malamaja7 05.01.19, 16:15 Dziewczyny czy w Polsce mozna kupic chusteczki zapachowe do szuszarek, po ktorych pranie faktycznie pachnie? Jakich chusteczek używacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roks30 Re: Chusteczki do suszarki 05.01.19, 16:20 Przez net. Można zrobić samemu 😊. Odpowiedz Link Zgłoś
esperantza Re: Chusteczki do suszarki 05.01.19, 18:56 Kupuję przez net. Lenor jest do bani i słabo pachnie. Jakieś no name niemieckie (firma Edeka) trochę lepsze ale bez szału. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Chusteczki do suszarki 05.01.19, 19:09 A nie wystarczy do prania dodac płynu do płukania. Zapach po wyjęciu z suszarki jest tak intensywny, że mu się słabo robi, z tego powodu w ogóle płynu do płukania nie używam. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Chusteczki do suszarki 05.01.19, 20:50 nie uzywam. pranie z suszarki ma wystarczajaco intensywny zapach. nie wiem czemu bo suszone tradycyjnie (prane i plukane w tym samym) nie ma tak silnego zapachu. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Chusteczki do suszarki 05.01.19, 21:07 Ja uzywam tych Jezeli mozna kupic w PL, to polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
esperantza Re: Chusteczki do suszarki 05.01.19, 22:39 Znalazłam. 100 zł za paczkę 275 chusteczek. Naprawdę warto? Choć w sumie to taniej trochę niz te które kupiwalam. Odpowiedz Link Zgłoś
ciapkiwciapki Re: Chusteczki do suszarki 05.01.19, 22:55 ożesz ludzie... mało wam chemii w żarciu/ubraniu/itd? nie wiem, nie czytałam składu ichnich chusteczek. ale jak doświadczenie pokazuje: nie dodawaj, nie ulepszaj, nie upachniaj. pranie to pranie. ma pachnąć ... niczym. ja zakładam bluzkę, psikam czym chcę i pachnę sobą. mąż ma tak samo. dziecię pachnie dziecięciem. natomiast mam znajomych, którzy używają płynów do płukania/ chusteczek do suszarki. i takie pachnidłą chemiczne nie są fajne, serio. dla postronnych. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Chusteczki do suszarki 05.01.19, 22:58 "ożesz ludzie... mało wam chemii w żarciu/ubraniu/itd?" Koniec swiata będzie pachniał tym szitem. Odpowiedz Link Zgłoś
ciapkiwciapki Re: Chusteczki do suszarki 05.01.19, 23:03 ależ to wzniosłe. wzruszyłam się. Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: Chusteczki do suszarki 06.01.19, 01:41 I jeszcze góry plastikowych śmieci za małe... Odpowiedz Link Zgłoś