zawsze pomaga. Nie mam tu du偶ego do艣wiadczenia, bo zapalenie p臋cherza mia艂am zaledwie dwa razy w 偶yciu, a bli偶ej mi 50 ni偶 40. Ten drugi raz jaki艣 miesi膮c temu, co艣 okropnego. 呕urawin臋 te偶 jad艂am, ale przede wszystkim furagina plus aspargin, bo pami臋ta艂am, 偶e wcze艣niej mia艂am skurcze, wi臋c od razu zacz臋艂am bra膰 ten aspargin. To jest magnez i potas. Odpowiedz Link Zg艂o艣
silenta Re: Qrcze 17.11.18, 22:08 Alleluja. Ja ju偶 chcia艂am szuka膰 chirurga naczyniowego a偶 mnie ol艣ni艂a艣 - od dw贸ch miesi臋cy bior臋 furagin臋. Musz臋 wi臋c jeszcze miesi膮c wytrzyma膰 i b臋d臋 uleczona . Odpowiedz Link Zg艂o艣