Dodaj do ulubionych

K. Niezgoda plotkarsko :P

17.03.19, 21:12
Właśnie się odmóżdzam i latam po różnych internetowych stronach . I trafiłam na news o rzeczonej pani typu "szczupła" "znowu schudła" itp.
I tak sobie przejrzałam różne jej zdjęcia. No ja nie wiem...czy rzeczywiście ona tak schudła?
Fakt, ja jestem trochę upośledzona i zwykle nie zwracam uwagi na takie sprawy (nie potrafię też powiedzieć, jak ktoś był ubrany wczoraj). Zuważam takie sprawy, jeżeli zmiana jest spektakularna.
I się zastanawiam, jak to z pania Katarzyną jest. Czy to moje upośledzenie, czy nie?
Obserwuj wątek
    • heca7 Re: K. Niezgoda plotkarsko :P 17.03.19, 21:16
      Linka jakiegoś daj wink
      • kochamruskieileniwe Re: K. Niezgoda plotkarsko :P 17.03.19, 22:46
        a proszę:
        www.pudelek.pl/artykul/143892/szczupla_katarzyna_niezgoda_chwali_sie_botkami_za_5_tysiecy_zlotych/
        • heca7 Re: K. Niezgoda plotkarsko :P 17.03.19, 23:00
          Wiele nie schudła wink Parę kilogramów najwyżej. Pieniądze na botki wyrzucone w błoto bo stanowczo nie pasują do jej figury- koszmarnie skróciła sobie nimi nogi. Widać, że ubyło jej troszkę z twarzy i nóg, brzuch został.
        • skat_0 Re: K. Niezgoda plotkarsko :P 17.03.19, 23:00
          Akurat tu ma kiepskie buty, ale na starszych fotach mimo tuszy ma całkiem zgrabne nogi
        • ichi51e Re: K. Niezgoda plotkarsko :P 18.03.19, 08:01
          Schudla i to bardzo
        • martaesz Re: K. Niezgoda plotkarsko :P 18.03.19, 18:08
          Resztki pokarmowe ma między zębami no i jest otyła.
    • hanusinamama Re: K. Niezgoda plotkarsko :P 17.03.19, 22:51
      Może chodzi o to ze schudla...bo chyba było jej więcej. Tez sie zastanawiałam ale że nie jestem na bieżąco w ploteczkach....porzuciałm temat
      • kochamruskieileniwe Re: K. Niezgoda plotkarsko :P 17.03.19, 23:01
        Choroba, to ja jednak upośledzona jestem. Nie widzę tego. Nie zauważam drobnych zmian w wyglądzie - tylko te drastyczne.
        Serio piszę - czy to można jakoś skorygować (taką przypadłość?). Kiepskim byłabym świadkiem, gdybym miała opisywac jakieś osoby...
        • jowita771 Re: K. Niezgoda plotkarsko :P 18.03.19, 12:16
          Ja też nie widzę, gdzie schudła, wydaje mi się, że wygląda tak samo.
    • aandzia43 Re: K. Niezgoda plotkarsko :P 17.03.19, 22:56
      Gruba jest nie szczupla, ale chyba faktycznie nieco schudla.
      • iwoniaw Re: K. Niezgoda plotkarsko :P 17.03.19, 23:28
        Nie wiem, czy schudła, ale wydaje mi się, że w tych dawnych "grubszych" czasach miała lepiej dobrane kiecki, przynajmniej na tych zdjęciach, które miałam okazje widzieć - w zalinkowanym artykule to mam wrażenie, że ubranie podkreśla wszystkie mankamenty jej figury. Bo szczupła pani nie jest, ale takich rękawów "robiących" jej bary zapaśnika i błyszczących rajt skracających optycznie nogi to naprawdę nie musiała zakładać i wyglądałaby dużo lepiej.
        • rosapulchra-0 Re: K. Niezgoda plotkarsko :P 17.03.19, 23:44
          Ale tajemniczy towarzysz całkiem, całkiem.
        • princy-mincy Re: K. Niezgoda plotkarsko :P 18.03.19, 08:17
          Schudła, ale nadal nie można nazwać jej szczupłą no i ten strój z linka powyżej wyjątkowo źle dobrany- podkreśla mankamenty urody, buty nie do jej figury, rajty okropne- obie te rzeczy skracają nogi i dodają im szerokości w łydce.
          Sukienka optycznie daje więcej ciała w barkach i ramionach.
          Bywało, że miała dawniej o wiele lepiej dobrane stroje, dobrze uszyte sukienki. Nie wiem, czy ona jeszcze pracuje w DeniCler ale wtedy była dobrze ubrana (mimo nadwagi).
          • alpepe Re: K. Niezgoda plotkarsko :P 18.03.19, 10:49
            Od dawna już nie pracuje tam.
    • evolventa Re: K. Niezgoda plotkarsko :P 18.03.19, 07:30
      Dziewczyny, ja trochę nie na temat, ale powiedzcie, czemu ona ma taką dziwną brodę, jakaś liposukcja nie wyszła i ma teraz góry i doliny, czy jak?
      • ruscello Re: K. Niezgoda plotkarsko :P 18.03.19, 07:50
        Nie wiem, jaki jest powód u niej, ale mam podobny kształt policzków i brody, a efekt gór i dolin występuje u mnie, gdy napuchnę. Czyli gdy przypadkowo zjem białka mleka krowiego lub pszenicę uncertain
      • alpepe Re: K. Niezgoda plotkarsko :P 18.03.19, 07:54
        Ta kobieta jest przed pięćdziesiątką, jak ma wyglądać jej twarz, jak ona jest otyła? To nie twarz grubej dwudziestolatki.
        • evolventa Re: K. Niezgoda plotkarsko :P 18.03.19, 10:36
          wiesz co, ale ja też jestem przed 50 i jestem otyła, mam drugi podbródek ale takich nierówności nie mam. Dlatego pytam, ale spoko, po prostu może taka jej uroda.
          • aandzia43 Re: K. Niezgoda plotkarsko :P 18.03.19, 13:52
            Mnie to wygląda na usunięcie tłuszczu z wola co się robi tłustym paniom w dolnej części twarzy i na szyi w pewnym wieku. Tłuszcz poniżej linii żuchwy zlikwidowany (są jakieś laserowe metody), w twarzy został (i dobrze), do tego wypelniacze w twarzy. Nie jest źle, przynajmniej nic jej nie wisi.
    • thea19 Re: K. Niezgoda plotkarsko :P 18.03.19, 08:10
      te buty to są wstrętne
      • alpepe Re: K. Niezgoda plotkarsko :P 18.03.19, 08:12
        A mnie się podobają, nie kupiłabym sobie raczej, ale same w sobie nie są złe.
        • heca7 Re: K. Niezgoda plotkarsko :P 18.03.19, 08:28
          Mają ładny kolor ale to nie są buty dla niej. Powinna je sprzedać na OLX i odzyskać część kasy wink ja często widzę jakąś ładną rzecz. I jak pięknie wygląda na modelce. Wiem jednak, że ja bym wyglądała karykaturalnie bo nie pasuje do mojej figury. Popatrzę z przyjemnością, nawet westchnę z żalem wink ale nie kupuję.
    • kropkacom Re: K. Niezgoda plotkarsko :P 18.03.19, 08:25
      Współczuję kobiecie. Wszyscy ją oceniają. Czy przytyje, czy schudnie. Nie wiem czy ma w ogóle z tego jakieś profity.
      • kochamruskieileniwe Re: K. Niezgoda plotkarsko :P 18.03.19, 11:52
        Ja tam jej nie oceniam. Zastanawiam się tylko nad swoją ułomnością w dziedzinie obserwacji ludzi.
        I żeby nie było. Jest jaka jest. Ale rzyznaję, że widziałam jej zdjęcie w kostiumie kąpielowym - dwuczęściowym.
        I pierwsza myśl, jak mi przyszła do głowy była taka,ze całkiem fajnie wyglądała. Bo tusza rozkłada się równomiernie.
        Dużo gorzej wyglądają osoby, którym tusza kumuluje się w jednym miejscu - typu brzuch, bułu na biodrach/udach.
        Nie ma sprawiedliwości na tym świecie uncertain
        • alpepe Re: K. Niezgoda plotkarsko :P 18.03.19, 12:05
          Ależ ona ma relatywnie szczupłe ręce i nogi i bebzon, gdzie tu równomierna opasłość?
          • kochamruskieileniwe Re: K. Niezgoda plotkarsko :P 18.03.19, 12:08
            no na zdjęciu w kostiumie kąpielowym wyglądała "rownomiernie". Fakt, stała o kolana w wodzie, ale była taka równa na ciele. Bez wyrażnych wystających miejscowo części.
    • lunaparksw Re: K. Niezgoda plotkarsko :P 18.03.19, 10:43
      Piękna kobieta.
    • 21mada Re: K. Niezgoda plotkarsko :P 18.03.19, 13:55
      U ematek w pracy te grube zawsze maja największe powodzenie. Tak że tę. Może tobie się nie podoba jej figura, ale mężczyznom owszem.
      • tt-tka Re: K. Niezgoda plotkarsko :P 18.03.19, 13:59
        21mada napisał(a):

> U ematek w pracy te grube zawsze maja największe powodzenie. Tak że tę.

U mnie w pracy grube sa od niej ladniejsze. I bezdyskusyjnie lepiej ubrane. Tak ze te.
      • agrypina6 Re: K. Niezgoda plotkarsko :P 18.03.19, 14:06
        U mnie w pracy nie. Panowie preferują chude anorektyczki.
        • 21mada Re: K. Niezgoda plotkarsko :P 18.03.19, 14:13
          To chyba geje!
        • thea19 Re: K. Niezgoda plotkarsko :P 18.03.19, 14:59
          chude anorektyczki? a widziałaś kiedyś grube anorektyczki?
          • agrypina6 Re: K. Niezgoda plotkarsko :P 18.03.19, 15:34
            Chude i anorektyczki.
            • thea19 Re: K. Niezgoda plotkarsko :P 18.03.19, 19:12
              nooo, amatorów anorektyczek pewnie całe tłumy
              https://img4.dmty.pl//uploads/201001/1264781284_by_karolina98_600.jpg
    • marusia.00 Re: K. Niezgoda plotkarsko :P 18.03.19, 17:36
      Tytuł tego artykułu jest raczej szyderczy, bo ona nie jest szczupła. Ale jeśli zrzuciła sporo to gratulacje. Na plus, że ona jest zazwyczaj uśmiechnięta i kobieco ubrana.
    • lot_w_kosmos Re: K. Niezgoda plotkarsko :P 18.03.19, 18:05
      Na moje standardy jest gruba.
      Ale powinna już chyba taka pozostać, nie grubsza w każdym razie, ale też nie za mocno chudsza. W tym wieku i przy tak długotrwałej otyłości, schudnięcie nie doda urody jejbuzi, ani jej ciału.
    • barattolina Re: K. Niezgoda plotkarsko :P 18.03.19, 22:31
      Ona chyba płaci za te publikacje na Pudlu.
      Paczę i nie widzę schudnięcia. Jest taka jaka była za czasów chodzenia z Kamelem/Camelem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka