Dodaj do ulubionych

Zakupowo-blackfriday

17.11.19, 12:18
Czy kojarzycie może z ubiegłych lat, czy warto czekać na black friday z zakupami na eobuwie czy w Reserved, czy raczej zniżki są wybiorcze/symboliczne? Będę wdzięczna za podzielenie się Waszym doswiadczeniem.
Obserwuj wątek
    • lot_w_kosmos Re: Zakupowo-blackfriday 17.11.19, 14:50
      Raczej symbol : minus 20 procent na wybrane modele.
      W Polsce od dawna jest ustalony rytm wyprzedaży i czarny piątek to za wcześnie na totalne wymiatanie.
      Sieciowki na pół jak sama wiesz przeceniają 27 grudnia.
      Coś zaczyna sie dziać koło 10 grudnia z zimowymi kurtkami, ale też nie wszędzie.
      Na BF to czekam na Tousa, bo mam smaka na trzy rzeczy. Też będzie maks 20%, ale i to dobre, bo Tous prawie nie ma przecen.
    • sowka.szara Re: Zakupowo-blackfriday 17.11.19, 15:18
      Spisz sobie ceny dzisiejsze, pewnie będą te same tylko z napisem -30%.
      • ivaz Re: Zakupowo-blackfriday 17.11.19, 15:52
        zgadzam się na razie to wszytko drożeje, zeby w bf miało cenę pierwotną.
    • lumeria Re: Zakupowo-blackfriday 17.11.19, 15:52
      Nieeee.... to nie ma sensu. Dlaczego mieli by się wyprzedawać z dobrych rzeczy, które pójdą im jak cieple bułeczki przed Giftmasem?

Wiec wypychają tandetę, która inaczej nie pójdzie. Albo cena wywindowana i po rabacie wraca do... nadal zawyżonej.
    • kosmos_pierzasty Re: Zakupowo-blackfriday 17.11.19, 15:53
      Symboliczne. Black Friday w Polsce to moim zdaniem ściema.
    • armamagedon Re: Zakupowo-blackfriday 17.11.19, 21:12
      Dzięki dziewczyny. Tak sądziłam, ale po latach posuchy rzuciłam się na szoping by odświeżyć garderobę i brakło mi doświadczenia 😁

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka