obrus_w_paski Re: ciacho roku 2018 03.01.19, 11:57 Bo to taki sebix z jedna tylko mina...ale żeby nie było to konkurencja w tym „plebistycie” niewiele lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
kanga_roo Re: ciacho roku 2018 03.01.19, 12:30 ciacho? ten Mikołaj Firlej, szczurek urzędniczek? nie-e tak myślę, że dla mnie ciachem nie tylko 2018 ale XXI wieku jest Jason Momoa. nie (tylko) dlatego, że duży i sexi. ale, kurde, radosny taki. och. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: ciacho roku 2018 03.01.19, 16:07 Jason Momoa ok wyglądał w GoT, ale ogólnie jest nasterydowany jak świnia. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: ciacho roku 2018 03.01.19, 17:18 Oby dalej ode mnie. Wybitnie zniechęcająco dla mnie wypadł u Grahama Nortona. Odpowiedz Link Zgłoś
czarniejszaalineczka Re: ciacho roku 2018 03.01.19, 17:29 ciasteczko, ale zajete Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: ciacho roku 2018 03.01.19, 22:42 Jason Momoa dla mnie ma tyle seksu w sobie, co noga od stołu. Ten okropny rozkochany w sobie wyraz twarzy +długie włosy+ ciało pakera - jestem na nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: ciacho roku 2018 03.01.19, 15:06 Jak to kiedyś któraś z Was napisała: mógłby sprawdzać liczniki. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: ciacho roku 2018 03.01.19, 15:17 jak patrze na niego to Andrzej Chyra skrzyzowany z Pawlem Domagala z nuta Craiga. ogolnie nie zwrocilabym na niego uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: ciacho roku 2018 03.01.19, 17:14 thea19 napisała: > jak patrze na niego to Andrzej Chyra skrzyzowany z Pawlem Domagala z nuta Craig > a. ogolnie nie zwrocilabym na niego uwagi. Hahahha, coś w tym jest. Facet jest faktycznie mixem różnych typów, bo ma uniwersalną urodę takiego "everymana",jak to już ktoś napisał, do tego jest typem słowiańskim, więc nietrudno w nim zobaczyć parę innych znanych twarzy )) Ci wymieniani panowie,tacy jak: Marcinkiewicz, Chyra,Domagała to przecież nasi poczciwi Słowianie. Chociaż mi pierwsi na myśl przyszli Marcinkiewicz oraz Craig. Wadą omawianego jest specyficzny kształt/rysunek ust i taka trochę wydłużona broda,to przez te cienkie usta przypomina mi niestety Kazia. Ale ogólnie na plus.Jest o wiele ładniejszy/przystojniejszy od swoich kolegów,ponieważ nie ma puciatej buźki i oczu jak paciorki. Oczy to oczywiście jego największy atut i wydaje się, że ma też normalne zęby,co nadal nie jest takie oczywiste u polskich mężczyzn... Do roli w "Ślepnąc od świateł" bardzo pasuje, chociaż i mi przeszkadza trochę to, co krytykuje się u niego najbardziej, czyli specyficzny sposób mówienia. Ale tak generalnie to b.fajny debiut i naprawdę...niejeden aktor może mu pozazdrościć takiej roli, nie tylko w kontekście debiutu, tylko po prostu jest to jedna z ciekawszych filmowych postaci, jakie ostatnio pojawiły się w kinie. Mam nadzieję, że to dopiero początek i jego kariera się teraz rozkręci. Fajnie jest zobaczyć jakąś nową, świeżą twarz w polskim kinie - mam tylko nadzieję, że nie będzie brać wszystkiego jak leci i nie wyeksploatuje się tak szybko jak już oklepany i trochę przereklamowany Piotr Stramowski, który dla mnie jest filmową prostytutką. No ale Kamil Nożyński na takiego nie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: ciacho roku 2018 03.01.19, 17:21 Hmmm.. przeleciałam z grubsza większość wypowiedzi i wychodzi mi na to, że większość pan koncentruje się na twarzy i kolorze włosów pana. A jakie to ma znaczenie wobec pięknego ciała? Tak mnie zastanowiła... bezcielesność gustów niewieścich Odpowiedz Link Zgłoś
czarniejszaalineczka Re: ciacho roku 2018 03.01.19, 17:23 ja tam nie lubie facetom torby papierowej na leb do bzykania zakladac Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: ciacho roku 2018 04.01.19, 07:11 aandzia43 napisała: > Tak mnie zastanowiła... bezcielesność > gustów niewieścich Sprzedaj to na sygaturkę! 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: ciacho roku 2018 05.01.19, 00:24 Bo większość facetow ma jednak jakaś tam bazę i wystarczy zeby zaczęli ćwiczyć i po maks kilku miesiącachjuż są Ok. U kobiet jest wiekszy wachlarz figur i możliwości (lub ich brak) Ale pisze tylko z mojego doświadczenia, oprócz jednego przygodnego misia każdy, absolutnie każdy z moich facetów był i jest zawodowym atleta i takież mieli ciała, wysportowani, gibcy, szczupli, coś jak brat pitt w podziemnym kręgu i nawet po kilku miesiącach „zapuszczania się” wystarczyło kilka tyg sportu by wrócili do formy. aandzia43 napisała: > Hmmm.. przeleciałam z grubsza większość wypowiedzi i wychodzi mi na to, że więk > szość pan koncentruje się na twarzy i kolorze włosów pana. A jakie to ma znacze > nie wobec pięknego ciała? Tak mnie zastanowiła... bezcielesność gustów niewieśc > ich > Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: ciacho roku 2018 05.01.19, 01:12 Tylko wielu ma tę bazę głęboko ukrytą tak głęboko, że nijak nie można się dopatrzec nawet jej cienia Potencjał mnie nie interesuje kiedy oceniam "ciacho czy nie ciacho" - liczy się to co widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
tairo Re: ciacho roku 2018 05.01.19, 01:02 Nie wiem, z jakiego powodu zakładasz, że twoja wizja pięknego męskiego ciała jest uniwersalna. Nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: ciacho roku 2018 05.01.19, 01:16 No jasne ze nie jest, zastanawiam się tylko czemu kryterium wyłaniającym się w tym wątku jest wyłącznie twarz i włosy. Żadna nie napisała "jakie ciacho, łydki na chude/triceps krzywy/kaloryfer nieostry". Odpowiedz Link Zgłoś
tairo Re: ciacho roku 2018 05.01.19, 03:02 Och, mogę napisać. Typowy dres z osiedlowej siłki, przepakowany biceps i kaloryfer, a jak idzie to się kołysze na krzywych nóżkach. Twarz się bardziej w oczy rzuca i jest na każdym zdjęciu, a nie każdy oglądał serial. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: ciacho roku 2018 03.01.19, 18:16 Daniel Craig prawie. Kompletnie nie moja bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: ciacho roku 2018 03.01.19, 18:34 cosmetic.wipes napisała: > Daniel Craig prawie. Kompletnie nie moja bajka. > Ale Craig jest już raczej trochę stary, niższy i do tego taki jakiś...nie wiem, siermiężny ?! Dba o kondycję, to się chwali i przekłada na to, że w swojej kategorii wiekowej należy do tych "jeszcze dających radę". Ale na Boga...Nie porównujmy go do młodego jeszcze faceta, który jest od niego pewnie jakieś min. 10 cm wyższy, chyba z natury ma lepsze ciało,itd. Sam wiek go w dużej mierze broni,Boże o czym tu gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: ciacho roku 2018 03.01.19, 20:39 Daniel Craig czy młody czy stary, czy niski czy wysoki nadal jest dla mnie odstręczający, jako i to "ciacho". Odpowiedz Link Zgłoś
aerra Re: ciacho roku 2018 03.01.19, 21:22 Dla mnie tak samo. I jeszcze na dodatek całkowicie zepsuł mi Bonda. Nawet jakby nie był odstręczający sam w sobie, to już za samo to może być ostatnim facetem na świecie i nijak mnie to nie ruszy. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kita Re: ciacho roku 2018 03.01.19, 22:15 aerra napisał(a): > Dla mnie tak samo. I jeszcze na dodatek całkowicie zepsuł mi Bonda. Mam dokładnie to samo. Bond już nie jest taki jak kiedyś.... Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: ciacho roku 2018 03.01.19, 22:35 W 100% zgadzam się jeśli chodzi o Craiga. Ma przaśną i prymitywną twarz i to przysłania mi jego wyrzeźbione ciało. Ta jego twarz jest jakby przyczepiona do reszty. Odpowiedz Link Zgłoś
my_fair_lady Re: ciacho roku 2018 03.01.19, 19:12 Eee... Myślałam, że będzie kulinarnie... 🍰 Odpowiedz Link Zgłoś
aerra Re: ciacho roku 2018 03.01.19, 19:18 O bogowie - ja bym zdecydowanie wyrzuciła z łóżka, a potem jeszcze musiała dezynsekcję robić. Fu. I te wąskie wargi, zakola i wory NAD oczami, masakra, a nie żadne ciacho. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: ciacho roku 2018 03.01.19, 19:54 Wyjatkowo paskudny. Podobny do Craiga a tego typu urody wyjątkowe nie trawie. Wymoczkowaty. Odpowiedz Link Zgłoś
niu13 Re: ciacho roku 2018 03.01.19, 23:03 To swoją drogą niesamowite, jak silnie ten typ odrzuca kobiety. A niby taki przystojny. Kto głosował na pudlu?! ematka jest zdecydowanie na nie. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: ciacho roku 2018 04.01.19, 10:17 Pewnie te trzy redaktorki pudlowe go wybraly (kto by sie bawil w jakies glosowania) myslac, ze trafiaja w gusta bo facet gra w serialu Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: ciacho roku 2018 03.01.19, 23:29 Zwykły facet. Nie robi wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: ciacho roku 2018 05.01.19, 18:50 Mujborze. Jaki kraj, taki Daniel Craig. Odpowiedz Link Zgłoś