Dodaj do ulubionych

Podły nastrój co robić?

21.10.19, 22:54
No właśnie drogie emamy, co robić? Życie daje w kość, nic nie cieszy tylko wręcz denerwuje, ciągle w napięciu... Brak osoby do wygadania... Zapisałam się nawet do psychiatry, ale to dopiero za miesiąc.... Jakie wy macie patenty?
Obserwuj wątek
    • kosmos_pierzasty Re: Podły nastrój co robić? 21.10.19, 22:58
      Mnie pomaga rower i książka, wyjście z domu. Ale to też zależy od kalibru problemu przecież.
      • asia261 Re: Podły nastrój co robić? 21.10.19, 23:00
        Wyjść właśnie ciężko, bo po pracy dzieci, wiszą i ciągle coś chcą... Lubię z piesem chodzić, ale to pomaga na chwilę. Właśnie chyba problem to większy jest...
        • kosmos_pierzasty Re: Podły nastrój co robić? 21.10.19, 23:15
          A nie masz opcji się umówić raz na cito prywatnie, a potem odczekać ten miesiąc, by kontynuować?
          No chyba, że w ramach zastępstwa kogoś do przegadania sprawy może wystąpić emama smile Ale to ryzykowny pomysł.
        • 21mada Re: Podły nastrój co robić? 22.10.19, 00:03
          Opisz swój problem na forum. Inni na pewno maja większe. Może to cię pocieszy?
    • jola-kotka Re: Podły nastrój co robić? 22.10.19, 00:15
      Umow sie prywatnie zanim twoj podly nastroj zacznie sie przekladac na rodzine. Ja mam fajnie bo umiem sobie powiedziec, pomysle o tym jutro i tak robie. Jesli to jest cos na co nie masz wplywu to musisz to sobie tak wytlumaczyc i przestac sie zamartwiac, szkoda zdrowia. Mi dzisiaj umarla ciocia ktora bardzo kochalam no ale miala 89 lat i byla chora. Boli ale tlumacze sobie, ze dla niej to juz bylo najlepsze co moglo byc. Trzymam sie calkiem niezle.
    • hunkis Re: Podły nastrój co robić? 22.10.19, 00:53
      mgB6+vitaral+vit D3

+ ruch sport, intensywna turystyka, salsa
      • ajaksiowa Re: Podły nastrój co robić? 22.10.19, 06:56
        Jeżeli dzieci nakarmione to korzystać z pi€knej pogody i nie siedzieć w domu ale wziąść pi£kę i biegać z nimi rozkoszując się słońcem i pięknymi kolorami natury👍
    • kanga_roo Re: Podły nastrój co robić? 22.10.19, 07:56
      mnie zdecydowanie pomagał pieseł smile
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/ch/pa/xqk6/GkVA8vzV1tjYfz8K1X.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka