bigzaganiacz Re: Sąsiad muzyk 07.10.19, 18:28 w ktoryms z mieszkan, ktos gral co sobota na skrzypacach , bardzo to lubilem Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Sąsiad muzyk 07.10.19, 19:43 nauczycielka mojego syna od pianina, jak ćwiczyła do koncertów ( akompaniowała np skrzypkom ), to najpierw na wysokiej klasy elektronicznym pianinie i na słuchawkach. A dopiero potem szlifowała na fortepianie w pokoju, który jakoś tam miała wyciszony. Ale robiła to w ciągu dnia - kiedy 95% sąsiadów było w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
bulzemba Re: Sąsiad muzyk 08.10.19, 19:16 Moja siostra przez cztery lata szarpała druty gitary. Wiele bym wytrzymała ale że względu na lekcje w sobotę o 10 zaczynała się rozgrzewać o godzinie 7. Tak. O 7.00 rano w. Każdą. Sobotę. Miałam za ścianą: bdzimm - dzin- dzin- dum- dum. W. Kółko. Odpowiedz Link Zgłoś
lena2222 Re: Sąsiad muzyk 08.10.19, 22:18 Mnie trochę dziwi sytuacja. Oprócz grania na instrumencie jest wiele hałasów generowanych przez sąsiadów, kosiarki, budowy, ruch na ulicy. Ostatnio parkowałam przy szkole gdzie była przerwa i wszystkie dzieci na dworze, huk okropny, co mają powiedzieć sąsiedzi? Rozumiem cisza nocna ale w dzień? Odpowiedz Link Zgłoś