Dodaj do ulubionych

Pierwsza miłość :)

• qs.ibidem Re: Pierwsza miłość :) 30.12.18, 12:52
      Beze mnie wszyscy (cała trójka 🤣 się ładnie rozwinęli; utyli i dokończyli swoje doktoraty. Ja odwrotnie, szczupła, ale tylko z magistrem 😂
    • heca7 Re: Pierwsza miłość :) 30.12.18, 12:52
      Moja pierwsza miłość (albo inaczej, to on za mną szalał in twierdził, że się ożeni) mieszka gdzieś w niedalekiej okolicy. Jakiś czas temu miałam styczność z jego dalszą rodziną. Zapytałam co tam u niego. I dowiedziałam się , że mam troje czy czworo dzieci każde z inną panią wink
      Drugiemu nic nie jest, żyje sobie wygodnie z rodziną i nadal mi się podoba tongue_out
    • premeda Re: Pierwsza miłość :) 30.12.18, 23:30
      Pierwsza miłość ma żonę, dzieci i czynny alkoholizm. Druga, a.... nie mam pojęcia. Trzecia siedzi w pokoju obok i się wścieka, bo mu gra nie idzie 🤣
    • janja11 Re: Pierwsza miłość :) 03.01.19, 18:46
      Oj był taki długowłosy w typie Banderas- desperado. Mistrz sportów wszelakich . Jako pierwszy posiadał prawdziwe rolki, a nie jakieś tam wrotki doczepiane na paski.
      No i szukam kiedyś czegoś w praktikerzei gonię jakiegoś z obsługi łysola. Zagaduję o pomoc i się przyglądam, a to.. mój Banderas na rolkach z taką przerzedzoną fryzurą.
      Coś tam pogadaliśmy, ale po tylu latach to już nawet nie ma tematów. Nawet mu te roli przypomniałam, ale się uśmiał tylko, bo już nie jeździ.
      Ehh, a taki Banderas na rolkach był...
    • mamaaspiama Re: Pierwsza miłość :) 03.01.19, 22:07
      1 - ta najwcześniejsza, ma wielki dom, straszną żonę i jest kafelkarzem
      2 - ta największa, mieszka 130 km ode mnie, jest mega szychą w zawodzie, zarabia kosmiczne pieniądze, od kilku lat rozwodzi się ze straszną żoną, ma bardzo fajne dzieci.
      3 - jest moim mężem, ma super żonę, fantastyczne dzieci i mięsień piwny 😂
    • amsterdama Re: Pierwsza miłość :) 04.01.19, 01:12
      Moja pierwsza miłość, wielka miłość była nieszczęśliwa. On miał narzeczoną. Nie ujawniłam swojego uczucia, odsunęłam się i odchorowywałam to bardzo długo. Nie widziałam go od 25 lat. Spotkałam właśnie wspólnego znajomego, który - dobrze się bawiąc- opowiadał mi, że tamten " chłopak" ciągle nie może o mnie zapomnieć, regularnie przez te wszystkie lata o mnie wypytuje. No i tak to bywa z tymi miłościamisad
    • fornita111 Re: Pierwsza miłość :) 04.01.19, 01:28
      Ma malego synka z piekna tenisistka- Anna Kurnikowa wink Chyba ostatnio nawet w Polsce byl a moze dopiero bedzie, nie wiem.
    • annn_ann Re: Pierwsza miłość :) 04.01.19, 15:24
      Moja pierwsza miłość mnie rzuciła gdy miałam 15 lat, on 20. Wyjechał do GB. Po jego powrocie po roku miałam jakieś nadzieje ale szybko je rozwiał... Wyszłam za mąż pięć lat później, a on się ożenił gdy ja brałam rozwód. Była krótka konwersacja na NK bez spotkania w realu, bo każdy miał swoje życie. Rozwiódł się po kilku latach, a półtora roku temu, po 28 latach przypadkowo na siebie wpadliśmy i ... jesteśmy znów razem. Pierwsza miłość nie rdzewieje smile
    • zona_mi Re: Pierwsza miłość :) 04.01.19, 15:40
      Moja pierwsza platoniczna miłość - gdzieś tak z końca podstawówki - chyba się stoczył, dawno go nie widziałam trzeźwego.
      Moja pierwsza prawdziwa i wielka miłość nie żyje.
    • greenbutterfly Re: Pierwsza miłość :) 04.01.19, 16:58
      Pierwsza milosc jest moim przyjacielem. Druga milosc to moj maz. Zawsze czulam sie kochana. Piekna milosc powoduje szczescie. Wszystkim forummkom zycze. tego.
    • nenia1 Re: Pierwsza miłość :) 04.01.19, 17:23
      cauliflowerpl napisała:

> No właśnie, a co tam u Waszych pierwszych miłości?

A właśnie parę dni temu zaprosił mnie na swoje 50 urodziny.

Stara miłość nie rdzewieje wink
      • nenia1 Re: Pierwsza miłość :) 04.01.19, 17:27
        Dodam jeszcze, że lekarz, tak więc pójdę, bo w warunkach polskich to cenne znajomości smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka