kkalipso 17.03.19, 18:35 Big Brother macie w planach oglądać, ja sobie nagram, powiem szczerze że ciekawi mnie jak potoczą się losy dzisiejszych uczestników i jakiej dostarczą nam rozrywki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tojamarusia Re: Dziś pierwszy odcinek 17.03.19, 18:37 Nie. Jeszcze nie upadłam na głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
ficus_carica Re: Dziś pierwszy odcinek 17.03.19, 20:19 tojamarusia napisała: > Nie. Jeszcze nie upadłam na głowę. > Tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Dziś pierwszy odcinek 17.03.19, 18:48 Dzieki , to pewnie ze bede ogladac. Mam nadzieje ze bedzie tak super jak pierwsza edycja , wszystko zalezy od ludzi jacy wejda. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Dziś pierwszy odcinek 17.03.19, 19:15 Raczej nie będzie super. Nie wchodzi się do tej samej rzeki. Nie te czasy, nie ta widownia. Odpowiedz Link Zgłoś
inka754 Re: Dziś pierwszy odcinek 17.03.19, 19:41 Do tej samej rzeki możesz wejść nawet 100 razy. Do tej samej wody się nie wchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Dziś pierwszy odcinek 17.03.19, 20:05 Nie wchodzi się do TAKIEJ SAMEJ rzeki. Odpowiedz Link Zgłoś
inka754 Re: Dziś pierwszy odcinek 17.03.19, 20:48 Chodzi o wodę w konkretnej rzece, nie o wodę jako taką. Teraz rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Dziś pierwszy odcinek 17.03.19, 20:56 Rozumiem od dawna, piszemy o tym samym, luz Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Dziś pierwszy odcinek 18.03.19, 17:05 Co jest logiczne i nigdy się nie wejdzie do tej samej wody nawet w odniesieniu do człowieka, czas leci, my się zmieniamy, nabieramy doświadczenia. Przysłowia ludowe są niezbyt lotne. Np. "krowa która dużo muczy mało mleka daje" - to by oznaczało że chociażby kobiety walczące o prawa wyborcze były wojujacymi leniwymi bababi ... To chyba faceci wymyślili. Albo "pokorne ciele dwie matki ssie" ... taaa, raczej dostaje podwujnie w dupę. Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Dziś pierwszy odcinek 17.03.19, 18:41 Nie, zupełnie mnie to nie obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Dziś pierwszy odcinek 17.03.19, 18:45 Nie, nie zamierzam oglądać. Nie oglądałam I edycji (chyba jako jedyna z mojej ówczesnej klasy z LO) i nie zamierzam oglądać teraz Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: Dziś pierwszy odcinek 17.03.19, 18:54 Haha mam tak samo! W klasie wszyscy się tym ekscytowali, a ja niby młoda i głupia, ale wiedziałam, ze to jest kompletnie bez sensu. Jakoś w gronie koleżanek ze dwa odcinki widziałam, ale przemeczylam je raczej. Odpowiedz Link Zgłoś
hosta_73 Re: Dziś pierwszy odcinek 17.03.19, 18:50 Nie, nie będę oglądać. Ale oglądałam BB z Gulczasem, Manuelą i Klaudiuszem 😎 Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Dziś pierwszy odcinek 17.03.19, 19:12 Niestety, ale chyba obejrzę.Dzisiaj mam czas, dzisiaj "wciagnelam" już pare innych telewizyjnych szitow, to i ten wchlone. Czysta ciekawość. A co do samego programu, to...podejrzewam, ze efektem tego programu będzie przynajmniej kilku pato - celebrytów, którym akurat uda się przedrzeć do świata show biznesu i faktycznie jakoś zaistnieć. Ale raczej bez wiekszego szalu, bo...przeciez wszystko juz bylo.Nie wiem kogo musieliby tam wladowac, zeby wywołać jakiś efekt zaskoczenia/zaciekawienia. Spodziewam się raczej "gwiazd" pokroju tych z "Warsaw show" czy w "najlepszym" przypadku takich jak ze "Ślubu od pierwszego wejrzenia".Obejrzę z czystej ciekawości, żeby zobaczyć jak to wszystko zostało zorganizowane (jak będzie wyglądać dom uczestników) i jaki to trud włożyli psycholodzy, socjolodzy i kto tam jeszcze biorąc pod uwagę dobór takich a nie innych uczestnikow. Ciekawe jak się wstrzela w słupki oglądalności. Odpowiedz Link Zgłoś
