zzziajana
07.01.19, 15:22
Jestem klepaczem faktur....no moze troche wiecej niz to ale d..py nie urywa.Nie mieszkam w Polsce,nie mam problemow z jezykiem,zawsze bylam nastawiona na nauke.Ale cos poszlo nie tak.Jestem niedorozwinieta pod tym wzgledem.Tak naprawde zaczynam sie juz czuc jako przegraniec zyciowy.Jestem po 3piatym roku zycia.Zaczynam sie tego wstydzic.Wiadomo,rowniez ze za "praca klepacza" faktur idzie srednie wynagrodzenie co jest kolejnym powodem do przygnebienia.Nie mam meza ani dzieci,mieszkam sama.
Zmiana pracy jest stresujaca ale zazwyczaj sie ogarniam i zmieniam.Wlasnie zaczelam po raz kolejny pare dni temu poszukiwania.I owszem ,dostaje jakies telefony od rekruterow ale oferuja cos bardzo podobnego tylko w innym miejscu.Tu gdzie teraz jestem,bardzo mnie kochaja ale struktura jest taka ze nie mam jak sie piac wyzej,to mala firma.
Tlumacze tym rekruterom ze chce,isc do przodu a nie robic to samo,to na przyklad jeden mi powiedzial ze nie mam szans,bo cale moje CV to stanowiska asystence.W sumie powiedzial to z taka pogarda ,ze sie potem poryczalam.Ale nie dlatego,ze jestem taka bidulka...z frustracji poprostu.Poza tym to cala rekrutowanie to jest jakas forma zaowalowanej sprzedazy,gdzie towarem jest czlowiek.
I tak sobie mysle,nic nie osiagnelam i co z tym zrobic dalej. Prawdopodobnie bede chciala
kiedys wrocic do Polski,tylko z czym.
Duzo tu jest ogarnietych kobiet wiec moze rzucicie swiatlo na natepujace kwestie:
- co robie zle
- jak to sie stalo ze pracujecie sobie z domu,w godzinach jakie chcecie,macie ciekawa prace i
jestescie usatysfakcjonowane finansowo
-czytam teraz wszedzie o cyfrowych Nomadach - jak sie stac jednym z nich?
- rowniez naczytalam sie/naogoladam pelo na youtube o tych spelnionych kobietach ktore keidys byly nikim a teraz nauczaja inne,jak stac sie lwica i byc szczesliwa na kazdej plaszczyznie zycia - jak sie stac taka lwica.
Dziekuje