maslova Re: Odchodzę z forum 20.03.19, 20:08 Nie bierz tego do siebie, ale tak jakoś mi się skojarzyło: Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Odchodzę z forum 20.03.19, 21:21 Weź ostrzegaj 😂 siedzę w poczekalni u dentysty! Odpowiedz Link Zgłoś
anahera Re: Odchodzę z forum 20.03.19, 23:02 No tak. Ty odejdziesz a my co, na terapie? Przeciez tego tytulu o rekawach nie da sie odwidziec. Zostanie jak 'klapsowanie'. I to jest straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
danaide Re: Odchodzę z forum 20.03.19, 23:31 Hejtu od podśmiechujek nie odróżniasz? Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Odchodzę z forum 21.03.19, 00:24 dopiero teraz przeczytałam, cudowny watek, ematka w swojej najlepszej formie nie było żadnego hejtu, to się w ogóle oderwało do Ciebie mada ale zakładając TEN wątek sprawiasz, że ten krótki rękaw jest o Tobie, a przeciez nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Odchodzę z forum 21.03.19, 00:41 Tam wiecej zartu niz hejtu. Dramatyzujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Odchodzę z forum 21.03.19, 00:43 nominuję wątek mady do wątku lingwistycznego roku 2019 Odpowiedz Link Zgłoś
emka_bovary Re: Odchodzę z forum 21.03.19, 07:17 Nic nie tracisz. Swoją drogą to bardzo przykre, ze opłakana "instytucja" kozla ofiarnego musi istniec nawet w takiej grupie - gdzie siedzą podobno w większości wykształcone kobiety, a średnia wieku to jakieś 45 👎 Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Odchodzę z forum 21.03.19, 08:41 Dobrze, ze ktoś komunikuje o swoim odejściu. Gdy brak informacji martwimy się-co się stało. Zachorował, wyjechał w Bieszczady i dostępu do internetu nie ma, ktoś mu zablokował konto, lub ukradl je. Po wątku pożegnalnym nie snujemy domysłów. To jest grzeczność wobec innych forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Odchodzę z forum 21.03.19, 08:41 Qqqqrcze, nie w tym wątku wpisałam się! Odpowiedz Link Zgłoś