agonyaunt Re: Dziś pierwszy odcinek 17.03.19, 19:40 Chajzer ma tylu fanów, że ze słupkami nie powinno być problemu Odpowiedz Link Zgłoś
agonyaunt Re: Dziś pierwszy odcinek 17.03.19, 19:24 To tak jak ja Pierwsza edycja była fajna, bo to było coś nowego, ludzie nie próbowali z siebie na siłę idiotów robić (chociaż często samo im wychodziło) Zaczęłam oglądać jako ciekawostkę medialną, ale mnie wciągnęło. A teraz reality shows prześcigają się w obniżaniu poziomu, ani to rozrywka, ani edukacja, szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
agonyaunt Re: Dziś pierwszy odcinek 17.03.19, 20:05 Dobra, włączyłam na chwilę, są ludzie z pierwszej edycji Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Dziś pierwszy odcinek 19.03.19, 13:03 agonyaunt napisała: > To tak jak ja Pierwsza edycja była fajna, bo to było coś nowego, ludzie nie p > róbowali z siebie na siłę idiotów robić (chociaż często samo im wychodziło) Z > aczęłam oglądać jako ciekawostkę medialną, ale mnie wciągnęło. A teraz reality > shows prześcigają się w obniżaniu poziomu, ani to rozrywka, ani edukacja, szkod > a czasu. Co może być fajnego w oglądaniu i słuchaniu nudnych, nie mających nic ciekawego do powiedzenia ludzi, których jedynym wyróżnikiem z szarego tłumu jest wyższa dawka ekshibicjonizmu sprawiająca, że w mniej czy bardziej nachalny sposób robią z siebie publicznie małpy w cyrku? Obejrzałam ze dwa odcinki pierwszej edycji - to było tak żenujące, że patrzeć się nie dało. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Dziś pierwszy odcinek 17.03.19, 18:55 serio? chce ci sie oglądać taki shit? nie dziwię się juz, że istniają ludzie, którzy śledzą regularnie wypociny Rozenkowej albo lajkujki inne badziewia. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Dziś pierwszy odcinek 17.03.19, 19:02 Właśnie nie, ja mało takich rzeczy oglądam, nawet wtedy pierwszej edycji nie oglądałam, dlatego mnie ciekawi co mnie ominęło. Teraz kieruję mną ciekawość, z chęcią poznam uczestników i czekam na wielkie intrygi Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Dziś pierwszy odcinek 17.03.19, 19:15 Nie no błagam.20 lat temu może i było to coś nowego, ale teraz jak co druga youtuberka obnaża swoje życie w internetach, nie sądzę żeby ktoś miał potrzebe ogladac to znowu w tv. Odpowiedz Link Zgłoś
net.mynia Re: Dziś pierwszy odcinek 17.03.19, 19:21 A wiecie czy na necie będzie można obejrzeć? Jeżeli tak to gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
cherry_lady007 Re: Dziś pierwszy odcinek 17.03.19, 19:31 Będzie można, na playerze tvnu Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Dziś pierwszy odcinek 17.03.19, 19:31 Nie. Nawet do głowy mi to nie przyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa-aaa-pl Re: Dziś pierwszy odcinek 17.03.19, 19:30 Oglądałyście pierwszą edycję- bo ja jako jedna z niewielu- nie. W pracy wszyscy o tym gadali, a ja wtedy czułam się taka " ponad ten chłam".Po latach śmieszy mnie ta moja postawa. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Dziś pierwszy odcinek 19.03.19, 13:08 aaa-aaa-pl napisał: > Oglądałyście pierwszą edycję- bo ja jako jedna z niewielu- nie. > W pracy wszyscy o tym gadali, a ja wtedy czułam się taka " ponad ten chłam".Po > latach śmieszy mnie ta moja postawa. Ja się nie czułam "ponad chłam", ja szczerze nie czaiłam "o co kaman!!!". Przecież to jest potwornie nudne! Rozumiem co ludzi kręci w korzysatniu z rozrywek niskich typu harlekin, filmy sensacyjne klasy omega, disco polo, łapię sens i rozumiem co jest wabikiem i co daje radochę w w/w, choć sama nie korzystam i nie mam najmniejszej potrzeby. Ale ten bezsensowny shit? Big Brother to jedno z największych zadziwień mojego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Dziś pierwszy odcinek 17.03.19, 19:49 Oglądałam pierwszą edycję. Zapamiętałam Alicję, która często mieszała różne związki frazeologiczne, wychodziło jej coś w rodzaju "Na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje" 😁 A teraz nie mam TV. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Dziś pierwszy odcinek 17.03.19, 19:55 O, właśnie czekam na podobne kwiatki ale w wersji bardzo wyrafinowanej bo wątpię że tym razem tępaków z pierwszej łapanki wezmą - czuję że będzie się działo, w końcu czego już nie było a oni muszą sobą zainteresować....Idę oglądać, co na żywo to na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Dziś pierwszy odcinek 17.03.19, 19:53 Nie. Oglądałam w zamierzchłych czasach część pierwszą. To było sto milionów lat temu, za innyvh czasów, potrzeb i okoliczności. Teraz nie tykam takich programów. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Dziś pierwszy odcinek 17.03.19, 20:00 Nie, kompletnie mnie to nie interesuje. Oglądałam pierwszą edycję te prawie 20 lat temu, kolejnych nie pamiętam (tzn wiem, że były ale uczestników bym nie umiała podać). Te pierwsze edycje miały coś z nowościami, łamały pewne kanony telewizji. Co nowego może być w obecnym formacie? Wolę książkę poczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Dziś pierwszy odcinek 17.03.19, 20:17 Mam nadzieję że zostanie dziewczyna z Londynu ....będą zwierzęta to dopiero Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Dziś pierwszy odcinek 18.03.19, 14:03 Weź, myślałam ze chodzi o jakiś fajny nowy serial na Netflixie/HBO GO Nie, Big Brother to dla mnie przerażające zjawisko socjologiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
milamala Re: Dziś pierwszy odcinek 18.03.19, 14:06 Nie bede. Losy uczestnikow mnie nie obchodza. Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Dziś pierwszy odcinek 18.03.19, 14:15 Zastanawiało mnie czy pojawi się wątek w temacie reaktywacji Big Brothera. Z ciekawości zajrzałam teraz na oficjalną stronę. Z dużo tych reality show, uczestnicy jak klony. Jakoś zupełnie mi obojętne jak się potoczą ich losy. Odpowiedz Link Zgłoś
aerra Re: Dziś pierwszy odcinek 18.03.19, 14:22 Myślałam może, że coś przegapiłam i GoT się zaczął. Nie, Big Brothera ani innych takich reality show nie oglądam, nie oglądałam nigdy i nie mam zamiaru oglądać. Nijak mnie to nie ciekawi. Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: Dziś pierwszy odcinek 18.03.19, 14:22 Szkoda mi na to czasu, wolę książkę poczytać Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Dziś pierwszy odcinek 18.03.19, 22:33 Po dzisiejszym odcinku, dla zainteresowanych (których tu nie ma ale może kiedyś) streszczę. Odpadła Agnieszka (ta z Londynu), szkoda bo został ten łysy fałszujący buntownik. Dom mi się podoba bo jest woda im cieplej to fajnie będzie. Sypialnie, łóżko przy łóżku blee. A co do wczorajszej imprezy było dużo alkoholu wiele gołych stóp męskich i żeńskich a rano większość pań w leginsach z odkrytymi tyłkami (to nie wstydliwe ematki), i dużo błaznowania. Myślałam że wybiorą bardziej intrygujących ludzi, jestem jak na razie zawiedziona, nikt mi się nie spodobał, no może ta pani detektyw. Ciekawa jestem w jak ekspresowych czasie ten dom stanie się zasyfioną "ruiną"? To tyle, zaraz zerknę co porabiają nocą Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Dziś pierwszy odcinek 18.03.19, 22:35 A jeszcze coś; dlaczego do Wielkiego Brata który tym razem jest kobietą mówią nadal WB jakoś to mi zgrzyta. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Dziś pierwszy odcinek 19.03.19, 08:55 Właśnie w DDTVN puścili kawałek i jest ta dziewczyna, która odpadła. Hm, no na pewno nie będę tego oglądała. Sztuczne, udawane, silenie się na zabawę, luz, a wszystko takie wyreżyserowane. I ci uczestnicy, lans na gwiazdy show biznesu Gorsze niż ci goście przed tv, którzy komentują to, co oglądają. Przyznaję, że oglądałam o modelkach, o projektantach, ale tego nie. Odpowiedz Link Zgłoś