Dodaj do ulubionych

Chciałabym spróbować pracowac

03.08.19, 11:56
W starbucksie, Costa coffee, so coffee etc w jakieś kawiarni ewentualnie mc donaldziebig_grin naprawde!

Mój partner się że mnie śmieje i mówi pracuj, rodzice są w szoku, że wogole o czymś takim myślę, znajomi jakby mnie zobaczyli to by w to nie uwierzyli. Chciałabym tak dla funu na jakiś miesiac- 2miesiace. Probowalybyscie? Zarobki mi spadna wielokrotnie ale wrócić do pracy zawsze mogę. Nie wiem co Ale coś ciągnie mnie do pracy w kawiarni, zaluje, że na studiach nie pracowalam.
Obserwuj wątek
    • 1papryczka.chili Re: Chciałabym spróbować pracowac 03.08.19, 12:04
      Ja cie rozumiem doskonale. Ja np chcialabym pracować w księgarni. Uwielbiam książki, czytam bardzo dużo, uwielbiam zapach książek. Albo np mogłabym spróbować innej jakiejś prostej pracy. Czasem ciągłe wysilanie głowy, wieczne douczanie się i pilnowanie całej papierologii, procedur i jeszcze bycie baaardzo dokładnym w tym wszystkim męczy mnie okropnie.
    • stara.mostowiakowa Re: Chciałabym spróbować pracowac 03.08.19, 12:06
      Jezu ile można produkować tych głupot i pierdół. Dno. A kysz, idź przepadnij maro
      • arista80 Re: Chciałabym spróbować pracowac 03.08.19, 12:07
        To Meredith znowu ma faze.
        • memphis90 Re: Chciałabym spróbować pracowac 03.08.19, 12:39
          To ta, co pracowała w stacji krwiodawstwa i się napalała na klientów? Czy ona nie miała jakiejś choroby, HCV czy czegoś podobnego? Ja bym tam nie chciała burgera z zoltaczką pokarmową czy salmonellą...
          • double-facepalm Re: Chciałabym spróbować pracowac 03.08.19, 20:56
            Raczej ma problemy ze zdrowiem psychicznym, to na pewno wyziera z całej jej twórczości tu.
    • cosmetic.wipes Re: Chciałabym spróbować pracowac 03.08.19, 12:24
      Weź się porządnie za leczenie psychiatryczne, bo mnożenie nickow i wątkow na forum ci nie pomaga.
    • lot_w_kosmos Re: Chciałabym spróbować pracowac 03.08.19, 12:42
      Eeeee?
    • fawiarina Re: Chciałabym spróbować pracowac 04.08.19, 15:27
      Znowu nie wzięłaś tabletki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka