laruara 26.12.18, 14:14 Musiałam się pochwalić... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nenia1 Re: Schudłam... 26.12.18, 14:18 Faktycznie jesteś bohaterką. I to w święta, gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Schudłam... 26.12.18, 14:39 Gratulacje! Ja się trzeci dzień obżeram własnoręcznie ugotowanymi i upieczonymi dobrociami, więc ze dwa kilo przytyję jak nic. Odpowiedz Link Zgłoś
laruara Re: Schudłam... 26.12.18, 14:46 A ja chudłam 22 i nie chce mi się jeść !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tojamarusia Re: Schudłam... 26.12.18, 14:44 Gratuluję i zazdroszczę. U mnie waga stoi choć ponoć ciut zmalałam. Ale ciuchy niestety nadal pasują😭 Odpowiedz Link Zgłoś
same-old_mona Re: Schudłam... 26.12.18, 14:47 Ja id nowego roku mam zamiar wkroczyć na wojenną ścieżkę. Bo teraz zaczynać, to bez szans... weź się człowieku odchudzaj na południu Włoch, z włoską teściową i teściem który ciągle mówi "mangia, mangia, tam tego nie macie" :p Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: Schudłam... 26.12.18, 14:52 To dawaj, jak to zrobiłaś. A tak w ogóle -gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
laruara Re: Schudłam... 26.12.18, 15:11 katja.katja napisała: > Ile kilogramów? > 22 Odpowiedz Link Zgłoś
paniszelka Re: Schudłam... 26.12.18, 14:57 Super! Ja juz 2gi rok utrzymuję wagę i to fantastyczne uczucie wchodzic w rozmiar 34/36. Własnie zjadlam obiad - 3kotlety + pol woreczka kaszy i drugi talerz z sałatką pekińskiej. Jeszcze czeka mnie kolecja-4 gołabki z sosem pomidorowym. Mniam Odpowiedz Link Zgłoś
paniszelka Re: Schudłam... 26.12.18, 15:47 Nie musisz wierzyc,nie zalezy mi na tym. Przy regularnym jedzeniu co 3-4 h i chudym jedzeniu schudłam 20 kg do 58kg przy 167 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Schudłam... 26.12.18, 19:35 Wiem, że to ta wszakże, znana nam Dieta gołąbkowa 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatemonster Re: Schudłam... 26.12.18, 15:01 Gratulacje! Ja w tym roku schudlam 30. Chcialam pojesc bo tyle pysznosci mamy a tu chorobsko nas dopadlo i patrze na sernik i piernik toskanski i te salatki i miesko i ...nic. Mam plan wznowic treningi od stycznia (grudzien byl kiepski ze wzgledu na nawal obowiazkow i pracy). Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
martaesz Re: Schudłam... 26.12.18, 16:42 Szczere Gratulacje. Ja w ciągu ok.roku -15 kg w tej chwili 60 kg przy wzroście 175cm. Jak ludzie reagują na twoją przemianę ? Małe sprostowanie ,po świętach waga 61kg Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziesciplustoja77 Re: Schudłam... 26.12.18, 17:59 Świnki jesteście, całe życie byłam tyczką, ale po odejściu taty coś nie "pykło" - Bravo - pomóż Wysoooka baba, ale zaczynam nabierać ,nie podjadam - co jest? Odpowiedz Link Zgłoś
sarah_black38 Re: Schudłam... 04.01.19, 11:42 czterdziesciplustoja77 napisał(a): > - Bravo - pomóż Wysoooka baba, ale zaczynam nabierać ,nie podjadam - co jest > ? Twój nick powinien być odpowiedzią. Po czterdziestce siada przemiana materii. Trzeba jeść z ,,głową" i dużo ruchu. Polecam rower Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladazkremem Re: Schudłam... 26.12.18, 18:38 Ja też - przez całe święta piłam tylko koktajle i jadłam warzywa, codziennie treningi po dwie godziny - minus trzy kilo. Odpowiedz Link Zgłoś
anberte1 Re: Schudłam... 26.12.18, 18:57 O rety...a zero weglowodanow? Czy cwiczylas w domu? To niezly wycisk. Odpowiedz Link Zgłoś
karen_ann Re: Schudłam... 26.12.18, 18:41 Zdaje się ze juz był wątek o tym ze schudłaś z kilka miesięcy temu. Ponownie schudłas 20 kilo? Czy schudłaś przytyłaś i znowu schudłaś? Czy tez juz cię nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: Schudłam... 26.12.18, 19:07 Może na początku odchudzania ważyła 100 kg, wtedy chudnąc 42 kg ważyłaby 58 kg, więc bez tragedii. Odpowiedz Link Zgłoś
laruara Re: Schudłam... 26.12.18, 19:13 Schudłam wcześniej 20 kilo. Teraz dobiłam te upragnione dwa kilogramy. Ćwiczenia, normalne odżywianie. Trzy razy dziennie i tyle mi wystarczy. Nie wyobrażam sobie jeść pięć razy dziennie co trzy godziny. Jem to co lubię. Jeszcze muszę coś tam poprawić i to są postanowienia na kolejny rok. Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: Schudłam... 26.12.18, 19:36 Szczęściara, ja na diecie bezglutenowej schudłam łącznie 5 kg, ale 2 niestety odzyskałam. Do zrzucenia mam 6 kg żeby czuć się jak mega laska (teraz jestem średnia laska, na tle tłuścioszek laska, ale niestety na tle prawdziwych lasek nie laska, brak mi 6 kg). Ćwiczyć nie lubię, ale spokojnie po rezygnacji tylko ze słodyczy i alkoholu tracę raz dwa kilogramy. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Schudłam... 26.12.18, 19:38 To zdradz nam chociaż troszkę, jakie to metody były. Tyle panien powyżej cię prosi. No i raczej odpowiedź w rodzaju: dietetyk mi pomógł, albo: mniej jadłam i trochę się ruszałam nas nie ysatysfakjonują, co tu kryć. Tak to każdy może napisać, wszystko i nic. Bo pomyślimy, że zmyslasz... Odpowiedz Link Zgłoś
laruara Re: Schudłam... 26.12.18, 19:53 Ale to żadne cuda. Trzeba jeść, a nie żreć. Śniadanie, obiad, kolacja. Ćwiczenia w domu parę razy w tygodniu. Śniadanie o siódmej, kolacja o osiemnastej. Tak mi jakoś wyszło. Żadnych dietetyków, żadnych siłowni, żadnych cudów. Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia_sowa Re: Schudłam... 26.12.18, 20:35 Ja tez 24 kg w sumie Tak, że gratulacje !!!! Wiem, ze zrobiłas kawał dobrej roboty. Nigdy nie mialam tak rewelacyjjnej figury jak teraz. I nue chodzi tylko o szczupłośc. Ćwiczenia z trenerem zrobily swoje:pupa jak trzeba, jędrność. I nie przytyłam w święta Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Schudłam... 04.01.19, 12:53 Jak często treningi i po jakim czasie (treningów) był efekt? Odpowiedz Link Zgłoś