Dodaj do ulubionych

Kreacje na Gali Mistrzów Sportu - plotkarsko

05.01.19, 23:21
Oglądałyście?

www.plotek.pl/plotek/56,79592,24334902,gala-mistrzow-sportu-anna-lewandowska-wybrala-czern.html
Jak dla mnie Ewa Stoch wyglądała zjawiskowo. Piękna i oryginalna sukienka.
Podobały mi się również kreacje partnerki B. Kurka, R. Korzeniowskiego, żony S. Antigi, a także Justyny Święty-Ersetic (na zdjęciu IMO prezentuje się średnio, na Gali wyglądała przepięknie).

Kreacje pod tytułem "WTF???" zaprezentowały żony Majewskiego i Czerkawskiego oraz partnerka Tajnera.

No i ciekawostka: trzy podobne sukienki zaprezentowały A. Lewandowska, M. Pyrek i partnerka B. Kurka smile
Obserwuj wątek
    • tojamarusia Re: Kreacje na Gali Mistrzów Sportu - plotkarsko 05.01.19, 23:35
      Nie pamiętam tak szczegółowo ale Ewa Stoch i partnerka Bartosza Kurka wyglądały świetnie, elegancko i z klasą. Reszta daleko w tyle.
    • 35wcieniu Re: Kreacje na Gali Mistrzów Sportu - plotkarsko 05.01.19, 23:41
      Te sukienki z jędnym rękawem straszne. I buty Lewandowskiej.
      Ewa Stoch bardzo dnie, reszty nie chce mi się oglądać big_grin
      • 35wcieniu Re: Kreacje na Gali Mistrzów Sportu - plotkarsko 05.01.19, 23:41
        bardzo ładnie*
    • mamolka1 Re: Kreacje na Gali Mistrzów Sportu - plotkarsko 05.01.19, 23:47
      Ewa Bilan-Stoch i Justyna Święty-Ersetic pięknie. Super partnerka B. Kurka.
      Zborowska wygląda jak ciotkaklotka
      Anita Włodarczyk ma trudną figurę ale ten szlafrok to jakaś porażka
      • maslova Re: Kreacje na Gali Mistrzów Sportu - plotkarsko 06.01.19, 00:11
        > Anita Włodarczyk ma trudną figurę ale ten szlafrok to jakaś porażka

Na zdjęciu rzeczywiście prezentuje się nieszczególnie, ale gdy szła po odbiór statuetki, suknia ładnie się układała, Anita wyglądała całkiem nieźle.
    • fornita111 Re: Kreacje na Gali Mistrzów Sportu - plotkarsko 06.01.19, 01:08
      Wg mnie zona Stocha zdystansowala inne panie wink Wyglada wdziecznie i subtelnie. A wiele naprawde ladnych kobiet na tej gali sobie zrobilo krzywde stylizacjami.
    • wapaha Re: Kreacje na Gali Mistrzów Sportu - plotkarsko 06.01.19, 09:10
      Widzę , że czerń króluje. Wg mnie poza "Tajnerową" kreacje były w porządku.
    • aguar Re: Kreacje na Gali Mistrzów Sportu - plotkarsko 06.01.19, 09:23
      Widziałam tylko zdjęcia, zgadzam się, że nr jeden to Ewka. Na drugim miejscu jak dla mnie Iga Baugmart-Witan - przyćmiewa koleżanki z bieżni! Monika Pyrek, póki nie popracuje nad brzuchem po ciąży, powinna raczej ubierać się jak Otylia...Anna L. bez rewelacji. Anity się nie będę czepiać, zastanawiam się czy ona by nie wyglądała bardziej kobieco w trochę dłuższych włosach.
      • katja.katja Re: Kreacje na Gali Mistrzów Sportu - plotkarsko 06.01.19, 11:07
        A podobno sport odchudza.
    • scarlett74 Re: Kreacje na Gali Mistrzów Sportu - plotkarsko 06.01.19, 11:04
      Tak, Ewa Stoch prezentuje się najlepiej.Super.
      Zauważyłyście, że co druga w kiecce z gołym ramieniem i rozcięciem?
      I jeszcze jedno, dlaczego jednym piszą XX z partnerką, a innym YY z ukochaną?
      • katja.katja Re: Kreacje na Gali Mistrzów Sportu - plotkarsko 06.01.19, 11:07
        XX ma kilkuletni staż związkowy, a YY najwyżej kilkumiesięczny big_grin
        • scarlett74 Re: Kreacje na Gali Mistrzów Sportu - plotkarsko 06.01.19, 11:10
          Chyba nie o to chodzi, bo przez kilka lat pismaki chyba by się dowiedziały o danych ukochanej...smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka