armamagedon 17.11.19, 12:18 Czy kojarzycie może z ubiegłych lat, czy warto czekać na black friday z zakupami na eobuwie czy w Reserved, czy raczej zniżki są wybiorcze/symboliczne? Będę wdzięczna za podzielenie się Waszym doswiadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lot_w_kosmos Re: Zakupowo-blackfriday 17.11.19, 14:50 Raczej symbol : minus 20 procent na wybrane modele. W Polsce od dawna jest ustalony rytm wyprzedaży i czarny piątek to za wcześnie na totalne wymiatanie. Sieciowki na pół jak sama wiesz przeceniają 27 grudnia. Coś zaczyna sie dziać koło 10 grudnia z zimowymi kurtkami, ale też nie wszędzie. Na BF to czekam na Tousa, bo mam smaka na trzy rzeczy. Też będzie maks 20%, ale i to dobre, bo Tous prawie nie ma przecen. Odpowiedz Link Zgłoś
sowka.szara Re: Zakupowo-blackfriday 17.11.19, 15:18 Spisz sobie ceny dzisiejsze, pewnie będą te same tylko z napisem -30%. Odpowiedz Link Zgłoś
ivaz Re: Zakupowo-blackfriday 17.11.19, 15:52 zgadzam się na razie to wszytko drożeje, zeby w bf miało cenę pierwotną. Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: Zakupowo-blackfriday 17.11.19, 15:52 Nieeee.... to nie ma sensu. Dlaczego mieli by się wyprzedawać z dobrych rzeczy, które pójdą im jak cieple bułeczki przed Giftmasem? Wiec wypychają tandetę, która inaczej nie pójdzie. Albo cena wywindowana i po rabacie wraca do... nadal zawyżonej. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Zakupowo-blackfriday 17.11.19, 15:53 Symboliczne. Black Friday w Polsce to moim zdaniem ściema. Odpowiedz Link Zgłoś
armamagedon Re: Zakupowo-blackfriday 17.11.19, 21:12 Dzięki dziewczyny. Tak sądziłam, ale po latach posuchy rzuciłam się na szoping by odświeżyć garderobę i brakło mi doświadczenia 😁 Odpowiedz Link Zgłoś