Dodaj do ulubionych

Rozstalam sie

02.09.19, 15:55
Po prostu poroznily nas wzgeldy finansowe- zarabiam o wiele wiecej. Denerwowala mnie jego niepracujaca matka, ktora zarazala syna brakiem ambicji. We wszystkim bylam lepsza od faceta co tez mnie denerwowalo. W pracy z zarobkami, z jezykiem ang ja potrafie perfekt facet ledwo dukal jako programista:/. Strasznie mi przykro. Boje sie ze z moimi wymaganiami zostane stara panna. Podrywa mnie kolega z mojej branzy i ide z nim dzis na kawe. Zle sie i tak dzis czuje.
Obserwuj wątek
    • sofia_87 Re: Rozstalam sie 02.09.19, 15:59
      Nareszcie smile
    • anika772 Re: Rozstalam sie 02.09.19, 16:00
      Już to gdzieś czytałam.
    • 21mada Re: Rozstalam sie 02.09.19, 16:01
      No i super! Jesteś teraz wolna i możesz używać życia. 😊
    • alpepe Re: Rozstalam sie 02.09.19, 16:01
      Przypomnij sobie, jak się upierał przy swoim nie mając racji i nie żałuj.
    • kosmos_pierzasty Re: Rozstalam sie 02.09.19, 16:07
      No i dobrze. I nie bój się, bez przesady. Poza tym takie podejście może powodować właśnie podobne sytuacje - związki z facetami na kiepskim poziomie pod takim czy innym względem, w których w jakimś momencie nie wyrobisz. To nic niezwykłego, że szukasz faceta "z własnej półki".
    • bergamotka77 Re: Rozstalam sie 02.09.19, 16:27
      Starą panną to chyba juz jestes? wink
    • sylwiam_m Re: Rozstalam sie 02.09.19, 16:49
      Ufff
      Myślę, że facet otworzył szampana smile
      • kebabbathehutt Re: Rozstalam sie 02.09.19, 22:40
        Ja tez! Jesli nie, to gdybym znala jego adres, to bym mu cala skrzynke wyslala, zeby swietowal, bo ma co! smile
    • aerra Re: Rozstalam sie 02.09.19, 16:52
      Tylko może z tym nowym to się wstrzymaj z seksem bez zabezpieczenia? Czy znowu za 2 tygodnie będziesz pytać o pierwsze objawy ciąży, kiedy test, itp.?
      • 35wcieniu Re: Rozstalam sie 02.09.19, 17:03
        Nope, spokojnie, nie nerwowo, cykl zaczna się ponownie. Teraz będą tematy zawodowe ("jestem stomatologiem/pielęgniarką/laborantką, a wy kim jestescie, bo ja jestem stomatologiem. Kim chcialybyscie byc? Ja juz nie chce byc tym kim jestem, PS. Jestem stomatologiem.". Później wątki geograficzno-mieszkaniowe: "Mieszkam w Katowicach tu mam mieszkanie chcialabym mieszkać na Mazurach ale nie mogę bo mieszkam w Katowicach", później tradycyjne o psychiatrze, lękach, schizofrenii i te klimaty, a później znowu o chłopie. I tak się to kręci...
        • daniela34 Re: Rozstalam sie 02.09.19, 17:05
          Trafne podsumowanie.
        • 35wcieniu Re: Rozstalam sie 02.09.19, 17:05
          Update: Pierwszy z cyklu zawodowego już się pojawił.
    • iimpala Re: Rozstalam sie 02.09.19, 18:44
      dziwne, że programista "ledwie dukał" po angielsku. Cos tu nie styka...
      • alpepe Re: Rozstalam sie 02.09.19, 18:48
        styka i to bardzo dobrze, komendy a znajomość angielskiego to dwie różne rzeczy.
    • jola-kotka Re: Rozstalam sie 02.09.19, 18:51
      "We wszystkim bylam lepsza od faceta " sory ktos kto potrafi cos takiego powiedziec o sobie nigdy nie wzbudzal i nie wzbudza mojego zaufania. Dobrze zrobilas zostawiajac go. Zrobilas mu przysluge.
    • czekoladazkremem Re: Rozstalam sie 02.09.19, 18:59
      Na facetach świat się nie kończy. Naprawdę. Gdybym mogła cofnąć czas nigdy nie wyszłabym za mąż.
    • wojewodzina Re: Rozstalam sie 02.09.19, 20:18
      Brawo cytryna!
    • kebabbathehutt Re: Rozstalam sie 02.09.19, 22:38
      I o czym teraz bedziesz sie zalic??
      Zartuje, cos na pewno wymyslisz! W razie czego, podaje kilka tematow:
      - dramat, facet zarabia tyle co ja! Jak moze tak byc ze nie wiecej?
      - dramat, facet zarabia wiecej niz ja, nie bardzo fajnie sie z tym czuje!
      - dramat, znamy sie dwa tygodnie, a facet jeszcze mi kwiatow/czekoladek nie kupil!
      - przykro mi, moj facet pomaga swojemu ojcu, kurcze czas z nim spedza, jak on smie?!
      - zle sie czuje, bo bylam z nowym facetem na kawie i zamiast we mnie sie wpatrywac jak w obrazek, to on sie osmielil na kelnerke spojrzec i nawet z nia chwile porozmawial, cham jeden!

Czekam z niecierpliwoscia na nastepny wonteczek! Z pewnoscia bedzie tak smiesznie jak do tej pory bylo.
      😂😂😂
    • taki-sobie-nick Re: Rozstalam sie 04.09.19, 00:23
      Boje sie ze z moimi wymaganiami zostane stara panna.

Wiele na to wskazuje. I będziesz perfekt po angielsku gadać do kota.
    • bombalska Re: Rozstalam sie 04.09.19, 11:51
      Przepraszam, czy to ta meredith vel gozdzikwkubku od tatara, ze juz ciaza, dom na zamiane i inne pierdoly?
      • tt-tka Re: Rozstalam sie 04.09.19, 12:51
        Zdaje sie, ze tak. Wczesniej jeszcze malina, cytryna i inne spozywcze akcesoria.
    • rosapulchra-0 Re: Rozstalam sie 04.09.19, 12:54
      Weź no trochę przybliż temat, proszę.
    • folivora Re: Rozstalam sie 04.09.19, 14:02
      A tu już bobo i ślub były grane! No cóż, za miesiąc będzie znowu ten temat. Z nowym panem miłością życia.
    • barbra25 Re: Rozstalam sie 05.09.19, 17:33
      Akurat czytam: zwierciadlo.pl/psychologia/czy-kazda-singielka-znajdzie-partnera-na-swoim-poziomie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka