21mada 23.10.19, 17:13 Kręci mnie mój dentysta. 😣 I czuje się niekomfortowo kiedy on grzebie mi w paszczy, a ja tam leżę na tym fotelu... Co robić? Byłyście kiedyś w takiej sytuacji z dentysta/lekarzem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kk345 Re: Problem z dentystą 23.10.19, 17:14 Ponegocjuj z nim, w stosownej pozycji już jesteś, jakby co... Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Problem z dentystą 23.10.19, 17:16 No weź, ja i tak wtedy tylko o jednym myśle... 🙄 Zaczynam rozumieć ludzi którzy boją się dentysty... Odpowiedz Link Zgłoś
flegma_tyczka Re: Problem z dentystą 23.10.19, 17:43 Nie pomogę. Moja dentystka jest kobietą, poza tym dla mnie dentyści są jakoś mało męscy. Z zawodów kręcą mię politycy, dyrektorzy, policjanci, służby specjalne, prawnicy, architekci (ale nie ci z Syrii) i Ukraińcy (nie zawód, ale w sumie). Odpowiedz Link Zgłoś
jeziorowa Re: Problem z dentystą 23.10.19, 17:49 flegma_tyczka napisała: > Z zawodów kręcą mię politycy, dyrektorzy, policjanci, służby specjalne, „Z zawodu dyrektor”.... 😂😂😂😂 chyba ktoś przedawkował „Rejs”🤣🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Problem z dentystą 23.10.19, 17:57 Ales ty ograniczona. 🙄 Lepiej się nie wtrącaj jak mądrzejsi rozmawiają. Jak to mówią: Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
jeziorowa Re: Problem z dentystą 23.10.19, 18:03 Ty już wątpliwości dawno rozwiałaś mada🤣🤣🤣🤣. Wybacz, ale nie jesteś mądrzejsza od nikogo kogo znam (nawet od mojego kota). Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Problem z dentystą 23.10.19, 18:15 Sorry, ale nie pierwszy raz udowadniasz ze nie jesteś zbyt bystra, nie łapiesz niuansów, ironii, skrótów myślowych, metafor. Wszystko trzeba ci tłumaczyć wprost - jak krowie na rowie. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Problem z dentystą 23.10.19, 18:45 Acha, ty łapiesz metafory? To pewnie taką też? Kup sobie kaktusa, jak cię aż tak swędzi. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Problem z dentystą 23.10.19, 18:45 Lepiej się nie wtrącaj jak mądrzejsi rozmawiają. he he he Rozmawiasz sama ze sobą, styl rozpoznawalny na kilometr Odpowiedz Link Zgłoś
sundace46 Re: Problem z dentystą 23.10.19, 22:02 21mada napisała: > Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać > wszelkie wątpliwości. Czas najwyższy żebyś sie do tego zastosowała. Odpowiedz Link Zgłoś
wolveryana Re: Problem z dentystą 23.10.19, 21:03 jeziorowa napisała: > „Z zawodu dyrektor”.... 😂😂😂😂 chyba ktoś przedawkował „Rejs”🤣🤣🤣 To było w filmie "Poszukiwany poszukiwana" Odpowiedz Link Zgłoś
thaures Re: Problem z dentystą 24.10.19, 12:00 nickbezznaczenia napisał(a): > To nie z Rejsu. Z Czterdziestolatka Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Problem z dentystą 24.10.19, 19:49 Nie to z Poszukiwany, poszukiwana Odpowiedz Link Zgłoś
effka454 Re: Problem z dentystą 24.10.19, 23:20 Raczej "Poszukiwany, poszukiwana": "Mój mąż... mój mąż z zawodu jest DYREKTOREM" Odpowiedz Link Zgłoś
lilia-anna Re: Problem z dentystą 23.10.19, 18:48 W sumie dobrze, że nie ginekolog... Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Problem z dentystą 23.10.19, 20:08 Dobrze, że nie tylko ja to sobie pomyślałam Odpowiedz Link Zgłoś
ajriszka Re: Problem z dentystą 23.10.19, 19:07 21mada napisała: > Co robić? Zmienić lekarza? > Byłyście kiedyś w takiej sytuacji z dentysta/lekarzem? Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Problem z dentystą 23.10.19, 19:11 A jak następny też mi się spodoba? Odpowiedz Link Zgłoś
arista80 Re: Problem z dentystą 23.10.19, 19:17 A co stało się z tym kolegą co ma niedobrą żonę, bo nie pozwoliła mu się z tobą przespać? Już cię nie kręci? Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Problem z dentystą 23.10.19, 19:20 A ciebie tylko jeden facet kręci? Jak jestem u dentysty to kręci mnie dentysta. Odpowiedz Link Zgłoś
kermicia Re: Problem z dentystą 23.10.19, 19:17 Tobie podoba się każdy w spodniach, niebywałe. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Problem z dentystą 23.10.19, 19:21 Nie każdy. Może co piąty. Jak byłam młoda to co setny. Więc jest duży postęp! 😁 A tobie się ci w spodniach nie podobają? Odpowiedz Link Zgłoś
kermicia Re: Problem z dentystą 23.10.19, 20:15 Może jeden na 200 i niestety coraz młodsi Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Problem z dentystą 24.10.19, 03:38 Bo starsi od tych spodni umierają. Odpowiedz Link Zgłoś
emka_bovary Re: Problem z dentystą 24.10.19, 11:32 ultimate.strike napisał: > Bo starsi od tych spodni umierają. > Widuję codziennie starszych panów w spodniach, ale niestety nie widziałam jeszcze na żywo nikogo w kilcie Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Problem z dentystą 24.10.19, 11:58 Akurat o Tobie pomyślałam, po przeczytaniu postu koleżanki powyżej, że Made kręci każdy w spodniach. Pomyślałam sobie, że jakby panowie Cie posłuchali, to biedna napalona Mada by trochę odetchnęła. Kobieta ma ewidentnie jakiś problem, może coś z hormonami, ale normalne to nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
australijka Re: Problem z dentystą 23.10.19, 20:00 Odpowiem na pytanie wręcz odwrotnie. Nigdy nie kręcił mnie żaden mój pacjent. Najfajniejszy samiec leżący w wymiętoszonej pościeli szpitalnej, na sali z innymi chorymi, facet, o którym wiem wszystko i nie wszystko jest landrynkowe i pachnące lawendą. Czasami na jakiejś imprezce pytani koledzy mówili to samo. Nie, że żona słyszy albo, że się wyda. Oczywiście, że ktoś cię zachwyci na przykład pięknym biustem czy tyłeczkiem ale jest to raczej jak z fajnym obrazem czy kiecką, no ładne jest. Ale, żeby od razu się podniecać. Może to przepatrzenie i z czasem nie robi żadnego wrażenia.A jako pacjentka przeważnie miałam doła , bo pokazywałam współpracownikom to, czego zapewne bym nie chciała np. wymiociny. Chyba nie pomogłam. Odpowiedz Link Zgłoś
kermicia Re: Problem z dentystą 23.10.19, 20:23 A w filmach pacjenci tak seksownie leżą w pościeli Wymalowani, wyfryzowani, w eleganckich piżamkach, flirtują z personelem medycznym i nawiązują romanse. Byłam w życiu w szpitalu jeden raz (poza porodem), przed i pooperacyjnie. Wyglądałam jak 100 nieszczęść, miałam w nosie piżamkę, byle była wygodna i nie ściskała w brzuchu, kosmetyków nawet nie wzięłam z domu, bo to była szybka akcja. Mam jedno zdjęcie z tego pobytu w szpitalu, bo ex małżon zrobił mi dla beki (jego beki). Nie zakochałby się tego dnia we mnie nawet menel A w Na dobre i na złe nawiązałabym pewnie ognisty romans z jakimś Damięckim i seksilibyśmy się namiętnie w schowku na miotły przed operacją A co do bycia seksownym dla dentysty - no cóż, myję zęby i generalnie dbam o paszczę, ale jak czasem w trakcie borowania poczuję "ten" charakterystyczny zapach, to wstyd mi nawet przed moją dentystką w wieku emerytalnym ) Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatemonster Re: Problem z dentystą 23.10.19, 20:40 Moze wejdz na fotel do gory nogami? Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Problem z dentystą 24.10.19, 00:10 Mam zajebiscie przystojnego chiropraktora czy tam kregarza. On przynajmniej sie na mnie kladzie, co prawda w ubraniach ale zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: Problem z dentystą 24.10.19, 11:43 Tak mi się skojarzyło 😂 m.youtube.com/watch?v=6VFsm7o5akk Odpowiedz Link Zgłoś
emka_bovary Re: Problem z dentystą 24.10.19, 11:35 Mnie też troszeczkę kręci mój dentysta, ale nie uważam tego za problem. Dzięki temu nawet lubię do niego chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: Problem z dentystą 24.10.19, 11:40 Współczuję ci, Mada. Musi być ciężko być tobą. Gdzie się nie obrócisz, to cię zaraz któryś kręci. Masakra tak chodzić z wieczną, niezaspokojoną chcicą. .. Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: Problem z dentystą 24.10.19, 11:56 Mada to taka babska wersja erotomana gawędziarza, strasznie wkurzająca, ale nieszkodliwa... Odpowiedz Link Zgłoś
anomalia_pogodowa81 Re: Problem z dentystą 24.10.19, 11:43 Byłam w identycznej sytuacji. Zmieniłam dentystę Odpowiedz Link Zgłoś
anomalia_pogodowa81 Re: Problem z dentystą 24.10.19, 11:49 Swoją drogą - znam prywatnie prześliczną dentystkę, wszyscy mężczyźni dla niej wariują. Połowa jej pacjentów ją podrywa. I jakoś nie daje im do myślenia, że jak oni godzinami tak przed nią leżą rozdziawieni a ona im grzebie w zepsutych zębach, to do seksowności mają minus sto a ona ich widzi maksymalnie aseksualnie. Nadal uważają, że są super uwodzicielscy i nie dają za wygraną. Faceci są niesamowici Odpowiedz Link Zgłoś
fawiarina Re: Problem z dentystą 25.10.19, 06:36 Maaaadaaa, ależ ty masz ciśnienie. Z mężem seks w ogóle uprawiasz, czy niet? Odpowiedz Link Zgłoś
flegma_tyczka Re: Problem z dentystą 25.10.19, 07:45 Seks z mężem po latach małżeństwa to jak seks z bratem. Odpowiedz Link Zgłoś