Dodaj do ulubionych

Rekolekcje - termin

18.03.19, 09:53
W szkole moich dzieci rekolekcje wypadają w tym roku w czasie któregoś z egzaminów, więc dzieci i tak mają wtedy wolne. Dla mnie świetne rozwiązanie, ciekawe, jak też wpłynie na frekwencję w kościele. suspicious
Obserwuj wątek
    • lunaparksw Re: Rekolekcje - termin 18.03.19, 10:47
      Dlaczego martwisz się o frekwencję w kościele?
      • jowita771 Re: Rekolekcje - termin 18.03.19, 10:52
        Absolutnie się nie martwię, zaciekawiło mnie to tylko. A cieszę się, że nie przepadną kolejne lekcje, bo w kwietniu i tak sporo wolnego, u nas jest jeszcze trzecia klasa gimnazjum i ma egzaminy, do tego egzaminy klas ósmych i wychodzi, że wolne w kwietniu są dwa tygodnie. Wolę, żeby więcej lekcji nie przepadło, a rekolekcje powinny być po zajęciach i niech chętni ogarniają je we własnym zakresie.
      • kubek0802 Re: Rekolekcje - termin 18.03.19, 10:53
        Spowiedź w sobotę 30.03 o 17, komunia w niedzielę 31.03. o 8. W LO syna żadnego wolnego z tytułu rekolekcji nie ma.
    • aerra Re: Rekolekcje - termin 18.03.19, 13:29
      A ja nie wiem kiedy są rekolekcje, bo u nas nie ma żadnego wolnego z tego powodu. Na szczęście.
      • little_fish Re: Rekolekcje - termin 18.03.19, 13:49
        U nas nie ma wolnego z powodu egzaminu
        😉 A jak będzie z rekolekcjami to się dopiero dowiem
        • aerra Re: Rekolekcje - termin 18.03.19, 15:56
          hehe, z powodu egzaminu też nie ma wink
    • lot_w_kosmos Re: Rekolekcje - termin 19.03.19, 17:52
      U mnie w szkole zwykłej rejonówce żadnych rekolekcji się nie obchodzi nigdy. Nie ma wolnego wtedy.
      To pewnie wszystko zależy więc od dyrektora.
      Nasza dyrekcja nie przeznacza na to wolnych dni.
    • aankaa Re: Rekolekcje - termin 19.03.19, 18:00
      niech ksiądz proboszcz zgra je ze strajkiem i wszyscy będą zadowoleni wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka