Dodaj do ulubionych

ciacho roku 2018

• milva24 Re: ciacho roku 2018 03.01.19, 11:39
      Nie mój typ.
      • obrus_w_paski Re: ciacho roku 2018 03.01.19, 11:57
        Bo to taki sebix z jedna tylko mina...ale żeby nie było to konkurencja w tym „plebistycie” niewiele lepsza
    • kanga_roo Re: ciacho roku 2018 03.01.19, 12:30
      ciacho? ten Mikołaj Firlej, szczurek urzędniczek?
      nie-e

tak myślę, że dla mnie ciachem nie tylko 2018 ale XXI wieku jest Jason Momoa. nie (tylko) dlatego, że duży i sexi. ale, kurde, radosny taki. och.
      • bo_gna Re: ciacho roku 2018 03.01.19, 14:38
        taki neandertalczyk (z wyglądu)
      • triss_merigold6 Re: ciacho roku 2018 03.01.19, 16:07
        Jason Momoa ok wyglądał w GoT, ale ogólnie jest nasterydowany jak świnia.
        • czarniejszaalineczka Re: ciacho roku 2018 03.01.19, 17:24
          nasterydowany ?
      • sumire Re: ciacho roku 2018 03.01.19, 17:18
        Oby dalej ode mnie. Wybitnie zniechęcająco dla mnie wypadł u Grahama Nortona.
      • czarniejszaalineczka Re: ciacho roku 2018 03.01.19, 17:29
        ciasteczko, ale zajete
      • jolie Re: ciacho roku 2018 03.01.19, 22:42
        Jason Momoa dla mnie ma tyle seksu w sobie, co noga od stołu. Ten okropny rozkochany w sobie wyraz twarzy +długie włosy+ ciało pakera - jestem na nie.
    • mallard Re: ciacho roku 2018 03.01.19, 15:06
      Jak to kiedyś któraś z Was napisała: mógłby sprawdzać liczniki.
    • thea19 Re: ciacho roku 2018 03.01.19, 15:17
      jak patrze na niego to Andrzej Chyra skrzyzowany z Pawlem Domagala z nuta Craiga. ogolnie nie zwrocilabym na niego uwagi.
      • nolus Re: ciacho roku 2018 03.01.19, 17:14

thea19 napisała:

> jak patrze na niego to Andrzej Chyra skrzyzowany z Pawlem Domagala z nuta Craig
        > a. ogolnie nie zwrocilabym na niego uwagi.

Hahahha, coś w tym jest. Facet jest faktycznie mixem różnych typów, bo ma uniwersalną urodę takiego "everymana",jak to już ktoś napisał, do tego jest typem słowiańskim, więc nietrudno w nim zobaczyć parę innych znanych twarzy wink)) Ci wymieniani panowie,tacy jak: Marcinkiewicz, Chyra,Domagała to przecież nasi poczciwi Słowianie. Chociaż mi pierwsi na myśl przyszli Marcinkiewicz oraz Craig. Wadą omawianego jest specyficzny kształt/rysunek ust i taka trochę wydłużona broda,to przez te cienkie usta przypomina mi niestety Kazia.

Ale ogólnie na plus.Jest o wiele ładniejszy/przystojniejszy od swoich kolegów,ponieważ nie ma puciatej buźki i oczu jak paciorki. Oczy to oczywiście jego największy atut i wydaje się, że ma też normalne zęby,co nadal nie jest takie oczywiste u polskich mężczyzn...

Do roli w "Ślepnąc od świateł" bardzo pasuje, chociaż i mi przeszkadza trochę to, co krytykuje się u niego najbardziej, czyli specyficzny sposób mówienia. Ale tak generalnie to b.fajny debiut i naprawdę...niejeden aktor może mu pozazdrościć takiej roli, nie tylko w kontekście debiutu, tylko po prostu jest to jedna z ciekawszych filmowych postaci, jakie ostatnio pojawiły się w kinie. Mam nadzieję, że to dopiero początek i jego kariera się teraz rozkręci. Fajnie jest zobaczyć jakąś nową, świeżą twarz w polskim kinie - mam tylko nadzieję, że nie będzie brać wszystkiego jak leci i nie wyeksploatuje się tak szybko jak już oklepany i trochę przereklamowany Piotr Stramowski, który dla mnie jest filmową prostytutką. No ale Kamil Nożyński na takiego nie wygląda.
    • aandzia43 Re: ciacho roku 2018 03.01.19, 17:21
      Hmmm.. przeleciałam z grubsza większość wypowiedzi i wychodzi mi na to, że większość pan koncentruje się na twarzy i kolorze włosów pana. A jakie to ma znaczenie wobec pięknego ciała? Tak mnie zastanowiła... bezcielesność gustów niewieścich smile
      • czarniejszaalineczka Re: ciacho roku 2018 03.01.19, 17:23
        ja tam nie lubie facetom torby papierowej na leb do bzykania zakladac
      • mallard Re: ciacho roku 2018 04.01.19, 07:11
        aandzia43 napisała:

> Tak mnie zastanowiła... bezcielesność
        > gustów niewieścich smile

Sprzedaj to na sygaturkę! 😁
        • aandzia43 Re: ciacho roku 2018 05.01.19, 01:17
          Bierz sobie smile
      • obrus_w_paski Re: ciacho roku 2018 05.01.19, 00:24
        Bo większość facetow ma jednak jakaś tam bazę i wystarczy zeby zaczęli ćwiczyć i po maks kilku miesiącachjuż są Ok. U kobiet jest wiekszy wachlarz figur i możliwości (lub ich brak)
        Ale pisze tylko z mojego doświadczenia, oprócz jednego przygodnego misia każdy, absolutnie każdy z moich facetów był i jest zawodowym atleta i takież mieli ciała, wysportowani, gibcy, szczupli, coś jak brat pitt w podziemnym kręgu i nawet po kilku miesiącach „zapuszczania się” wystarczyło kilka tyg sportu by wrócili do formy.

aandzia43 napisała:

> Hmmm.. przeleciałam z grubsza większość wypowiedzi i wychodzi mi na to, że więk
        > szość pan koncentruje się na twarzy i kolorze włosów pana. A jakie to ma znacze
        > nie wobec pięknego ciała? Tak mnie zastanowiła... bezcielesność gustów niewieśc
        > ich smile
        >
        • aandzia43 Re: ciacho roku 2018 05.01.19, 01:12
          Tylko wielu ma tę bazę głęboko ukrytą tak głęboko, że nijak nie można się dopatrzec nawet jej cienia wink Potencjał mnie nie interesuje kiedy oceniam "ciacho czy nie ciacho" - liczy się to co widzę.
      • tairo Re: ciacho roku 2018 05.01.19, 01:02
        Nie wiem, z jakiego powodu zakładasz, że twoja wizja pięknego męskiego ciała jest uniwersalna.
        Nie jest.
        • aandzia43 Re: ciacho roku 2018 05.01.19, 01:16
          No jasne ze nie jest, zastanawiam się tylko czemu kryterium wyłaniającym się w tym wątku jest wyłącznie twarz i włosy. Żadna nie napisała "jakie ciacho, łydki na chude/triceps krzywy/kaloryfer nieostry".
          • tairo Re: ciacho roku 2018 05.01.19, 03:02
            Och, mogę napisać. Typowy dres z osiedlowej siłki, przepakowany biceps i kaloryfer, a jak idzie to się kołysze na krzywych nóżkach.

Twarz się bardziej w oczy rzuca i jest na każdym zdjęciu, a nie każdy oglądał serial.
    • cosmetic.wipes Re: ciacho roku 2018 03.01.19, 18:16
      Daniel Craig prawie. Kompletnie nie moja bajka.
      • nolus Re: ciacho roku 2018 03.01.19, 18:34
        cosmetic.wipes napisała:

> Daniel Craig prawie. Kompletnie nie moja bajka.
        >

Ale Craig jest już raczej trochę stary, niższy i do tego taki jakiś...nie wiem, siermiężny ?! Dba o kondycję, to się chwali i przekłada na to, że w swojej kategorii wiekowej należy do tych "jeszcze dających radę". Ale na Boga...Nie porównujmy go do młodego jeszcze faceta, który jest od niego pewnie jakieś min. 10 cm wyższy, chyba z natury ma lepsze ciało,itd. Sam wiek go w dużej mierze broni,Boże o czym tu gadać.
        • cosmetic.wipes Re: ciacho roku 2018 03.01.19, 20:39
          Daniel Craig czy młody czy stary, czy niski czy wysoki nadal jest dla mnie odstręczający, jako i to "ciacho".
          • aerra Re: ciacho roku 2018 03.01.19, 21:22
            Dla mnie tak samo. I jeszcze na dodatek całkowicie zepsuł mi Bonda. Nawet jakby nie był odstręczający sam w sobie, to już za samo to może być ostatnim facetem na świecie i nijak mnie to nie ruszy.
            • czarna_kita Re: ciacho roku 2018 03.01.19, 22:15
              aerra napisał(a):

> Dla mnie tak samo. I jeszcze na dodatek całkowicie zepsuł mi Bonda.

Mam dokładnie to samo. Bond już nie jest taki jak kiedyś....
          • jolie Re: ciacho roku 2018 03.01.19, 22:35
            W 100% zgadzam się jeśli chodzi o Craiga. Ma przaśną i prymitywną twarz i to przysłania mi jego wyrzeźbione ciało. Ta jego twarz jest jakby przyczepiona do reszty.
    • my_fair_lady Re: ciacho roku 2018 03.01.19, 19:12
      Eee... Myślałam, że będzie kulinarnie... 🍰
    • aerra Re: ciacho roku 2018 03.01.19, 19:18
      O bogowie - ja bym zdecydowanie wyrzuciła z łóżka, a potem jeszcze musiała dezynsekcję robić. Fu. I te wąskie wargi, zakola i wory NAD oczami, masakra, a nie żadne ciacho.
    • magia Re: ciacho roku 2018 03.01.19, 19:54
      Wyjatkowo paskudny. Podobny do Craiga a tego typu urody wyjątkowe nie trawie. Wymoczkowaty.
      • niu13 Re: ciacho roku 2018 03.01.19, 23:03
        To swoją drogą niesamowite, jak silnie ten typ odrzuca kobiety. A niby taki przystojny. Kto głosował na pudlu?! ematka jest zdecydowanie na nie.
        • boogiecat Re: ciacho roku 2018 04.01.19, 10:17
          Pewnie te trzy redaktorki pudlowe go wybraly (kto by sie bawil w jakies glosowania) myslac, ze trafiaja w gusta bo facet gra w serialuwink
    • kosmos_pierzasty Re: ciacho roku 2018 03.01.19, 23:29
      Zwykły facet. Nie robi wrażenia.
    • chicarica Re: ciacho roku 2018 05.01.19, 18:50
      Mujborze. Jaki kraj, taki Daniel Craig.
      • czarniejszaalineczka Re: ciacho roku 2018 05.01.19, 18:56
        big_grinbig_grinbig_grinbig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka