bardzo-dobry-kochanek 09.06.19, 17:07 Miałem iść w poniedziałek do nowej pracy ale nie pójdę. Czyli będę miał czas pisać na forum. Cieszę się że się cieszycie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Dobra wiadomość 09.06.19, 17:10 Oczywiście, aż mi się zrobiło gorąco, napisz proszę coś więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo-dobry-kochanek Re: Dobra wiadomość 09.06.19, 17:20 alpepe napisała: > Oczywiście, aż mi się zrobiło gorąco, napisz proszę coś więcej. > Zrobiło ci się gorąco, bo jest gorąco. Wiatrak sobie włącz. Wiatraki dzielą się na stojące i sufitowe. Odpowiedz Link Zgłoś
basiastel Re: Dobra wiadomość 09.06.19, 18:36 Wiatraki dzielą się na stojące i sufitowe. ------------------------------------------------- i no powiedzmy, że turystyczne, moja córcia ma taki ładowany przez kabel, nosi w plecaku Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo-dobry-kochanek Re: Dobra wiadomość 09.06.19, 18:56 basiastel napisała: > i no powiedzmy, że turystyczne, moja córcia ma taki ładowany przez kabel, nosi > w plecaku Są też zasilene energią słoneczną. Takie na przykład: Ja wymyśliłem już dawno do chłodzenia, latającego nisko nad głową drona. Pozycję utrzymywałby automatycznie dzięki nadajnikowi w kieszeni. Mógłbym zostać milionerem ale ja jestem bardzo dobry i oddaję ten wynalazek światu za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Dobra wiadomość 09.06.19, 20:21 Jaki ty mądry jesteś, powiedz jeszcze, że masz na imię Ryszard. Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo-dobry-kochanek Re: Dobra wiadomość 09.06.19, 20:27 alpepe napisała: > Jaki ty mądry jesteś, powiedz jeszcze, że masz na imię Ryszard. Nie. Nawet drugie mam inne. Gdybym wiedział że lubisz to imię, to bym wybrał nick Rysiu albo Richard. Bo Riki już jest. Odpowiedz Link Zgłoś
jeziorowa Re: Dobra wiadomość 09.06.19, 20:14 Czy tylko ja nie mam pojęcia kim jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Dobra wiadomość 09.06.19, 20:21 Nikt nie ma i nikogo to nie obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś