Dodaj do ulubionych

Tępy dzid

06.07.19, 19:32
Madko, na jakie byłabyś skłonna ustępstwa pójść, coby przystojność a jurność delinkwenta, jego samego nie przesłoniła?
Obserwuj wątek
    • 21mada Re: Tępy dzid 06.07.19, 19:37
      A do czego ten delikwent?
    • 18lipcowa3 Re: Tępy dzid 06.07.19, 20:14
      zalezy do czego potrzebny dzid?
    • eat.clitoristwood A coby nie mnożyć bezsensownych 07.07.19, 10:27
      wątków, tutaj zdradzę Wam Wielką Tajemnicę. Czym się różnią Matki Polki od Matek Niemek, czy Matek Francuzek oraz Matek Pozostałych. Otóż one mówią po polsku. Lepiej bądź gorzej, niemniej po polsku.
      • 21mada Re: A coby nie mnożyć bezsensownych 07.07.19, 10:45
        A o co chodziło w pierwszym pytaniu?
        • eat.clitoristwood Re: A coby nie mnożyć bezsensownych 07.07.19, 10:51
          21mada napisała:

> A o co chodziło w pierwszym pytaniu?

Zakładając, że atrakcyjność i głupota są wielkościami mierzalnymi, na ile gość musi być atrakcyjny, albo bogaty, żebyś nie dostrzegała jego głupoty.
          • eat.clitoristwood Re: A coby nie mnożyć bezsensownych 07.07.19, 11:00
            Pominąwszy niemieckie powiedzonko "dumm fickt gut".
          • daniela34 Re: A coby nie mnożyć bezsensownych 07.07.19, 11:00
            Z pełnym przekonaniem mogę stwierdzić, że nie ma takich pieniędzy ani takiej urody, która by sprawiła, że nie dostrzegłabym głupoty. Nie ma. Inteligencja i jakiś poziom wiedzy ogólnej to must have. Tępy burak będzie tępym burakiem nawet jeśli jest piękny jak młody bóg i bogaty jak Rothschild.
            • amast Re: A coby nie mnożyć bezsensownych 07.07.19, 12:41
              O to to.
          • vre-sna Re: A coby nie mnożyć bezsensownych 07.07.19, 12:22
            To jest niemozliwe.
          • aqua48 Re: A coby nie mnożyć bezsensownych 07.07.19, 13:01
            eat.clitoristwood napisał:

> Zakładając, że atrakcyjność i głupota są wielkościami mierzalnymi, na ile gość
            > musi być atrakcyjny, albo bogaty, żebyś nie dostrzegała jego głupoty.

U mnie to się wyklucza - głupi nie może być atrakcyjny. Choćby był nie wiem jak piękny, dla mnie po prostu jest aseksualny.
            • bazia8 Re: A coby nie mnożyć bezsensownych 07.07.19, 15:37
              Nie zawsze mądry jest automatycznie atrakcyjny, ale zawsze głupek będzie odstraszający.
    • chersona Re: Tępy dzid 08.07.19, 11:10
      i tu widzimy podstawową różnicę między płciami. Gdyby kobieta była nie wiem jak mądra a brzydka jak noc, to by jej mężczyzna nie trącił i na odwrót.
      • eat.clitoristwood Czersłąko żyje ... 08.07.19, 11:17
        https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/nc/hg/lnod/SVDWO6Ce6AySSPwkeX.jpg
    • umi Re: Tępy dzid 08.07.19, 14:36
      Nie bylabym w stanie isc na zadne, gdyz albowiem zlym czlowikiem jestem ktoremu ciezko zniesc tepote dzidow. I by mnie ch..lera brala kazdego dnia jakby mi ten dzid swa teposcia blyskal.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka