Dodaj do ulubionych

Na 'starość' chciałabym

15.11.19, 00:43
wyglądać jak ta pani:
www.youtube.com/watch?v=ahv8lNXR-_U
Wiem,że nie jest to przeciętna 'Kowalska' i pewnie nie ma 1500zł emerytury. Z dobrodziejstw medycyny estetycznej też pewnie zdarza jej się korzystać (mam wrażenie, że tak mogłaby wyglądać pani Bogumiła Wander gdyby nie przeholowała), Ten błysk w oku, ten styl, te włosy! A jak się emamom podoba?
Obserwuj wątek
    • malgosiagosia Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 01:08
      Ja bym chciala wygladac jak Ula Dudziak.

viva.pl/ludzie/newsy/urszula-dudziak-wiek-w-niczym-jej-nie-przeszkadza-urszula-dudziak-zakochana-kim-jest-partner-urszuli-dudziak-30195-r3/
      • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 01:24
        Pogooglałam ją i jestem pod jeszcze większym wrażeniem:
        www.youtube.com/watch?v=LgQP3mQ8P14&t=20s
        • mokka39 Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 08:46
          a na mnie właśnie robi takie starcze wrażenie, prawdopodobnie przez ten głos. Raczej spodziewałam się, że jest po 60tce niż że ma 55 lat. Wolałabym w podobnym wieku wyglądać jak Ewa Bukowska (53) www.youtube.com/watch?v=HPYJfwcbCRs
          • flegma_tyczka Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 09:33
            A naprawdę na stare lata "musimy" wyglądać dobrze? Nie możemy sobie w końcu odpuścić? Czemu nie promuje się brzydkich starych kobiet - takich jest najwięcej? Ciągle tylko atrakcyjność od nastolatki (dzieciom się jeszcze odpuszcza, choć też nie zawsze) do grobowej deski lub urny?
            • chococaffe Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 09:38
              To zależy o jakim wieku mówimy, mówiąc stare lata.
              • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 09:41
                No po 80tce to celowalabym w forme i dowcip jak u Iris Apfel😁
                • chococaffe Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 09:43
                  Moim zdaniem - forma rządzi - fizyczna i psychiczna. Dbanie o wygląd to dodatek, ale bywa przyjemny smile
            • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 09:40
              To sie zapusc gazet. I tak nikogo to nie obejdzie.
          • piekna_remedios4 Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 10:29
            ile ma lat?! 55, ta kobieta z filmiku? kyrieelejson, no nie, tak bym nie chciała wyglądać. Myślałam, że ona po 70-tce, skoro tak zachwyca. Mnóstwo zmarszczek! Jako 55latka mam zamiar wyglądać niewiele gorzej niż teraz, przecież to "za chwilę" (17 lat)
            mój typ, na rzeczywistą starość:
            https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/U23ktkqTURBXy9kODc1NmMyMTc5ODdlMDY5YjY0ZWUzMWU2M2UwZjBhZC5qcGVnkZMFzQF6zNg
          • kitka20061 Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 23:34
            Właśnie zastanawiałam się ile ta pani ma lat. Jeśli 55, to nigdy przenigdy nie chciałabym tak wyglądać. Jeśli byłaby starsza to też nie, bo wygląda na bardzo zimną kobietę.
            • flegma_tyczka Re: Na 'starość' chciałabym 16.11.19, 09:04
              W końcu ktoś to napisał pierwszy. Taką wredną sukę jak "typowa ematka", która cały czas surowa ocenia inne kobiety pod kątem wyglądu i nie tylko.
              • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 16.11.19, 11:14
                No to wypisz wymaluj ty bo wredniejszej tu nie ma. Tylko o figurze i klasie tej pani mozesz tylko pomarzyc.
      • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 01:26
        Też boska.
      • beneficia Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 08:21
        No, akurat te zdjęcia są przegięciowo poprawiane. Odmłodzili ją o jakieś 30 lat.
    • jola-kotka Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 01:13
      O nie . Ja bym nie chciala.
      • jola-kotka Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 01:18
        To jest moj ideal wiele razy o tym tu pisalam. Fota jest z 2019 pani ma 86 lat.
        • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 01:24
          Joan ma super osobowośćsmile
          • jola-kotka Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 01:34
            I jest mega piekna.
    • mrs.solis Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 01:14
      Wlosy mi sie nie podobaja, bo ja postarzaja. Tak wiem, ze jest starsza, ale jak juz zainwestowala w twarz to czemu wlosy zostawila takie starcze. Brwi tez mi sie nie podobaja , sprawiaja, ze spojrzenie jest ciezkie i grozne. Mogla je troche podregulowac. Sama mam takie i jak bym je zostawila w takim stanie to kazde dziecko, na ktore bym spojrzala uderzaloby w placz. Cala reszta ok. nawet ja nie mam tak gladkiego czola jak ona sad
      • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 01:26
        Mi się bardzo podobają ale ja już siwieję i od pół roku nie farbuję.
        • mrs.solis Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 02:05
          No to przynajmniej kolor wlosow bedziesz miala za darmo w tym calym wymarzonym wygladzie.
          • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 09:28
            No na jej figure trzeba zapracowac.
    • snakelilith Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 01:27
      Oceniać u pani jej gentyczną urodę, czy sposób zrobienia? Bo u pani widać, że w młodości do najbrzydszych nie należała i ciągle ma atrakcyjne rysy twarzy, ale do jej prezentacji mam wiele zastrzeżeń. Abstrahując już od tego, że użyto produktów z fatalnymi składami, tu odzywa się moje ekologiczne zacięcie, to tytuł filmiku How I do make up on mature skin, jest całkowicie mylący, bo twarz tej pani napaćkano tak samo, jak robi się to u osoby młodszej, a akurat u dojrzałej coś takiego nie zda egzaminu poza kamerą. A w świetle dziennym, to będzie wyglądało nawet groteskowo, bo te warstwy podkładów i odbłyskowych fluidów pięknie się zrolują w jej zmarszczkach. Nie podoba mi się też użycie ciemnego, o wiele za żółtego podkładu a te brwi wołają moim zdaniem o pomstę do nieba. Znow te czarne, postarzające krechy. I nigdy, nigdy w tym wieku nie zdecyduję się taką frzyurę. NIby arystokratyczna siwizna, a jednak topielica.
      Ja gdy będę stara, to chciałabym się prezentować tak jak ta pani niżej, która na zdjęciu ma ponad 70lat:

• jola-kotka Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 02:21
        Ladna ale te zmarszczki wokol oczu to by mogla sobie zlikwidowac
        • lot_w_kosmos Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 06:44
          Ona się uśmiecha.
          Zmarszczki są mimiczne.
          I dodają jej całego uroku.
          Skórę twarzy ma w świetnej kondycji, więc nic nie musi.
          • jola-kotka Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 06:55
            Jasne ze nic nie musi. Nie napisalam ze musi. Napisalam ze moglaby . Moc a musiec to dla mnie wyrazna roznica.
          • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 09:31
            Obejrzalam wywiad i mowila,ze stosuje ocet jablkowy jako tonik do twarzy (pewnie roztwor) oraz serum z vit c na noc. I robila wampirzy lifting (chyba; bylo pozno, moglam cos zle uslyszec).
        • piekna_remedios4 Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 10:31
          >te zmarszczki wokol oczu to by mogla sobie zlikwidowac

niby czemu?! jest po 70-tce, ma prawo mieć takie "zmarszczki"
          • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 10:33
            Ma 55😁
            • piekna_remedios4 Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 14:41
              nie kochana, ta wyżej zalinkowana przez snake
          • jola-kotka Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 15:39
            Oczywiscie ze ma prawo ale moim zdaniem zle to wyglada tymbardziej ze pani ma gleboko osadzone oczy .
        • cosmetic.wipes Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 19:51
          jola-kotka napisała:

> Ladna ale te zmarszczki wokol oczu to by mogla sobie zlikwidowac

A po wuj pani ponad 70-letnia ma sobie likwidować zmarszczki wokół oczu?
          • jola-kotka Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 20:15
            Mnie by denerwowaly smile. Dlatego wiem czemu ja bym zlikwidowala.
            • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 20:21
              Mnie moje denerwuja. Na razie kwasy i mezoterapia pomagaja. Ale dopoki nie zaczelam miec stresow i bezsennosci to nie mialam.
              • triss_merigold6 Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 20:28
                Skoro chcesz wyglądać jak ta pani, zrezygnuj z zabiegów odmładzających.
                • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 20:44
                  Ja bym chciala miec taki styl i klase. Twarz zreszta, imho, ma piekna a ja nie mam az tak ostrych rysow. Kwasy srednio odmladzaja; raczej pielegnuja a na wypielegnowanej twarzy zmarszczki wygladaja inaczej niz na szarej, zmeczonej twarzy. Triss- wklej swoj typ. Jestem ciekawa.
                  • flegma_tyczka Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 20:57
                    Jak nastolatki. A potem znowu na innych wątkach będziecie płakać nad uprzedmiotowieniem kobiet w kulturze masowej, jak i zwykłej.
                    • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 21:05
                      Lepiej tak niz byc jeczacym, flegmatycznym bytem, ktory zyciowe niepowodzenia odbija sobie na forum. Podziekuj i nie musisz placic za diagnoze. I nie, nie masz asd; nikt sie na to nie nabierze.
                    • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 21:06
                      A ludzie cie tu nie lubia bo jestes jaki jestes.
                    • jola-kotka Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 22:41
                      No ale daj swoj typ smile
                  • chatgris01 Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 21:09
                    To ja wkleję mój typ smile
                    56-latka:
                    https://image.tmdb.org/t/p/w300/9qfKcgNpn7BuPC6tK9LOLYGfQ6v.jpg
                    • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 21:15
                      Aaaa! Kiedys byl taki quiz , ze wklejalo sie swoje zdjecie i podawal do jakiej znanej osoby jestes podobny. I mi wyszlo 80% do C.Denevue stad wiem,ze to byl jakis scam. Ale sie ucieszylam😁
                    • jola-kotka Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 22:42
                      Tez ladna
    • agonyaunt Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 02:06
      Ta pani ma 55 lat, a wygląda na dwie dekady więcej - nie, dziękuję, zdecydowanie nie chcę tak wyglądać. BTW, ponaciągana jest okrutnie, zobacz sobie zdjęcie sprzed czterech lat: www.harpersbazaararabia.com/content/1684-a-family-affair - tu wyglądała jeszcze całkiem fajnie.
      • snakelilith Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 02:11
        Oesu, tylko 55? Ja myślałam, że co najmniej 65. Jak na 55 lat to ma fatalną skórę na twarzy.
        • lot_w_kosmos Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 06:45
          Ja myślałam, że to dobrze utrzymana 70latka.....
      • aqua48 Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 08:51
        agonyaunt napisała:

> Ta pani ma 55 lat, a wygląda na dwie dekady więcej -

Pochlebiam sobie, że jestem starsza od tej pani ale wyglądam trochę lepiej bez makijażu smile No i już wiem dlaczego farbuję włosy, bez farbowania miałabym podobnie szare.
        • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 09:48
          Widzisz jak potrafie jednym watkiem humor poprawic😁
          • chatgris01 Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 17:40
            Przyznam się, że mnie też poprawiłaś big_grin
            • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 18:53
              😁 no to nie zaluje, ze go zalozylam😁
    • fabryka.lodow.napatyku Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 02:23
      55 lat I piszesz na starosc? moze myslalas ze ona ma z 80 I tak sie trzyma big_grin ?
      absolutnie bym nie chciala tak wygladac w zadnym wieku.
      • rosapulchra-0 Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 05:56
        55?? O rany, byłam pewna, że ona jest znacznie starsza.
        • ajaksiowa Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 06:13
          A ja inwestuję(staram się)w pogodę ducha bo wtedy kąciki ust nie opadają i w sylwetkę coby się nie garbić i spręży$cie maszerować😃
          • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 09:31
            Racja!
            • rosapulchra-0 Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 13:55
              Pod warunkiem, że plecy nie bolą 😉
              • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 17:35
                Basen i masaze😉
      • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 09:22
        Dlatego cudzyslow w 'starosc';na tym forum 40latki czolgaja sie powoli w strone grobu owiniete calunem.
        • manon.lescaut4 Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 09:38
          Chocolate, chyba tylko według gazeciarzasmile
          • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 09:41
            A przywialo juz tego trolla tu😁
            • manon.lescaut4 Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 09:46
              Tak i to ze stara, dobrze znana śpiewka.
    • konsta-is-me Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 05:14
      Pani ma 53 lata...
      Macie ta wasza szlachetna siwizne ...
      53-latka wyglada na 73.
      Nie, zdecydowanie nie chcialabym tak wygladac w jej wieku.
      • purchawka2017 Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 08:06
        Wygląda na 50.
        • piekna_remedios4 Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 10:32
          big_grin no nie, nie wygląda na 50
        • agonyaunt Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 14:04
          Halle Berry ma 53, a zobacz jak wyglądasmile
          • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 14:07
            No piekna jest ale i tak wole 'siwa wiedzme'😁
      • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 09:32
        Ojtam ojtam. Jesli bede tak wygladala w wieku 55 lat to moze mnie swiat brac za 70tke. Luz.
    • rosapulchra-0 Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 05:45
      Bardzo mi się podoba smile
      Wiesz może, ile ona ma lat? Obejrzałam filmik bez głosu i jej wiek zrobił się dla mnie zagadką wink
      Bo ja sobie myślę,że pani zbliża się do 70-tki lub niedawno ją przekroczyła. Nie wygląda, żeby korzystała z botoksu czy innych tego typu usług kosmetycznych. Szyję skrzętnie schowała 😎
      • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 09:24
        55 chyba co i dla mnie jest,przyznsm, zaskoczeniem ale jest w swietnej formie (biega maratony) i na innych filmikach wyglada zdecydowanie lepiej.
    • anika772 Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 06:44
      Ładne rysy i kolor oczu (sama mam takie i bardzo lubię), ale te długi siwe włosy, uhhh, nie.
      I doczytałam, że pani ma tylko 55 lat? To jest niemożliwe. Taka skóra w tak młodym wieku?!
      • chicarica Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 08:25
        Po zmarszczkach wokół ust mniemam, że swoje w życiu wypaliła.
        • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 09:25
          Moze to byc jakis trop. A jesli jestes do tej Pani podobna Aniko to tylko zazdroszcze..
          • anika772 Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 13:46
            Nieeee, tylko oczętasmile
            • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 13:48
              Tez super!
    • kura17 Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 06:54
      tak szczerze, to na starosc chcialabym zachiwac zdrowe zmysy i jasnosc umyslu oraz moc jesc tyle, na ile mam ochote wink
      w starosci chyba najbardziej przeraza mnie demencja i "tracenie siebie" - umyslowe ...
      • alba27 Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 07:20
        Ja bym chciała na starość nadal jeździć rowerem, ćwiczyć jogę i nianczyc wnuki czy też prawnuki😁
        • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 09:33
          I miec duzo (choc nie za duzo) przygarnietych zwierzakow.
      • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 09:25
        O! Masz 100% racji.
    • purchawka2017 Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 08:06
      Wystarczy się nie roztyć i zadbać o włosy. W Danii jest bardzo dużo kosmetyków do pielęgnacji siwych włosów..
      • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 09:34
        To prawda. Ta pani ma swietna figure.
      • swiezynka77 Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 09:43
        nie wystarczy, trzeba mieć dobre geny szczególnie jeśli chodzi o włosy. może 1% Polek ma po menopauzie takie gęste włosy
        • chococaffe Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 09:45
          Ale każda kobieta może mieć najlepsze włosy możliwe dla siebie.
          • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 09:50
            O kazde wlosy trzeba dbac. O siwe tym bardziej.
            • bo_ob Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 11:19
              W ogóle trzeba dbać. Na wygląd trzeba zapracować smile
              Dobre geny, zdrowie, dobra, wyprostowana sylwetka, sprężysty chód, zdrowe włosy i zęby wystarczą. Źle działa na urodę wredny charakter i głupota. Reszta to szczegóły.
        • kura17 Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 10:00
          > nie wystarczy, trzeba mieć dobre geny szczególnie jeśli chodzi o włosy. może 1% Polek ma po menopauzie
          > takie gęste włosy

moja mama jest taka szczesciara - po menopauzie wlosy jest bardzo "wypieknialy" - we wszystkich aspektach! po ciuchu licze, ze "wezme" to po niej - siwizne przed 30-tka tez wzielam i "na starosc" robie sie do niej coraz bardziej podobna wink
          • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 10:03
            To masz dobre geny 😁
    • triss_merigold6 Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 08:11
      To efekt tej szlachetnej siwizny z panią 50+ postarza o 20 lat. Na pewno wiedziałaś czym się zachwycasz?
      • manon.lescaut4 Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 08:24
        No niestety. Ja się w tamtym wątku nie wypowiadałam, bo uznałam, ze nie ma sensu się kłócić o własne, osobiste gusta, ale siwizny nie lubię i nie mam zamiaru akceptować, zwłaszcza ze walka z nią jest relatywnie prosta i tania w porównaniu chociażby ze zmarszczkami i opadającym owalem twarzy.
        A już długie siwe włosy (całkiem siwe, nie jakieś pasma i pasemka) to dla mnie wręcz dysonans. Bob z Twin Peakssmile który nota bene tez wyglądał dużo starzej w swoich scenach, a miał ledwo 40 lat wiec mężczyzn to tez dotyczy.
      • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 09:26
        Kwestia gustu Triss. Ja mam wlasnie taki.
        • chatgris01 Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 10:05
          Ale siwiejący blond wygląda zupełnie inaczej niż siwiejące ciemne, a pani miała ciemne.
          Na jasnych siwizna wygląda jak jaśniejsze pasemka i często nawet nie widać, że to siwe, na ciemnych często robi się niechlujnie wyglądający szarostalowy miszmasz (i dopiero kompletnie białe wyglądają dobrze).
          • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 10:13
            Wedlug mnie u niej ta stal fajnie wspolgra z opalenizna choc opalanie nie sluzy mlodosci.
            • ajaksiowa Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 10:23
              Widujecie takich szpetnych emerytów?bo ja nie
              • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 10:44
                Juz na wstepie pisze, ze to nie jest zwykla emerytka. Widuje pare pan po 60 tce (na fitnessie), ktore fajnie wygladaja i maja dobra forme.
                • triss_merigold6 Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 11:14
                  Kobiety obecnie w wieku 55 lat jeszcze zwykle nie są emerytkami. Czy dlatego zestawiasz ją z emerytkami, bo wygląda na staruszkę?
                  • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 13:49
                    Oczywiscie, ze dlatego. Co wiecej: sama chce byc takowa😁
          • koko8 Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 11:09
            chatgris01 napisała:

> Ale siwiejący blond wygląda zupełnie inaczej niż siwiejące ciemne,

Niestety nie wygląda, przynajmniej nie u wszystkich. Moj bardzo jasny "skandynawski" blondyn posiwiał mi na szaroniebieski, wlasnie jak u baby jagi.
            • chatgris01 Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 11:27
              Może to zależy od typu kolorystycznego? Typy "ciepłe" (wiosny i jesienie) siwieją raczej na kremowo/kość słoniową.
    • chicarica Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 08:25
      Pani jak pani ale pies! Praktycznie półśpi na wizji. My spirit animal.
      • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 09:26
        Psy ma swietne😁
    • reinadelafiesta Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 08:28
      Na starość? Pani jest po pięćdziesiątce i podajesz ją jako przykład dobrze zachowanej starszej kobiety?
      Co do meritum: gdyby miała 70 lat, powiedziałabym, że wygląda super. Jako pięćdziesięcioparolatka, wygląda na duuużo starszą.
      • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 09:27
        Wedlug mnie jest piekna, ma klase i jest w swietnej kondycji. Podoba mi sie tez jej styl.
        • reinadelafiesta Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 10:51
          Nie zwróciłam uwagi na cudzysłów i pomyślałam, że piszesz tak jak ci dziennikarze czasem, o sześćdziesięcioletniej staruszce potrąconej na przejściusmile
          Tak, kobieta ma to coś, patrzy się na nią z zainteresowaniem, mimo że uważam, że wiek po niej widać. Ale to tylko dowód na to, że wcale nie trzeba wyglądać na dwadzieścia lat, żeby wyglądać dobrze. Jest przykładem, że systematyczne uprawianie sportu bardzo procentuje na starość. Już bez cudzysłowusmile
          • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 10:57
            O wlasnie!
      • flegma_tyczka Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 09:28
        To ona jest po 50-tce? Myślałam, że ma około 70 lat.
    • chococaffe Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 08:56
      Nie, nie chciałabym tak wyglądać jak będę miała 55 lat i będę stara wink

A makijaż moim zdaniem okropny - maska. Jak już chce się upiększać (ale nie musi, może woleć pozostac
      "au naturel") to jednak powinna upiększyć włosy. Doda jej to więcej uroku niż grube warstwy podkładu itp
      • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 09:36
        Mi sie makijaz podoba choc ja np nie dalabym rady miec na twarzy tylu warstw. Ja mam zazwyczaj korektor punktowo, puder sypki i roz i to juz czasem jest duzo.
    • flegma_tyczka Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 09:27
      Najpierw musiałabyś schudnąć tyle ile ta Pani waży.
      • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 09:39
        A skad ty gazet wiesz ile ja waze? Gdybym schudla tyle,ile ta pani wazy to bym znikla trollu przebrzydly. Idz poszukaj pracy bo ci rozum gnusnieje i tracisz forme.
        • rosapulchra-0 Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 11:09
          Nie karm trolla, niech zdechnie z głodu.
    • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 09:37
      Coz. No to bede jedyna ma emamie,ktora chce wygladac na starsza niz jest😁
    • ga-ti Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 09:52
      Od pani chętnie przygarnę figurę i formę, o tak. Boję się niedołężności starczej.
      Ale tak wyglądać bym nie chciała, pani jest taka 'zimna', te zwisające włosy, brwi i haczykowaty nos (wiem, wiem, na niego wpływu nie ma) razem są 'ostre', wrażenie nieprzystępności, wyniosłości, nie, tak bym nie chciała.
      Chciałabym być 'ciepłą', wesołą staruszką, z kokiem może nawet wink albo taką z klasą, jak zalinkowana przez Snakelilith (choć nie sądzę, bo za młodu nie wyglądam na panią z klasą, więc na starość szanse mizerne). A jakby do tego dodać charyzmę Joan Collins to osiągnę ideał smile
      • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 10:02
        Kurcze...czemu od dluzszego czasu nie wyswietlaja mi sie posty Snake? Nie blokowalam jej...
        Ona bardzo dobrze sie odzywia i duzo cwiczy (bieganie,silownia). Mi sie chyba ta jej klasa podoba a ja z moja buzia tez mam bardziej szanse na pogodna, rumiana staruszke (biegajaca maratony i pracujaca charyratywnie w hospicjum dla dzieci).
    • beataj1 Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 10:17
      Na starość chciałabym być taka. Kolorowa, radosna ze słomkowym kapeluszem z plastikowymi kwiatami.
      Tak by wnuki mówiły - babcia nie rób siary smile
      Inni niech sobie wyglądają na 20 lat młodsze. ja chce mieć w głowie 20 latkę.
      • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 10:21
        Iris Apfel! Cudowna!
        • beataj1 Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 10:26
          Tak! Obserwuje ją na instagramie i zawsze mam uśmiech na twarzy jak coś wrzuci.
          • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 10:30
            Ogladalam o niej program dokumentalny. Przeswietna kobieta a jej styl to wyzsza szkola jazdy.
            • beataj1 Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 10:35
              Ale za to jakiej jazdy.
              Ja tam nie mam ambicji być stylową. Do stylu trzeba mieć kasę, charakter i urodzenie. Ja mam tylko charakter.
              Pozostaje mieć tylko bazarowy fun.
              • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 10:39
                To masz to, co najwazniejsze (charakter).
              • rosapulchra-0 Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 11:11
                I jak cię nie lubić beataj1? 🙂
      • anika772 Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 13:47
        Beataj1, Ty już jesteś kolorowa, nie sądzę żeby Ci się na starość odmieniło!
    • mdro Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 10:21
      Ona ma 55 lat? No to wygląda staro jak na ten wiek i domniemane "zadbanie".
      • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 10:29
        Wedlug mnie ekstra.
        • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 10:31
          Szczegolnie forma,figura,styl.
          • mdro Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 10:45
            Figurę ma świetną, formę zapewne też, ale twarz - osoby sporo starszej. I to mimo świetnych warunków wyjściowych, jak ładne rysy.
            • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 10:58
              No ma ale moze sporo przeszla?
            • triss_merigold6 Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 11:10
              A siwe włosy tylko dodatkowo ją postarzają.
              Figura super, ale autorka zdaje się wyrażała na początku zachwyt twarzą i włosami pani 50+, która wygląda na zadbane 70.
              • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 13:51
                Autorka, po obejrzeniu wielu innych filmikow itd, nadal zachwyt wyraza😁
    • bo_ob Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 10:33
      Twarz bez makijażu - niebrzydka kobieta 60+
      Podobają mi się włosy, ale już nie fryzura.

Do mojego ideału starszej pani bardzo dużo jej brakuje wink
      https://bi.im-g.pl/im/84/d9/b6/z11983236V,Vanessa-Redgrave.jpg
      • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 10:37
        Vanessa Redgrave? Tez swietna!
      • beataj1 Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 10:45
        Mi się szalenie podoba styl Diane Keaton. Jest całkowicie nie mój bo nie lubię kolorów ziemi, ale strasznie miło się na nią patrzy.
        • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 10:59
          Diane ma w sobie luz i nonszalancje. Tez lubie jej styl.
        • bo_ob Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 11:25
          beataj1 napisała:

> Mi się szalenie podoba styl Diane Keaton.

Ona jest zawsze uśmiechnięta, może dlatego. No i ładna kobieta zawsze z niej była.
          • flegma_tyczka Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 16:46
            A gdyby była brzydka, co by to zmieniło?
    • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 10:35
      Nie no. Ja te 'starosc' (czy 55 czy 70) kupuje😁
      images.app.goo.gl/W5sRqog8XpipzfjV7
      • rosapulchra-0 Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 14:07
        Figurę ma boską.
        • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 14:16
          😁 dyplomatka😁
        • manon.lescaut4 Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 14:38
          O kurczę jaka figura! Szok!
          (Ale muszę przyznać, ze niestety wyglada to trochę jak przyklejona czyjaś inna głowa do ciała... Pewno dlatego, ze nie jestem przyzwyczajona do takich widoków : siwa pani, lekkie zmarszczki i ciało Lewandowskiejsmile)
    • piekna_remedios4 Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 10:37
      ok, to na "starość" (66 lat wkrótce) ja jednak wolę wyglądać tak i mam wszelkie prawo sądzić, że będzie podobnie.
      Tak, wiem, że skalpel, wypełniacze, sr.aacze, ale zobaczcie ten dekolt i szyję - tych sfer żaden lifting nie ruszy i zawsze zdradzają wiek. Jest świetna
      https://www2.pictures.zimbio.com/gi/Christie+Brinkley+2019+Entertainment+Weekly+9tIGoRss5O4l.jpg
      • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 10:40
        Niebrzydka, zadbana pani. Ale to nie moj styl. Dekolt i szyja rzeczywiscie piekne.
      • kura17 Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 11:00
        ta kobieta ma 66 lat??? wyglada fenomenalnie! (nawet na 40!)
        dekolt i wlosy przepiekne - biore (choc wlosy zafarbuje) smile

ja bym sie nosila w innym stylu, ale wyglad biore od reki.
        jesli masz podstawy przypuszczac, ze sama sie podobnie "zakonserwujesz", to zazdroszcze dobrych genow i warunkow wyjsciowych! (ja sie na pewno piekna na starosc nie zrobie, z probnego i salomon itp ...)
        • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 11:03
          Dekolt i wlosy na tak (choc wolalabym siwe😁) ale botoksy i wypelniacze na nie bo mi jej usmiech delikatnie podchodzi pod jokera. Tak tyci tyci.
          Ty Kuro masz osobowosc i intelekt a tego nigdzie 'nie zrobisz'.
          • kura17 Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 11:12
            no co Ty, usmiech ma piekny przeciez! wyglada wedlug mnie - ten usmiech - bardzo naturalnie. tzn nie, ze nie ma wypelniaczy (nie znam sie), ale ze usmiecha sie, bo lubi wink

wiesz co, ale i osobowosc i intelekt mozna wlasnie stracic na starosc uncertain bardzo sie tego boje, szczerze mowiac - widzialam moja tesciowa, ktora dopadla demencja i bardzo to smutne bylo. choc akurat ona, ze wzgledu na swoj bardzo pogodny charakter, nie miala agresywnych, czy przykrych zachowac, ale takie wlasnie "zanik siebie" - pamiec, osobowosc, mozliwosci intelektualne ...
            • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 13:53
              O... to byloby okropne. Szczerze: gdybym miala do wyboru niezle cialo lub umysl jak brzytwa to bez wahania wybieram to drugie.
          • piekna_remedios4 Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 14:45
            to prawda, jest dość jokerowa, nie jest to mój ideał piękna, natomiast no wygląda rewelacyjnie i praktycznie niezmiennie od ponad 30 lat
            https://i.pinimg.com/originals/d1/c8/64/d1c86486d425ee3bc58bfab2674b8f94.jpg
            • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 14:57
              To jakas aktorka? Ja wygladam teraz znacznie lepiej niz np 10 lat temu. Zmiany sa czesto dobre. Skoro sie Tobie ta pani podoba i masz podobny typ urody itd to super.
          • aqua48 Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 16:55
            chocolatemonster napisała:

> Ty Kuro masz osobowosc i intelekt a tego nigdzie 'nie zrobisz'.

Kura ma też urok, energię i zaraźliwą radość życia, a to najważniejsze smile A także piękne, zielone oczy, fantastyczny uśmiech na ładnej buzi i bardzo apetyczną kobiecą figurkę..
            • flegma_tyczka Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 16:57
              Apetyczną czyli rozmiar ile?
              • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 17:13
                Nie twoj interes gazet. I tak nigdy Kurze do piet nie dorosniesz.
            • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 17:11
              O tak! Kura jesr super!
        • mokka39 Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 18:08
          kuro co ty opowiadasz. Masz badzo ciekawą urodę, ładne, sympatyczne rysy twarzy i w tych rudych włosach ci świetnie.
          • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 18:19
            Ty Mokko tez. Sliczna z Cienie dziewczyna i (przepraszam) szkoda, ze sie chowasz za luznymi 'workami'(choc ja tez lubie oversizy).
    • chocolatemonster Re: Na 'starość' chciałabym 15.11.19, 10:41
      Ale fajnie, ze wklejacie swoje 'staruszki'😁

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka