Dodaj do ulubionych

Poduszki w staniku😕

18.07.19, 16:54
Nosicielem staniki z poduszkami? Czy one Wam masakrują biust?
W wyniku schudnięcia przepadł mi biust i jedyny stanik który jako tako wygląda to z poduszkami. No ale właśnie usłyszałam, że to morderstwo dla biustu😕 jakie jest wasze zdanie
Obserwuj wątek
    • 21mada Re: Poduszki w staniku😕 18.07.19, 17:02
      Jeden warto mieć - na ten wyjątkowy wieczór w klubie. 😉 Ja swoje poduszki powywalałam i jak mi były potrzebne to nie miałam ani jednej. 😤
    • janja11 Re: Poduszki w staniku😕 18.07.19, 17:08
      Nie znoszę. W lecie to masakra.
      Jestem szczęśliwą posiadaczką biustu, który dobrze prezentuje się w miękkich miseczkach.
    • kryzys_wieku_sredniego Re: Poduszki w staniku😕 18.07.19, 17:13
      Kiedyś dawno, dawno, dawno nosiłam staniki z poduszkami.
      Ostatnio jak chciałam sobie kupić biustonosz z poduchami żeby być bardziej wyrazistą ;P to zwątpiłam, te poduszki są zupełnie inne niż 20 lat temu, spłaszczyły mi piersi w dolnej części do zera, są bardzo duże, bardzo i formowane termicznie, nie da się ich wyciągnąć i to chyba pianka jakaś.
    • piataziuta Re: Poduszki w staniku😕 18.07.19, 17:28
      🤦
    • kachaa17 Re: Poduszki w staniku😕 18.07.19, 21:06
      Nie noszę. Kiedyś nosiłam ale latem było przez to bardzo gorąco.
    • daniela34 Re: Poduszki w staniku😕 18.07.19, 21:21
      Tak, noszę. Mam mały biust. Poduszki niczego mi nie masakrują- kwestia doboru odpowiedniego kształtu miseczki i tym samym- poduszki. Nie jest mi gorąco, ciasno ani źle. Generalnie ja w ogóle nie czuje, że mam biustonosz na sobie (w sensie-nie przeszkadza mi, ani nie uwiera mnie w żaden sposób). Może wynika to z tego, że ja bardzo długo dobieram biustonosze i jak już znajdę właściwy, to leży jak ulał. Za to proces wybierania to masakra dla nerwów smile
    • tryggia Re: Poduszki w staniku😕 18.07.19, 21:24
      Poduszki? Mój Boże... Z poduszkami miałbym cyc jak Lola Ferrari. Nigdy w życiu.
    • thea19 Re: Poduszki w staniku😕 18.07.19, 22:15
      w moim rozmiarze poduszki w staniku brzmią abstrakcyjnie i żaden producent nie wpadł na to, by je dodawać. kiedyś w średnim rozmiarze wywalałam zawsze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka