claudel6 11.11.19, 00:00 Czy istnieje jakaś wyspa Chorwacji, na której w ciągu wakacji nie ma tłumów ludzi? tylko nie wylewajcie na mnie pomyj za głupie pytania... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
volta2 Re: znawcy Chorwacji, pytanie 11.11.19, 01:23 Nie wiem czy dobrze pamiętam ale sliterine, to osada na wyspie privic luka. Nie ma tam możliwości zabrać auto, więc cisza i spokój dookoła. Ja byłam w miasteczku po drugiej stronie wyspy ale nie pamiętam nazwy. Auto zostało na parkingu na lądzie. Tłumów nie pamiętam choć marina ożywała po zmroku Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: znawcy Chorwacji, pytanie 11.11.19, 05:23 turystyka.wp.pl/chorwacja-10-najpiekniejszych-miejsc-6043969365414529g/10 Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: znawcy Chorwacji, pytanie 11.11.19, 10:38 nie no wyspa musi być "ludna", nie bezludna, z kwaterami i możliwością dotarcia promem. Czyli nie taka kompletnie dzika i bez ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: znawcy Chorwacji, pytanie 11.11.19, 12:37 Tak naprawdę w wakacje wszędzie w Chorwacji są turyści Aby uniknąć tłumów musisz popłynąć na wyspy. Te łatwo dostępne ze Splitu, Korcula, Brać, Hvar będą oblegane. Te dalsze są puściejsze ale i wybór apartamentów wakacyjnych jest mniejszy. No i na dojazd trzeba poświęcić więcej czasu. Coś za coś Odpowiedz Link Zgłoś