Dodaj do ulubionych

"Król lew" remake

25.11.18, 17:36
Wytwórnia Disneya szykuje remake "Króla Lwa".
Technicznie majstersztyk. To już 25 lat ( nie chce się wierzyć!), a różnica kosmiczna.
Wiem, że dla obecnych dzieciaków, taka klasyczna animacja to starożytność, ale mimo to mam mieszane uczucia Czy takie klasyki należy poprawiać?
Tekst linka
Obserwuj wątek
    • kropkacom Re: "Król lew" remake 25.11.18, 17:49
      Tak naprawdę wszystko jedno. Każdy będzie mógł wybrać swoją ulubioną wersję. Trzeba ogarnąć, że teraz jest taki trend jeśli u Disneya.
    • maniaczytania Re: "Król lew" remake 25.11.18, 21:13
      Disney szykuje ok. 20 takich wersji klasycznych oraz 'pobocznych' animacji.
      W najbliższym czasie "Dumbo" i "Aladyn". Zwiastun "Dumba" jest przeuroczy smile Reżyseruje Tim Burton.
      • maniaczytania Re: "Król lew" remake 25.11.18, 21:14
        A "Mary Poppins wraca" (choć to nie do końca remake animacji) już w święta w kinach smile
    • stephanie.plum Re: "Król lew" remake 25.11.18, 21:23
      ja ma klasyk świeżo opanowany (młody mógłby oglądać bez końca, aczkolwiek na razie tylko wybór scen ogląda. jest zafscynowany lwami.
      widziałam zajawkę nowego i zachwyciła mnie. jak się pojawi do użytku domowego, to będę musiała dawkować młodemu ostrożnie, żeby z emocji nie oszalał...
      :~)
    • hamerykanka Re: "Król lew" remake 25.11.18, 21:51
      Wow...jak porownanie kreskowki do filmu!!
      Na pewno kupie jak wyjdzie na DVD.
      Dzieki za info!
    • smoczy_plomien Re: "Król lew" remake 25.11.18, 22:09
      Mój niepokój wzbudza kwestia nagrywania nowych piosenek. Słyszałam, że Beyonce ma się udzielać. Trudno mi sobie wyobrazić Króla Lwa bez klasycznych piosenek, zresztą chyba trudno będzie przebić ten poziom.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka