jowita771 18.03.19, 09:53 W szkole moich dzieci rekolekcje wypadają w tym roku w czasie któregoś z egzaminów, więc dzieci i tak mają wtedy wolne. Dla mnie świetne rozwiązanie, ciekawe, jak też wpłynie na frekwencję w kościele. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunaparksw Re: Rekolekcje - termin 18.03.19, 10:47 Dlaczego martwisz się o frekwencję w kościele? Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Rekolekcje - termin 18.03.19, 10:52 Absolutnie się nie martwię, zaciekawiło mnie to tylko. A cieszę się, że nie przepadną kolejne lekcje, bo w kwietniu i tak sporo wolnego, u nas jest jeszcze trzecia klasa gimnazjum i ma egzaminy, do tego egzaminy klas ósmych i wychodzi, że wolne w kwietniu są dwa tygodnie. Wolę, żeby więcej lekcji nie przepadło, a rekolekcje powinny być po zajęciach i niech chętni ogarniają je we własnym zakresie. Odpowiedz Link Zgłoś
kubek0802 Re: Rekolekcje - termin 18.03.19, 10:53 Spowiedź w sobotę 30.03 o 17, komunia w niedzielę 31.03. o 8. W LO syna żadnego wolnego z tytułu rekolekcji nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
aerra Re: Rekolekcje - termin 18.03.19, 13:29 A ja nie wiem kiedy są rekolekcje, bo u nas nie ma żadnego wolnego z tego powodu. Na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Rekolekcje - termin 18.03.19, 13:49 U nas nie ma wolnego z powodu egzaminu 😉 A jak będzie z rekolekcjami to się dopiero dowiem Odpowiedz Link Zgłoś
aerra Re: Rekolekcje - termin 18.03.19, 15:56 hehe, z powodu egzaminu też nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Rekolekcje - termin 19.03.19, 17:52 U mnie w szkole zwykłej rejonówce żadnych rekolekcji się nie obchodzi nigdy. Nie ma wolnego wtedy. To pewnie wszystko zależy więc od dyrektora. Nasza dyrekcja nie przeznacza na to wolnych dni. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Rekolekcje - termin 19.03.19, 18:00 niech ksiądz proboszcz zgra je ze strajkiem i wszyscy będą zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś