eat.clitoristwood 06.07.19, 19:32 Madko, na jakie byłabyś skłonna ustępstwa pójść, coby przystojność a jurność delinkwenta, jego samego nie przesłoniła? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eat.clitoristwood A coby nie mnożyć bezsensownych 07.07.19, 10:27 wątków, tutaj zdradzę Wam Wielką Tajemnicę. Czym się różnią Matki Polki od Matek Niemek, czy Matek Francuzek oraz Matek Pozostałych. Otóż one mówią po polsku. Lepiej bądź gorzej, niemniej po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: A coby nie mnożyć bezsensownych 07.07.19, 10:45 A o co chodziło w pierwszym pytaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: A coby nie mnożyć bezsensownych 07.07.19, 10:51 21mada napisała: > A o co chodziło w pierwszym pytaniu? Zakładając, że atrakcyjność i głupota są wielkościami mierzalnymi, na ile gość musi być atrakcyjny, albo bogaty, żebyś nie dostrzegała jego głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: A coby nie mnożyć bezsensownych 07.07.19, 11:00 Pominąwszy niemieckie powiedzonko "dumm fickt gut". Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: A coby nie mnożyć bezsensownych 07.07.19, 11:00 Z pełnym przekonaniem mogę stwierdzić, że nie ma takich pieniędzy ani takiej urody, która by sprawiła, że nie dostrzegłabym głupoty. Nie ma. Inteligencja i jakiś poziom wiedzy ogólnej to must have. Tępy burak będzie tępym burakiem nawet jeśli jest piękny jak młody bóg i bogaty jak Rothschild. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: A coby nie mnożyć bezsensownych 07.07.19, 13:01 eat.clitoristwood napisał: > Zakładając, że atrakcyjność i głupota są wielkościami mierzalnymi, na ile gość > musi być atrakcyjny, albo bogaty, żebyś nie dostrzegała jego głupoty. U mnie to się wyklucza - głupi nie może być atrakcyjny. Choćby był nie wiem jak piękny, dla mnie po prostu jest aseksualny. Odpowiedz Link Zgłoś
bazia8 Re: A coby nie mnożyć bezsensownych 07.07.19, 15:37 Nie zawsze mądry jest automatycznie atrakcyjny, ale zawsze głupek będzie odstraszający. Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: Tępy dzid 08.07.19, 11:10 i tu widzimy podstawową różnicę między płciami. Gdyby kobieta była nie wiem jak mądra a brzydka jak noc, to by jej mężczyzna nie trącił i na odwrót. Odpowiedz Link Zgłoś
umi Re: Tępy dzid 08.07.19, 14:36 Nie bylabym w stanie isc na zadne, gdyz albowiem zlym czlowikiem jestem ktoremu ciezko zniesc tepote dzidow. I by mnie ch..lera brala kazdego dnia jakby mi ten dzid swa teposcia blyskal. Odpowiedz Link Zgłoś