Dodaj do ulubionych

Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół roboczy

25.11.19, 14:51
Wątek na rozluźnienie, proszę nie napinać pośladów.

Co sądzicie o sytuacji typu kobieta-piękność i wyraźnie nieatrakcyjny Pan, wzięty w jawnym celu zapewnienia sobie oddanego giermko-tyracza ?

Ostatnio przypomniała mi się podobna parka. Pan zasuwał aż miło na panią i dzieciory, pani głównie leżała.

IMO warunek powodzenia takiego dealu jest jeden - Pani musi być wierna lub przynajmniej nie dać się złapać. Wół roboczy jak zwietrzy zdradę zwykle staje się nieobliczalnym szaleńcem.
Obserwuj wątek
    • triss_merigold6 Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 15:00
      W sensie, że brzydki (fizycznie o 5 półek niżej niż pani) czy że wybrany ze względu na walory użytkowe?
      • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 15:13
        Zapewne jedno i drugie, ale może być też tak że przystojny facet jest intelektualnie niezbyt lotny za to ma krzepę by harować po 12 godzin, siedzieć miesiąc ciurkiem w kabinie tira i zapewniać godny byt .
        • cosmetic.wipes Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 16:46
          A ty nadal ani piękny, ani inteligentny, ani pracowity.
          • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 16:52
            Pracowitość typu zbieranie szparagów po 12 godzin dziennie 6 dni w tygodniu jest przereklamowana.
            • cosmetic.wipes Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 16:57
              Co nie zmienia faktu, że zarobić nie umiesz.
              • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 17:03
                Wystarczy mi na moje potrzeby, a i na burdel bym miał jakbym chciał. Ja cenię sobie święty spokój i biurową robotę od poniedziałku do piątku. Do jakiejś głośnej i zanurzonej fabryki na trzy zmiany to nawet za 10 tysięcy miesięcznie chodziłbym jak na skazanie, z miną jakby mnie nie za chwilę miała czekać randka z nieatrakcyjną kobietą. Nic nie poradzę na to, że dla mnie praca w niedogodnych warunkach to jak za karę, a zbieranie szparagów po 240 godzin miesiącznie to desperacja.
            • dyzurny_troll_forum Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 17:10
              ride_like_the_wind napisał:

> Pracowitość typu zbieranie szparagów po 12 godzin dziennie 6 dni w tygodniu jes
              > t przereklamowana.

Oczywiście, że jest! Ale widzisz jakąś alternatywę dla siebie!?
              • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 18:14
                Koszmar każdego kuca - czyli urząd skarbowy! Ja wiem, że dla konfederatów praca w skarbówce to konfidenctwo jak dla kibica służba w policji, ale podobno w skarbówkach teraz wolne wakaty.
                • dyzurny_troll_forum Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 18:28

> Koszmar każdego kuca - czyli urząd skarbowy! Ja wiem, że dla konfederatów praca
                  > w skarbówce to konfidenctwo jak dla kibica służba w policji, ale podobno w ska
                  > rbówkach teraz wolne wakaty.

Ale jak Twoja wypowiedź ma się w ogóle do czegokolwiek?!
                  • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 18:33
                    Pisałem, że widzę alternatywę dla szparagów w pracy w skarbówce.
    • triismegistos Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 15:02
      Sądzimy, że to zabawne jak kurwiarze usiłujący wetknąć fujarę wszędzie gdzie się da, i zakładający płaczliwe wątaski, ze nie wszędzie się da chcą się wypowiadać na temat wierności kobiecej.
      • larrisa Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 15:09
        Tak to najczęściej bywa, najczęściej z kompleksów. Samczyk lubi reperować sobie ego co rusz z inną, a jednocześnie od kobiet domaga się wierności, bo boi się porównań z innymi panami.
        • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 16:39
          Akurat bycie zdradzonym to urażenie męskiej dumy.
        • riki_i Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 16:40
          Zaprosiłem do dyskusji na zadany temat, a nie do personalnej nawalanki.

Czyżbym uderzył w stół i odezwały się nożyce?

Gratuluję mężów hahaha!
          • triismegistos Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 16:56
            Myślę, że jak założysz jeszcze piętnaście wątków na temat zuch kobiet zajeżddzajacych misiaczków a do tego z osiem o zuych kobietach, które nie chcą ci bezinteresownie dać doopy twój sarkazm stanie się jeszcze bardziej wiarygodny niż teraz big_grin
    • sumire Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 15:02
      Boże, Boże, Bożenko. Kolejny wyzyskiwany, który padnie jak koń pod Morskim Okiem, zamęczony przez kobietę?
      • snakelilith Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 15:04
        big_grin
        • riki_i Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 16:42
          Wśród moich znajomych właśnie jeden padł. Pani przerażona bo po 20 latach leżenia musi nagle iść do roboty. I nie bardzo ktokolwiek ją chce.
          • anika772 Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 16:51
            Ale nic w spadku nie zostawił, po tym wieloletnim tyraniu?!
            • dyzurny_troll_forum Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 17:12
              anika772 napisała:

> Ale nic w spadku nie zostawił, po tym wieloletnim tyraniu?!

Niektóre kobiety są w stanie przepi***olic każde pieniądze....
            • asia.sthm Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 17:40
              Nie, bo to tragiczny tyracz byl big_grin
              • flegma_tyczka Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 18:11
                Łysek z Pokładu Idy?
                • anorektycznazdzira Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 21:01
                  To już ustaliliśmy: ten koń spod Morskiego Oka
          • snakelilith Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 16:57
            Ale co wciągnęła przez 20 lat to jej. A jemu niech ziemia lekką będzie. big_grin Tylko siłą go przy niej ktoś trzymał? Tu nie ma ofiar rikuś, tylko ochotnicy. big_grin
          • kandyzowana3x Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 20:19
            I tak bez ubezpieczenia na życie wykitowal? Dobrze że mi przypomniales, że muszę odnowić mojemu m
            • flegma_tyczka Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 20:56
              Hi hi...
      • bergamotka77 Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 19:00
        🤣😂😆 Bawicie mnie jak nikt smile ematka najlepsza rozrywką. Przez was mniej czytam tzn.książek a nie postów wink
    • alpepe Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 15:10
      Ach, szalony riki i jego obsesje. Pani cię zrobiła w?
    • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 15:11
      Bo nie po to się ktoś godzi na taki układ i poświęca swoje zdrowie by łożyć na kobietę, by w zamian otrzymać poroże w podziękowaniu. Ma prawo stać się szaleńcem i wtedy zniszczyć kobietę psychicznie, w granicach prawa, bez stosowania przemocy fizycznej.
      • sumire Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 15:14
        Chyba czas zadzwonić na 112, pogotowie jest potrzebne.
      • triismegistos Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 15:23
        Józek a od kiedy to masz coś przeciwko niewierności?
        • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 16:40
          Kiedy ja afirmowałem tu niewierność?
          • triismegistos Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 16:52
            Od kiedy liżecie sobie wzajemnie siurki z najbardziej pyszczalskim osobnikiem foruma.
            • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 16:57
              Jesteś zwykłą propagandzistką jak czarodzieje z TVN, co łączą różne rzeczy ze sobą na opak specjalnie, by wywoływać insynuacje. To, że broniłem Rikiego, to nie znaczy że popieram bycie niewiernym.
      • triss_merigold6 Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 15:33
        Pogotowie? Prosimy na ematkę.
      • czarniejszaalineczka Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 17:01
        jozek , kup se spódnice
        może ten świr od kiltowej rewolucji na w twoim przypadku racje
      • dziennik-niecodziennik Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 08:35
        > zniszczyć kobietę psychicznie, w granicach prawa,

yhyhyhyhyhhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhy big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin
        zniszczyc psychicznie w granicach prawa, OMG
        • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 11:42
          Znęcać się psychicznie trzeba umiejętnie. Doprawianie rogów to najgorsze świństwo i dla zdradzających kobiet nie mam wiele empatii. Dla wierność to bardzo wysoko ceniona cnota.
          • sumire Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 11:48
            Psychiczne znęcanie się nad kimś jest o niebo gorsze niż jakakolwiek zdrada, ale jakoś nie mam wątpliwości, że akurat ty byłbyś do tego zdolny.
            • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 13:26
              Ja jestem Sumire łagodnym człowiekiem, ale jeśli jakiś pan w ten sposób rozprawi się z niewierną cwaniarą, to płakać nie będę.
              • sumire Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 13:30
                A ona z nim też może? Czy to tylko mężczyznom dajesz prawo do psychicznego znęcania się nad kobietami?
                • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 13:39
                  Jeśli ktoś doprawia komuś rogi, to najlepiej mu nie życzę. Rozumiem żądzę zemsty zdradzonej osoby.
          • triismegistos Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 12:01
            ZA to dla zdradających facetów masz jej duuuużo.
          • sofia_87 Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 12:51
            Naprawde sadzisz, ze umialbys się umiejętnie znecac psychicznie nad kobieta na tyle madra, ze zrobila z Ciebie wola roboczego, aby w międzyczasie doprawiać Ci rogi?
            smile
            Po rozwodzi nic by was nie laczylo, wiec pani moglaby Cie spokojnie poblokować, jej znajomi mieliby Cie za frajera, wiec nieistotne co bys o niej napisał, a jeśli bys pomimo to probowal podstakiwac, to pani poderwalaby policjanta lub prokuratora aby miał kto obronić jej udreczona niewinność smile

Skoro wierność dla Ciebie jest taka cnota, to poszukaj pani polke lub dwie nizej od swojej smile
            • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 13:24
              A po co równać w dół? Ja pisałem już o tym, że swoje szanse trzeba maksymalizować. Ja robię wszystko dla siebie, ale jeśli dzięki temu wzrosnę w skali 1-10, to nie zamierzam tego faktu ignorować. A "znęcać" się można jeszcze do momentu rozwodu, póki pani jest na utrzymaniu pana. Powinna takiego woła roboczego po stopach całować, że żyje w 100% z jego pieniędzy, a nie zdradzać.
              • sofia_87 Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 13:38
                Kobieta tez chce maksymalizować swoje szanse, wiec dla takiej o polke wyżej niż Ty, taka maksymalizacja będzie pan o polke wyżej niż ona, a nie Ty smile
                Do momentu rozwodu pani może się przenieść do rodzicow i zazadac od Ciebie alimentów na utrzymanie.

Widzisz, Ty niestety wciąż nie potrafisz zrozumieć, ze to co człowiek (nie tylko kobiety, mężczyzn także to dotyczy) nie zawsze postepuje tak jak "powinien". Ty chcesz trophy wife, jeśli bys na taka trafil to nie będziesz zwracal uwagi na jej charakter, oszołomiony swiadomoscia, ze ona Ciebie chce, a ten sposób maksymalizujesz szanse na posiadanie imponującego poroża smile. U osoby, z która planujemy spedzic zycie liczy się przede wszystkim charakter
                • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 13:47
                  Jakbym zdradzająca zadała alimentów, to byłoby to wielkim draństwem.
                  • iberka Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 13:50
                    A myślisz, że kobiety - trofea, to są nieskazitelnie uczciwe? Heh
                  • sofia_87 Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 13:53
                    Fakt, ale to nie oznacza, ze by ich nie dostala, przynajmniej do czasu uzyskania rozwodu smile
                • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 14:10
                  Sofio, dodam że dla mnie maksymalizacja to może być wskoczenie na mocne 6,5 i zdobycie pani 6,5, która już jest apetyczna dla oka.
                  • sofia_87 Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 14:25
                    A dla Ciebie maksymalizacja byłoby pojscie na terapie, przerobienie wszystkich swoich traum i kompleksow, a potem poszukanie kobiety, która spodoba się Tobie, nawet jeśli nie będzie apetyczna dla oczu Twoich znajomych, poznanie jej i pokochanie z wzajemnoscia.
                    Nawet jako 6,5 odstraszysz choćby 4-5 swoimi kompleksami, zazdroscia, lekiem przed zdrada, rozmowami nt. trądziku, dziewictwa i skali łysienia (nazwa mi umknela).

Obejrzales tamten filmik, który Ci polecalam z wywiadem z mojego watku? Alex nawet bez pieniędzy, lysy i z brzuszkiem mialby szanse u 10, ze względu na swoja OSOBOWOSC.
            • riki_i Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 13:57
              sofia_87 napisał(a):

> j
              > eśli bys pomimo to probowal podstakiwac, to pani poderwalaby policjanta lub pro
              > kuratora aby miał kto obronić jej udreczona niewinność smile

Hahahaha! Znam takowy przypadek, co ciekawe dotyczył nizin społecznych , bo Pan był w swoim życiu głównie niechlujnym bezrobotnym. Ale akurat jak miał czasową pracę, to przeżył conieco z jedną pracownicą, która miała zdaje się zdrowo nierówno pod deklem . Uznała, że zniszczył jej życie i usiłowała mu robić jakieś sprawy o molestowanie itp. Po chyba 10 latach poznała prokuratura , który odwiesił te sprawy. Gość nie odbierał poleconych, więc go w końcu zgarnęli z ulicy jak jakiegoś mafiozo i zanim sprawa się wyjaśniła spędził tak z pół roku w areszcie śledczym.
              • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 14:04
                Pamiętam chyba tamtą historię.
    • edelstein Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 15:17
      " Biedne zameczone przez zle kobiety zuczki" odcinek 6273638363, scenariusz i realizacja Riki.
      "Moda na sukces" zaczyna byc interesujaca w obluczu tego melodramatu w milionach czesci
      • sumire Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 15:28
        Może riki liczył, że ta wierna żona brzydkiego męża okaże się niewierna, a tu taki peszek.
        • riki_i Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 16:48
          Ach sumire, gdybym przyszedł tutaj z jakimś problemem związkowym, to chyba byś przeżyła orgazm na sucho. Okrzykom radości wraz z wyciąganiem moich wszelkich prawdziwych i wymyślnych przewin z archiwalnych wątków nie byłoby końca. Flegma_tyczka to pikuś przy Twojej niepohamowanej miłości bliźniego.
          • sumire Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 16:51
            Myślę, rikuś, że sobie pochlebiasz i to bardzo. Do satysfakcji trzeba mi dużo więcej niż opowieści z mchu i paproci starego mizogina.
          • anika772 Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 16:52
            Józek, ty masz cały czas problem związkowy. Nazywa się: brak związku.
            • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 16:54
              A Ty patrz komu odpisujesz.
              • anika772 Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 16:56
                Faktsmile Pomyliłam cię z Rikim!
                • snakelilith Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 17:03
                  Bo to dwie strony tego samego medalu po nazwą obleśny mizogin. Dla jednego i drugiego wszystkie kobiety to koorwy, tylko jeden posłałby wszystkie do burdelu, a drugi na stos.
                  • dyzurny_troll_forum Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 17:18
                    snakelilith napisała:

> Bo to dwie strony tego samego medalu po nazwą obleśny mizogin. Dla jednego i dr
                    > ugiego wszystkie kobiety to koorwy, tylko jeden posłałby wszystkie do burdelu,
                    > a drugi na stos.

10 000/10
                  • triismegistos Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 17:21
                    Zasadnicza różnica między nimi jest taka, że riczard ma kasę i brak oporów przed wabieniem na nią chętnych, a józek roi sobie, że nawet gdyby ją miał, to by nie chciał.
                    • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 18:22
                      Mnie nie kręci płacenie za to. Mnie kręciłoby bycie przystojnym maczo, którego kobiety autentycznie by pożądały i uważały za ciasteczko.
                      • iwoniaw Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 18:26

> Mnie nie kręci płacenie za to. Mnie kręciłoby bycie przystojnym maczo, którego
                        > kobiety autentycznie by pożądały i uważały za ciasteczko.

To ci zupełnie nie grozi zupełnie niezależnie od tego, jak wyglądasz/byś wyglądał.
                        • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 18:34
                          Są kobiety, które równie patrzą na wygląd płci przeciwnej co mężczyźni.
                          • iwoniaw Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 19:08

> Są kobiety, które równie patrzą na wygląd płci przeciwnej co mężczyźni.

Możliwe, ale nie ma takiej urody, która by starczyła, gdy się odezwiesz.
                            • edelstein Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 21:02
                              Pozostaje mu udawac niemego
                      • manon.lescaut4 Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 18:46
                        Ehe i dlatego na forumie coraz śmielej poczynasz sobie z fantazjami burdelowymi. Kiedyś miałeś więcej taktu Jozek.
                        • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 20:10
                          W życiu bym nie poszedł do burdelu, po prostu chyba stwierdziłem że już jestem przegrany i mogę gadać obleśne rzeczy jak żul pod sklepem czy gwizdający na studentki pijany wieczny pomocnik na budowie, bo i tak nie mam nic do stracenia. Burdele mnie brzydzą, natomiast już chyba straciłem nadzieję że poprzez takt w stosunku do kobiet cokolwiek osiągnę. A Kinga Duda w żaden sposób mnie nie podnieca, jest ładna ale nie lecę na nią. Po prostu miałem ochotę być obleśny i wykorzystałem okazję.
                          • manon.lescaut4 Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 20:41
                            No jesteś obleśny coraz częściej, nie da się ukryć. Szkoda, bo chyba osiągnąłeś kolejny etap frustracji. Szczerze, to słyszałeś tyle rad i to całkiem na poważnie, kiedy jeszcze forumki chciały po prostu pomoc, a tu nic, jak grochem o ścianę.
                            • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 21:00
                              Nie jest tak łatwo korzystać z rad, jak się ma prawdopodobnie depresję i na dodatek wysoko się z nią funkcjonuje. Bo nie zaniedbuję sprzątania, golenia się, prasowania, ścielenia łóżka. Tak więc te depresyjne stany niespecjalnie mi nie przeszkadzają, jednocześnie nic już mnie w życiu nie cieszy i mam wrażenie, że tylko pracuję, jem i śpię.
                              • edelstein Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 21:03
                                Jaka depresje?ty bestes zwyczajnie asocjalny, zadna kobieta nie chce miec typa traktujacego ja tak jak ty traktujesz kobiety.
                                • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 21:13
                                  Tak, biłbym i zmuszał do seksu, król tyranii normalnie ze mnie big_grin
                                  • anika772 Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 21:18
                                    Że też ci to w ogóle przyszło do głowy... Nikt nie wspomniał o tym ani słowem.
                                    Coś jak szeregowy poseł, który uspokajał opozycję, że nic jej nie grozi.
                              • triss_merigold6 Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 21:37
                                Ahedonia.

Nie dziękuj.
                                • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 21:47
                                  A jednak podziękuję, bo objawy się zgadzają.
                                • 1matka-polka Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 14:05
                                  aNhedonia
          • 1matka-polka Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 14:04
            "Flegma_tyczka to pikuś przy Twojej niepohamowanej miłości bliźniego. "
            Zgadzam się big_grin
        • edelstein Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 17:30
          Czyli znow nie zamoczyl.
      • tiszantul Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 18:10
        "" Biedne zameczone przez zle kobiety zuczki" odcinek 6273638363, scenariusz i realizacja Riki."

A ja cenię rikiego za szerokie horyzonty i sprecyzowane zainteresowania. Wątki o złych kobietach i wykorzystanych misiaczkach to moje ulubione, a riki jest znawcą tematu
        • dyzurny_troll_forum Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 18:13
          tiszantul napisała:

> A ja cenię rikiego za szerokie horyzonty i sprecyzowane zainteresowania.

Te szerokie horyzonty to w porównaniu do standardwoego suwerena chyba!?
          • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 18:16
            Bardzo szerokie horyzonty mają za to wyborcy Konfederacji, co myślą że jak się zlikwiduje PIT i ZUS to Polska będzie drugą Szwajcarią.
            • dyzurny_troll_forum Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 18:30

> Bardzo szerokie horyzonty mają za to wyborcy Konfederacji, co myślą że jak się
              > zlikwiduje PIT i ZUS to Polska będzie drugą Szwajcarią.

Oczywiście, że nie będzie!
              Do tego potrzebny jest odpowiedni materiał ludzki, a nie spoęłczeństwa skłądającego się z 50-60% sierot po socjaliźmie potrzebujących Pana!
        • flegma_tyczka Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 18:14
          Racja smile
          I jak zwykle uaktywniły się tu naczelne hejterki, które w innym wątku to mię oskarżają o hejtowanie bo np. napisałam, że starsza Pani nie poradzi sobie ze smartfonem.
    • majenkir Re: 25.11.19, 15:28
      riki_i napisał:
      > Co sądzicie o sytuacji typu kobieta-piękność i wyraźnie nieatrakcyjny Pan, wzię
      > ty w jawnym celu zapewnienia sobie oddanego giermko-tyracza ?

Idealny uklad big_grinwink.
      • flegma_tyczka Re: 25.11.19, 18:16
        Co racja to racja, obie strony czerpią profity i się uzupełniają smile
        Potomstwo może uzyskać pracowite cechy po Panu i atrakcyjność fizyczną po Pani, idealny układ.
        • thank_you Re: 25.11.19, 19:48
          Jak to powiedział gen. Bolesław Wieniawa-Dlugoszowski: a co bedzie, jesli odziedzicza na odwrot - pracowitość po pani, a urodę po panu? wink
          • ride_like_the_wind Re: 25.11.19, 20:10
            To samo miałem ochotę napisać big_grin
          • flegma_tyczka Re: 25.11.19, 20:57
            To więcej dzieci, przy piątce może któreś wrodzi się jak trzeba.
    • anika772 Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 16:43
      Chciałabym być piękna i mieć oddanego giermka, niekoniecznie przesadnego tyracza, bo ma mieć czas i energię na towarzyszenie mi w leżeniu. Żeby mi się nie nudziło samej leżeć. Układ idealnywink
      • sumire Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 16:44
        E, to lepiej dwóch. Mogą się zamieniać - jeden tyra, drugi towarzyszy w leżeniu. To dopiero byłoby piękne...
        • anika772 Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 16:53
          Ohhhh, yesssss.
          Rozmarzyłam sięsmile
    • cosmetic.wipes Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 16:48
      Ja, riczard, to bym chciała, żebyś opowiedział historie swojego małżeństwa. Bo jak ns razie to wciąż wypierdujesz jakieś bajki z siódmej ręki.
      • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 16:54
        Bo w jego małżeństwie pewnie nie ma żadnych sensacji.
        • cosmetic.wipes Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 17:00

> Bo w jego małżeństwie pewnie nie ma żadnych sensacji.

A to by zdecydowanie przeczyło tezie, którą rysiu permanentnie lansuje, że wszystkie kobiety to dziwki i zuo wcielone.
      • triismegistos Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 16:54
        Ależ riczard cały czas opowiada swoje historie małżeńskie.
      • anika772 Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 16:54
        Chyba opowiadał? Ożenił się raczej późno, mając 40+, ma 7 letniego syna, wiele przygód przed żoną i jakieś w trakcie.
        Nie upieram się, tak kojarzę.
      • riki_i Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 16:57
        A jakbyś chciała? W stylu Hollywood, Kopciuszka, Królowej Śniegu, czy może krwawej historii z nizin społecznych? Zważywszy na pochodzenie wielu forumowiczek obawiam się, że tylko ta ostatnia wersja byłaby zrozumiała.. 😂 No i oczywiście, na końcu powinienem zostać sam jak palec, obdarty z pieniędzy i porzucony nawet przez maloletnie ukraińskie bladzie.

PS. Dopelnieniem dzieła w ulubionym stylu ematki byłaby moja była żona, która zakłada wątek o tym, jak to raz w miesiącu jeździ na cmentarz coby podlać mój nagrobek płynnymi śmierdzącymi odchodami (niczym Anna Romantowska w filmie "Statyści").

Tak, po tylu latach tutaj chyba jestem już w stanie stworzyć idealny wątek damski-męski na potrzeby tego forum.

• cosmetic.wipes Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 17:03
          riki_i napisał:

> A jakbyś chciała?

Forma mi wisi. Chciałabym wiedzieć kto kogo wyruchał na kasę i kto ma większe poroże.
          • dyzurny_troll_forum Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 17:17
            cosmetic.wipes napisała:

> riki_i napisał:
            >
            > > A jakbyś chciała?
            >
            > Forma mi wisi. Chciałabym wiedzieć kto kogo wyruchał na kasę i kto ma większe p
            > oroże.

Jeżeli pan nie jest skończynym debilem to ma konto typu zaskórniak, ewentualnie dwa, albo i siedem!
            • triismegistos Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 17:19
              Chyba jednakowoż jest, bo wiele razy płakusiał na forum, że go żonka tak urządziła, ze nie da rady się wyplatać.
        • edelstein Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 17:27
          Czytajac twoje watki ma sie wrazenie, ze ty masz wiecej z nizinami doczynienia niz wszystkie forumki zusammen do kupy
          • iwoniaw Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 17:39
            edelstein napisała:

> Czytajac twoje watki ma sie wrazenie, ze ty masz wiecej z nizinami doczynienia
            > niz wszystkie forumki zusammen do kupy
            >

Wrażenie? Ja od pewnego momentu mam już wręcz pewność big_grin Toż on się najpierw chwali jakimiś historiami z półświatka jako swym doświadczeniem z "bywania w świecie", a potem wiecznie zdziwiony, że jest odbierany dokładnie tak, jak się opisuje big_grin Chociaż i tak śmieszniejsze było, jak pisał, że jest "niemcoznawcą" i dwóch zdań z Bilda nie potrafił ze zrozumieniem przeczytać big_grin
            • alpepe Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 17:53
              Zaciekawiłaś mnie tymi zdaniami. Jako niejako jego koleżanka po fachu, chętnie bym przeczytała te zdania big_grin
              • riki_i Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 18:43
                Niestety takowych zdań nie ma. Nie przypominam sobie zresztą żebym tutaj powoływal się na Bilda.

• alpepe Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 12:01
                  A mnie coś tam świta, ale bardzo niejasno. Tyle lat na forach, można coś tam zapomnieć.
            • flegma_tyczka Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 18:41
              Kiedy będzie tu moderacja profesjonalna? Słyszałam, że za 1,5 roku? Czy to prawda?
              • triismegistos Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 19:02
                Jak się pojawi dostaniesz dożywotnie banana.
                • flegma_tyczka Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 08:50
                  Ty pierwsza czasowego, tylko poranny leń mię musi opuścić.
            • manon.lescaut4 Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 18:53
              iwoniaw napisała:

> edelstein napisała:
              >
              > > Czytajac twoje watki ma sie wrazenie, ze ty masz wiecej z nizinami doczyn
              > ienia
              > > niz wszystkie forumki zusammen do kupy
              > >
              >
              > Wrażenie? Ja od pewnego momentu mam już wręcz pewność big_grin Toż on się najpierw c
              > hwali jakimiś historiami z półświatka jako swym doświadczeniem z "bywania w świ
              > ecie", a potem wiecznie zdziwiony, że jest odbierany dokładnie tak, jak się opi
              > suje big_grin Chociaż i tak śmieszniejsze było, jak pisał, że jest "niemcoznawcą" i
              > dwóch zdań z Bilda nie potrafił ze zrozumieniem przeczytać big_grin
              >
              >
              A już na całkowity deser i musztardę po obiedzie wrzuca linki do jakiegoś szajsu typu stare italo disco, nowoczesne disco polo i polski rap. Warszawskie sfery kulturalne, ja podziękuje.
              • sumire Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 18:56
                Żeby to był rap jeszcze, to jakieś patusy były.
                • manon.lescaut4 Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 19:42
                  Wiesz, ja mam do ogólnie pojętego rapu wstręt w genach zapisany, ale nawet ja poznałam, ze Ostry to to nie był smile
              • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 20:15
                Manon czy Mamom (nick z francuskiego?), uderzyłaś teraz w stół, bo do dziś Ci nie zapomnę, jak wtedy Ty i Sumire zrobiłyście ze mnie jakiegoś discomana, to była dla mnie starego metalowca zniewaga totalna. Możecie mnie wyzywać od starych prawie prawiczków, nie rusza mnie to. Trudno, natura nie dała urody takiej jak bym chciał, żeby jako prosty pracownik biurowy mieć taką dziewczynę jaka mi się podoba. Trudno. Wyzywajcie mnie od prawiczków i incele, ale tego discomana wam nie daruję!
                • manon.lescaut4 Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 20:50
                  Ta, z francuskiego, jedna z pierwszych książek w tym języku, która przeczytałam w oryginale i o dziwo większośc zrozumiałamsmile i mi się podobała. Stad sentyment. Ale lepiej nie czytaj, bo to o takiej trochę femme fatale, która facetów doprowadza do zgubysmile
                  W każdym razie powody musiałyśmy miećsmile Serio, coś mi się kojarzy, ale przypomnisz? Zachwycales się jakimiś dyskotekowymi klimatami? O to chodziło?
                  • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 21:06
                    Nie zachwycałem, uznałyście zapewne że skoro Riki miał jakieś sentymenty związane z euro disco czy euro dance, to ja na pewno też muszę w tym gustować, a Riki tylko pisał że to mu się kojarzy z imprezami na Ibizie z jakąś młodą kochanką jak miał z jeszcze nie żoną przerwę w związku i dorobiono mu wtedy gębę starego oblecha co słucha italo disco. A ja naprawdę jestem ekstremalny metalowiec, z tych naprawdę złych. Nie jakiś poprawny politycznie, co powie że Biblię trzeba palić, ale już Koran i relokacja są fajne.
                • edelstein Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 21:05
                  Sobie przypomnij jak wyzywales mnie od dresiar i tipsiar oraz blachar.
                  • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 21:11
                    A Ty mnie od pryszczatych. Nie wiem czemu, ale kojarzysz mi się z Ekwadorem w Manieczkach :,P
                    • edelstein Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 22:05
                      Przeciez sam pisales, ze masz pryszcze🤣🤣🤣🤣 nie jestes mistrzem intelektu,wiec i skojarzenia masz jakie masz
                    • dyzurny_troll_forum Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 11:53

> A Ty mnie od pryszczatych. Nie wiem czemu, ale kojarzysz mi się z Ekwadorem w M
                      > anieczkach :,P

Ooo widzę, że osiągneliście level 5-6 klasa szkoły podstawowej...
            • edelstein Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 21:08
              Taaa niemcoznawca, wypisuje takie brednie,je tylko usiasc i plakac.
    • czarniejszaalineczka Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 16:59
      a skad sie dzieci wziely ?
      • anika772 Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 17:01
        Z tego leżenia!
    • aga_mon_ber Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 17:00
      Piękności nie biorą sobie takich panów raczej. Prędzej taka weźmie się za starego dziada, z wypchanym portfelem.
    • dyzurny_troll_forum Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 17:14
      riki_i napisał:

> IMO warunek powodzenia takiego dealu jest jeden - Pani musi być wierna lub przy
      > najmniej nie dać się złapać. Wół roboczy jak zwietrzy zdradę zwykle staje się n
      > ieobliczalnym szaleńcem.

Dlaczego zakłądasz, że wół roboczy nie jest w stanie się podzielić Panią z 2, czy też 3, ewentualnie 7 kochankami? Przecież się nie wymydli!
    • kryzys_wieku_sredniego Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 17:20
      Co mam Ci napisać, że moja koleżanka - bardzo ładna i inteligentna dziewczyna - rozwiodła się z mężem z jego winy. On znalazł wybrankę serca, chyba jeszcze w trakcie ich związku, pasująca i stylem bycia i życia do porno biznesu.
      No facet tyra, tyra i tyra ale widziały gały co brały.
      • kryzys_wieku_sredniego Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 17:20
        On w sumie to przystojny kiedyś był - kiedyś.
    • jola-kotka Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 17:34
      Znam takie sytuacje. Tzn . Nie bardzo wiem co ma do tego wyglad zewnetrzny wiec ten aspekt pomine. Wychowalam sie w domu gdzie to mezczyzna zarabial na dom itd. Z tym ze nie rob z takiego faceta pokrzywdzonego biednego misia co go zla kobieta niszczy i chce go wykonczyc. Jesli mezczyzna decyduje sie na taki uklad to tego chce, robi to z wlasnej woli. Czasy niewolnictwa dawno minely i nikogo nie da sie zmusic do czegos czego nie chce robic a juz na bank nie w malzenstwie czy zwiazku bez papierka. Chyba ze facet to jakas ciota bez jaj no ale wtedy sam sobie jest winny.
      • riki_i Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 18:48
        Jola, no ok, taki Pan raczej zawsze wiedział na co się pisze, a wszedł w taki układ bo chciał mieć trophy wife przy slabiutkich warunkach własnych. Jednak jest eksploatacja i eksploatacja rabunkowa. Mi chodzi raczej o takie przypadki skrajne, gdzie Pan się zaharowuje, a Pani robi minimum minima.
        • iwoniaw Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 19:06
          riki_i napisał:

Mi chodzi raczej o takie przypadki skr
          > ajne, gdzie Pan się zaharowuje, a Pani robi minimum minima.

No ale współczujesz mu czy jak? Ktoś go pod pistoletem trzyma? Rozwody chyba jeszcze są legalne, nie mówiąc już o tym, że gdyby pan się postanowił od teraz nie przemęczać, to pani przecież nie stanie nad nim z batem jako poganiacz niewolników, jak to sobie wyobrażasz? Jeśli pan tkwi w takim układzie to widocznie mu on pasuje i uważa, że to nadal korzystny układ. Może pana kręci, że ma wyłączność w zarabianiu kasy i pani żona musi ładnie prosić? Może lubi zarabiać poza domem, jeśli w domu nie musi już kiwnąć palcem, a standard określany przez ciebie jako minimum minima jest dla niego aż nadto wystarczający? Naprawdę, twoje postrzeganie takich sytuacji jako "biedny uciemiężony miś i wredna harpia" jest strasznie naiwne i jeśli cokolwiek pokazuje, to twoje fobie. Ktoś cię szantażuje i kontroluje finansowo czy co?
          • sumire Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 19:09
            No, to już jest kolejny wątek założony przez wątkodajka z tą samą tezą - kobiety powoli, metodycznie, zabijają mężczyzn, zmuszając ich do harówy ponad siły. Tylko tego zmuszania nigdy w tym się nie dopatrzyłam, ale w sumie chciałabym się dowiedzieć, jak to zrobić wink
        • jola-kotka Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 19:22
          Nie ma slabiutkich warunkow wlasnych ktos kto potrafii zapewnic sam rodzinie byt na wysokim poziomie. Bo to jednak cos w glowie trzeba miec. Sa osoby ktore maja cel i go realizuja np. Byc bogatym no i taka osoba sie w tym realizuje, cieszy ja to.
          • riki_i Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 00:05
            Nie Jolu, namordować się i natyrać jak dziki osiol żeby zarobić większe pieniądze, to nie jest jakiś specjalny strzał, zwłaszcza jeśli trzeba tak działać stale. Prawdziwy herbatnik to gość, który leży na kanapie, a kasa mu leci (bodajże Piotr Rubik zachwalał tak swojego teścia).

Ja mówię w tym wątku o facetach, którzy z przemęczenia padają na pysk, ale w imię zaspokojenia potrzeb swojej pani gotowi się zaharowac na śmierć. Są takie egzemplarze.
            • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 08:05
              Tak i potem szybko zdrowie się sypie. Też słyszałem o takich przypadkach.
            • sumire Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 13:04
              Tak, szalenie dużo takich egzemplarzy jest. Miliony normalnie.
              Prawie tyle, co tych kobiet, które po pracy muszą jeszcze ugotować, posprzątać, dzieci zabawić, mężowskie gacie uprać, bo on sam pralki nie potrafi włączyć, a poza tym jest zajęty graniem w grę, no i jeszcze mieć ochotę na seks muszą. Oh wait...
              • flegma_tyczka Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 13:23
                Ty nie musisz.
                • sumire Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 13:33
                  Ale wiele musi. Tylko nad ich losem nasi maczo jakoś nigdy się nie pochylają. Tylko nad tymi biednymi zaharowującymi się misiami nękanymi przez nadmiernie wymagające kobiety, które jeszcze pewnie ich zdradzają na boku, bo jak wiadomo, baba zdradza jak tylko ma okazję.
              • riki_i Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 14:06
                sumire napisała:

> Tak, szalenie dużo takich egzemplarzy jest. Miliony normalnie.
                > Prawie tyle, co tych kobiet, które po pracy muszą jeszcze ugotować, posprzątać,
                > dzieci zabawić, mężowskie gacie uprać, bo on sam pralki nie potrafi włączyć, a
                > poza tym jest zajęty graniem w grę, no i jeszcze mieć ochotę na seks muszą. Oh
                > wait...

Szare życie nikogo nie interesuje, ludzi zajmują przypadki barwne... A że jest ich stosunkowo mało? No cóż, celebrytów też jest mało w stosunku do ogółu ludności, a jednak Pani Kowalska i Pan Kowalska jarają się ich życiem, a nie życiem Malinowskiej spod czwórki.
                • flegma_tyczka Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 14:11
                  Bo o Malinowskiej nie przeczytają w gazetach, a wielu by chciało.
                • sumire Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 14:12
                  LOL.
                  Kobieta, która po przyjściu z etatu do domu bierze się za drugi etat w postaci skakania wokół męża i dzieci, to "szare życie".
                  Koleś zarabiający na żonę, którą sam sobie wybrał, to "przypadek barwny".
                  • sofia_87 Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 14:27
                    Zwazywszy na czestotliwosc występowania obu typow, to niestety prawda, czy nam się to podoba czy nie
        • iberka Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 13:53
          Pan sobie podbudowuje własne ego, można i tak.
          • sofia_87 Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 13:55
            Dokladnie, pan podbudowuje sobie ego, a jego zona w tym czasie się leni, sprawiedliwy układ smile
    • iwoniaw Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 17:37
      riki_i napisał:

> Co sądzicie o sytuacji typu kobieta-piękność i wyraźnie nieatrakcyjny Pan, wzię
      > ty w jawnym celu zapewnienia sobie oddanego giermko-tyracza ?

Że prawdopodobnie pan ma jeszcze inne zalety, których oczywiście możesz nie dostrzegać jako zwracający uwagę tylko na wygląd i kasę. Mało która kobieta połakomi się wyłącznie na gołą kasę, i to kasę niewielką, jak wnoszę z fragmentu o konieczności nieustannego dalszego tyrania w stopniu uniemożliwiającym prowadzenie życia małżeńsko-rodzinnego. Zatem sądzimy, że współczujesz panu niepotrzebnie, to się nazywa przeniesienie big_grin

>
      > Ostatnio przypomniała mi się podobna parka. Pan zasuwał aż miło na panią i dzie
      > ciory, pani głównie leżała.

"Dzieciory" biegały luzem aż je opieka społeczna zgarnęła?

> IMO warunek powodzenia takiego dealu jest jeden - Pani musi być wierna lub przy
      > najmniej nie dać się złapać.

I to cię tak strasznie szokuje - że jakieś panie łase na kasę dają radę utrzymać dudę w ryzach? Wiesz, nie stosuj znów przeniesienia - to, że latasz za wszystkim, co się rusza, to nie znaczy, że inni (a tym bardziej inne) też tak mają. Po drugie - to, że ty uważasz, że pani polegująca i pragnąca wołu roboczego do przynoszenia kasy uważa go za nieatrakcyjnego, to tylko twoje przypuszczenia oparte na niewielkich (by nie rzec - żadnych) doświadczeniach w dziedzinie "co kobiety myślą naprawdę". Po trzecie wreszcie - to, że ty nie widzisz, że pani daje dudy "na lewo" i nie masz o czym donieść jej małżonkowi nie oznacza, że pani tego nie robi. Zatem sytuacja może się rozwijać w wiele stron, raczej nie tych, które obstawiasz na podstawie swych doświadczeń z życia w patologicznym środowisku, choć oczywiście owszem, opcja 3 też się zdarza.
      • jola-kotka Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 18:37
        A wogole to , to co dla jednych nieatrakcyjne dla innych bardzo atrakcyjne, kwestia gustu. Moze byc tak ze dla tej pani ten pan jest atrakcyjny tez jesli chodzi o jego wyglad.
      • riki_i Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 18:50
        Mnie niewiele szokuje, po prostu jest to... takie prowokujące refleksję... Każdemu jego zabawki, ale podyskutować o bliznich przecież zawsze można, czyż nie?
        • iwoniaw Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 18:58
          riki_i napisał:

> Mnie niewiele szokuje, po prostu jest to... takie prowokujące refleksję... Każd
          > emu jego zabawki, ale podyskutować o bliznich przecież zawsze można, czyż nie?

No można. Dlatego też napisałam, jak to widzę. I że po pierwsze to naprawdę rzadko kobieta wychodzi za mąż dla samej kasy (zwłaszcza małej kasy, która jest zarabiana na bieżąco i w każdej chwili może się skończyć, bo ostatecznie uwierzę, że milioner wartości Rockefellera to może i inna historia, ale nie o takim "tyraniu" przecież piszesz), więc nie jest tak, że potem tylko patrzy, jak mężowi rogi przyprawić. Zwłaszcza że jeśli ktoś jest tak mocno sfokusowany na pieniądzach, to raczej tu się realizuje, a nie w łóżku z jakimś - nomen omen - gołodupcem.
          • jola-kotka Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 19:25
            Sa ludzie co tyraja nie dlatego zeby bylo na biezaco a dlatego ze inaczej juz zyc nie potrafia. Ile by nie mieli to chca wiecej. Moj ojciec jest przykladem takiego czlowieka. On nawet jak jest na urlopie to myslami jest w pracy.
          • riki_i Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 00:09
            Och iwoniaw, nie wiesz co to znaczy jak baba wejdzie facetowi na ambit. Brat koleżanki mojej żony nawet chwilówki brał u lichwiarzy, żeby pani miała odpowiednie ciuchy i kosmetyki.
            • riki_i Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 00:12
              Aaaa, jeszcze mi się przypomniało... Pierwszy facet tej pogodynki z Tvnu Doroty Gardias, lotnik, to był ponoć idealny typ faceta o jakim piszę w tym wątku.
              • jola-kotka Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 17:14
                Od " ponoc " do prawdy to daleka droga.
            • starczy_tego Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 06:05
              No to kretyn tylko sobie może pogratulować 🙄
            • cosmetic.wipes Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 07:08
              Riczi, powinienes zmienić środowisko, bo otaczają cię sami idioci.
    • memphis90 Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 19:27
      A niewyględny pan w jakim celu brał sobie piękność? Tak bezinteresownie?
      • jola-kotka Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 19:32
        Bo piekna kobieta sprawia ze niewygledny pan lepiej sie prezentuje 😀
      • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 20:17
        W ładnym człowieku łatwiej się zachować.
        • anorektycznazdzira Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 20:52
          A w zaradnym i pracowitym łatwiej niż w matole bez perspektyw
          • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 21:09
            Tyle, że w tych wołach kobiety nie są zakochane, one ich doją, mimo to że woły a nie krasule.
            • jola-kotka Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 21:21
              Ty moze troche wiecej kultury w dyskusji zachowaj.
            • anorektycznazdzira Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 06:18
              Osz-szywiździe,
              a panowie te panie wybierają z powodu pure love, 100% orientacji na charakter, a nie dlatego, że świetne z nich doopy, z którymi i się pokazać dobrze, i pobzykać, i potomstwa narobić. Powiadam ci.
              big_grin
              • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 07:54
                Już pisałem, że w ładnych ludziach łatwiej się zakochujemy, nawet ich charakter wydaje się wtedy lepszy.
                • anorektycznazdzira Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 22:20
                  Nie czytałeś lektur w szkole ani nie chodziłeś do kina? Łatwa miłość to nie jest Józefie miłość prawdziwa big_grin
                  • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 22:47
                    Życie to jednak nie bajka i w życiu zakochujemy się w osobach, które nam się podobają. A czasem nawet nie zakochujemy tylko po prostu wiążemy się z kimś, kto spełnia nasze wymagania.
    • lumeria Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 19:29
      Nie jestem pięknością, wiec calkowicie bym się zgodziła wziąć wyraźnie atrakcyjnego Pana w jawnym celu zapewnienia sobie oddanego giermko-tyracza.
      • massinga Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 22:10
        Zly tok myslenia. Po wzieciu sobie wyraznie atrakcyjnego pana, samemu bedac niepiekna, kobieta zamienia sie w sprzataczko-kucharke-korporobota, by tego pana utrzymac a pan i tak jej rogi przyprawi.
    • tanebo2.0 Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 20:33
      Myślę że miłość jest ślepa. Najpierw zakochujemy się w kimś jako w osobie a potem w jej powierzchowności. Dlatego często słyszy się "nie był w moim typie ale..."
    • anorektycznazdzira Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 20:51
      Chciałeś panią to rób na nią.
      Myślimy, że jeśli pan nie ma żadnych atutów pozwalających mu przywabić gwiazdę poza tyraniem na nią, to orze jak może i kto mu zabroni. Jeśli jest skuteczny to machnie gwieździe gromadkę dzieci i jego wygrana.
      • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 21:48
        A może się zakochał autentycznie i po prostu nie wypada go traktować jak przedmiot?
        • umi Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 05:51
          Zakochal sie autentycznie - w sensie pani jest dla niego wazna i mu na niej zalezy czy raczej babka mu sie podoba fizycznie tak, ze mozg mu splynal w dol ciala? Oba sposoby dotycza i jednej i drugiej plci. Zeby go nie traktowac jak przedmiot, musialby go dotyczyc ten pierwszy. Jakos nie wierze, ze dotyczyl, bo o ile nie polecial na walory zewnetrzne pani, to musial na charakter - a w takim ukladzie ten charakter jest za kiepski na zakochanie, raczej odstrasza. Tak wiec raczej pan tez traktuje paia przedmiotowo - jak interaktywna dmuchana lale. A zatem kazde z nich otrzymuje to samo i jest uczciwie wink
    • thank_you Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 21:51
      A co w tym złego? 😆
      • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 21:53
        Niezbyt moralne jest robienie z drugiego człowieka konia pociągowego.
        • thank_you Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 21:57
          To niech pan sie wymiksuję jak mu zle wink Tabuny Ukrainek tylko czekają na okazje.

P.s. Przekaże mężowi, zeby przestał „tyrać”. wink
          • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 23:12
            Dobra, inaczej to określę. Tu może chodzi o samo podejście i traktowanie kogoś jak konia pociągowego. To naprawdę nie jest ok ze strony tych kobiet, które leżą i pachną.
            Dziwię się niektórym facetom, że dla posiadania atrakcyjnej żony robią z siebie jakiegoś woła roboczego. Ja po 8 godzinach pracy czasem padam jak mucha i nie wyobrażam sobie nie mieć wolnych weekendów.
            • thank_you Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 23:44
              A moj maz wstaje o 4.30 i do wieczora świeży jak morska bryza wink
              • thank_you Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 23:45
                Po prostu jozek, piękne kobiety nie dla ciebie smile
                • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 08:00
                  Żeby się autentycznie podobać pięknym kobietom to samemu trzeba być przystojnym. Dlatego ja po prostu chciałbym znaleźć w miarę ładną i szukam pomysłów na maksymalizację swoich szans i wyciśnięcie ze swoich możliwości jak najwięcej. Nie ukrywam też, że pomogłaby by mi w mojej korporacji jakaś odgórna polityka podnoszenia płacy w całej firmie, żebym w zasadzie za darmo mógł wyróżniać się na plus w stosunku do reszty społeczeństwa big_grin
                  • thank_you Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 08:15
                    Jozek, pozostaje ci wierzyć, ze tak właśnie bedzie. 😆😆😆
                    • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 08:24
                      Naprawdę nie chce mi się zaharowywać, szkoda zdrowia. Kiedyś pracowałem sporo, odbiło się to na mnie. Teraz mam złotą zasadę: 8 godzin i pędem do domu. Sukces życiowy to dla mnie byłoby znalezienie złotego pomysłu na: jak zarobić, ale się nie narobić. Nie jestem w swojej pracy leniwy, jestem bardzo sukiennym pracownikiem co daje z siebie wszystko. Natomiast jestem leniwy życiowo, nie lubię zmian i ryzyka, cenię sobie bezpieczeństwo, wygodę i ciepłą posadkę. Nie ukrywam, że chciałbym być beneficjentem państwa dobrobytu, a nie osiągnąć sukces z powodu harowania dniami i nocami. Pisałem już też, że zbieranie szparagów po 12 godzin dziennie 6 dni w tygodniu to żadna zaradność. Do tego pracowitość w takim wydaniu dla mnie jest przereklamowana i niespecjalnie ją podziwiam.
                  • sumire Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 11:41
                    Jak już znajdziesz tę w miarę ładną, to jej powiedz to, co wczoraj wycięli z innego wątku. A potem nam się pochwal, jaka była reakcja.
                    • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 13:29
                      Ty serio myślisz, że ja przy kobietach w realu żartuję tak samo jak na piwie z kumplami?
                      • sumire Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 13:34
                        Tak, niestety myślę, że tak.
                        • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 13:37
                          To się grubo mylisz, umiem udawać grzecznego chłopca.
                          • sofia_87 Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 13:46
                            Problem w tym, ze gdy z kims jesteś to w pewnym momencie wychodzi to jaki jesteś naprawde
                          • sumire Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 13:48
                            To coś ci chyba słabo to udawanie wychodzi, skoro masz takie szalone powodzenie.
                            • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 14:01
                              Ja nie zabiegam o żadne powodzenie, ja kobiet nie podrywam. Jestem totalnie bierny w relacjach damsko-męskich.
                              • sofia_87 Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 14:06
                                To na co liczysz?
                                Ale pociesze Cie, jak dożyjesz do 60-70 to w sanatoriach będziesz miał szalone powodzenie smile
                                • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 14:13
                                  Na razie nie jestem jeszcze taką wersją siebie, jaką chciałbym być. Nie moja wina, że ciągle widzę w sobie coś do poprawienia.
              • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 07:57
                Nie martwisz się o jego zdrowie? Ile można tyrać z nadgodzinami.
                • thank_you Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 08:14
                  Jak prowadzisz swój biznes to nie masz nadgodzin, a to jego naturalny cykl i najlepiej mu sie pracuje, gdy cisza i spokoj. smile W ciagu dnia ma i sjestę i czas na silke. Takzeten. wink
                  • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 08:25
                    Ale rozumiem, że nie spędza na pracy po kilkanaście godzin dziennie łącznie?
                    • thank_you Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 08:35
                      Rożnie smile))
                      • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 11:39
                        Dobrze, że nie non stop. Szkoda na to życia. Mam nadzieję, że chociaż mu rogów nie doprawiasz, bo pracowity człowiek nie zasługuje na żonę co w bok skoczyła.
                        • thank_you Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 13:35
                          Wiesz, niektórzy pracują, bo maja pasje i robią to, co kochają a pieniądze wpadają wtedy jako wypadkowa tych działań a nie cel sam w sobie. wink O rogi sie nie martw. 😃
                          • riki_i Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 14:12
                            thank_you napisała:

> Wiesz, niektórzy pracują, bo maja pasje i robią to, co kochają a pieniądze wpad
                            > ają wtedy jako wypadkowa tych działań a nie cel sam w sobie. wink

Oh, yes!

• flegma_tyczka Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 14:18
                              A, przypomniałeś mi.
                              Media podle wykorzystały upośledzoną dziewuchę z patologicznej rodziny i prawdopodobnie z FAS-em...
                              Ble...
                            • thank_you Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 14:24
                              To fake?
                              • riki_i Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 14:35
                                Jaki znowu fake? Prawdziwa okładka i prawdziwe story Superaka.
                                • thank_you Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 14:40
                                  To ona nie siedzi?
                                  • sumire Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 14:45
                                    Siedzi, to jest zdjęcie sprzed dobrych paru lat. Super Express został straszliwie zjechany za tę sesję. Było to w czasach, gdy naczelnym był idol Józka, niejaki Jastrzębowski.
                                    • thank_you Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 15:20
                                      Aaa dobra, widzę, ja wtedy rodziłam i byłam skupiona na laktacji a nie plotkach. 😐 Wywalili go chociaż?
                                      • sumire Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 15:33
                                        Chciałabyś... Był bardzo dumny z siebie.
                                      • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 16:53
                                        Nie, odszedł parę lat temu sam i poszedł do biznesu. Obecnie ma jakąś firmę z madryckim muszkieterem Hoffmannem i kumplem Lisa i Karolaka, byłym rzecznikiem policji Sokołowskim. Pisuje w Do Rzeczy i czasem komentuje w TVP, ale nie jest już czynnym dziennikarzem, raczej panem prezesem.
            • anorektycznazdzira Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 06:20
              No to nie masz szans.
          • riki_i Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 00:17
            thank_you napisała:

> To niech pan sie wymiksuję jak mu zle wink Tabuny Ukrainek tylko czekają na okaz
            > je.

He he, ale polscy panowie to by chcieli prawdziwej miłości, a nie układu.

> P.s. Przekaże mężowi, zeby przestał „tyrać”. wink

Lepiej uważaj z takimi radami wink bo jeszcze weźmie je na serio smile
            • thank_you Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 08:12
              Ba, nie tylko chcieliby prawdziwej miłości ale im starsi, tym bardziej wierzą, ze sa kochani. 😂

Co do męża - masz racje, nie bede ryzykowac. 😂😂😂
            • flegma_tyczka Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 08:49
              To jak szukają miłości niech obniżą fizyczne wymagania smile
              Na pewno wiele brzydszych Pań będzie wspaniałymi wiernymi żonami, a do tego niejedna inteligentna i pracowita, czemu nie obniżą?
              • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 11:36
                Każdy lubi równać ku górze, a związek bez pożądania to nie związek.
                • sofia_87 Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 12:53
                  Skoro przyznajesz, ze każdy woli rownac ku gorze, to dlaczego się spodziewasz, ze jakas pani zejdzie dla Ciebie w dol i tam pozostanie, zamiast probowac wejść na jeszcze wyższy poziom?
                  • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 13:32
                    Dlatego ja chcę swoje warunki polepszyć. Ja już jako nastolatek uważałem, że dziewczynę znajdę jak się wyrobię smile
                    • umi Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 14:44
                      Co prawda dziewczyne to sie raczej znajduje do pewnego wieku. Potem to juz kobiete, chyba, ze sie szuka trofeum i samemu godzi sie tez nim byc. Ale w sumie dobrze wiedziec czego sie chce i do tego dazyc. Skoro wiesz, ze masz pewne wymagania, ktore sa dla Ciebie wazniejsze niz inne i nie do odpuszczenia, to bez nich i tak bys sie meczyl.
                • flegma_tyczka Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 12:57
                  Ale nie każdy ma warunki, więc ma do wyboru albo płacić za seks lub być wiecznym kawalerem albo obniżyć warunki fizyczne wobec Białogłowy.
                  Tylko 3% kobiet jest pięknych, więc niestety przeciętne Mietki muszą obniżyć wymagania, bo te 3% ma możliwości i wybierze również kandydata (choć wyjątki pewnie są) ze swojej półki.
                  • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 13:33
                    Ale jest spory procent tych ciągle atrakcyjnych, może nie pięknych, ale ładnych i czasem lepiej stanąć na głowie, wyszlifować się by zwiększyć swoje możliwości, niż brać udział to co jest.
            • snakelilith Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 11:48
              riki_i napisał:

>
              > He he, ale polscy panowie to by chcieli prawdziwej miłości, a nie układu.
              >

Taaaa, laska trofeum, którą sami biorą tylko za wygląd doopy, ma być w nich jeszcze zakochana. big_grin
              • sumire Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 12:00
                O, to to. Jak się czyta te wynurzenia naszych maczo z bożej łaski, to łatwo dojść do wniosku, że ostatnim, czego szukają w relacji damsko-męskiej, jest miłość.
              • sofia_87 Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 12:46
                Prawda? Czyz to nie zabawne? smile
    • barbibarbi Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 22:30
      NIe znam. Za to znam całą masę par, gdzie pani jest ogarnięta i zorganizowana, a panowie albo wieczne dzieciaki - żyją jak dzieci na koloniach, co zarobią to przepierdzielą, albo też wieczni malkontenci - ta praca nie, tu za ciężko, tu mnie nie chcieli, tu mnie oszukali. To babki ciągną ten wózek zwany rodziną, a panowie jacyś tacy rozpuszczeni.
      • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 25.11.19, 23:14
        Słuchaj, praca na produkcji na trzy zmiany za gówniane pieniądze to tak jakby iść na randkę z osobą, która nam się nie podoba. Chodzi się do takiej pracy jak za karę i czasem się marzy, żeby szef zwolnił, bo przynajmniej na kuroniówce się odpocznie.
        • anorektycznazdzira Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 06:22
          Powiadam ci, nie miał Riczard na myśli zawracania gitary wystrzałowej pani przez jakąś sierotę, która na produkcji udaje, że zarabia a odpoczywa na kuroniówkach big_grinbig_grin
          • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 08:03
            Ale to Barbi napisała o jakichś sierotach, co się z pracy zwalniają bo im za ciężko i ich "oszukali", więc summa summarum baba musi w domu za chłopa robić.
    • iberka Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 12:42
      No to przecież typowy przykład instagramowej miłości 😂
    • mooi Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 13:12
      nie znam, w zyciu.
      Jesli mloda i atrakcyjna laska wychodzi za mąz za pana w postaci bankomatu, to nie golodupca, ktory musi "zasuwać" na utrzymanie rodziny, robiac za wola roboczego.
      Chyba, ze pani taka sobie i pan takoż.
      • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 13:36
        Na dobre pieniądze trzeba zasuwać. Spawacz zarabia bardzo dobrze, ale nie na tyle by w pewnym momencie życia stać się rentierem.
        • mooi Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 14:54
          wystarczy rozejrzeć sie wokół żeby zobaczyć, że niekoniecznie trzeba zasuwać.
          Myslisz, że glapa zasuwa na swoje dworki?
          Albo taki członek, który wozi żonę i dzieciary "Lotem" a po drodze zdąży wpaść na 15-latkę?
          Czy bankowiec musi harować niczym wół? albo prezes publicznej tv?
          Albo byle jaki eurooseł....
          A ty mi tu z jakimś spawaczem wyjeżdżasz....
          • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 16:56
            Spawacz może i kilkanaście tysięcy wyciągać i dla niejednej "domowej pani" to już jest rewelacyjna partia. A spawaczem się nie zostaje, by na stare lata na Florydę latać, tylko dać żonie i dzieciom godny byt, a potem stosunkowo szybko zejść z tego świata.
            • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 16:57
              Masa dziewczyn z korporacji pracujących za góra 3 tysiące ma mężów pracujących fizycznie za granicą. W takich zwykle celują zwykłe biurwy.
              • sumire Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 17:02
                "Zwykłe biurwy", rzekł koleś, który regularnie przyznaje, że jest zbyt leniwy, by postarać się o lepsze zarobki.

Nie znam ani jednej pracowniczki korporacji, a siłą rzeczy poznałam ich sporo, której mąż pracowałby fizycznie za granicą, już sobie daruj te fantazje. Owszem, wielu facetów ma takie doświadczenia, ale z czasów studenckich.
                • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 17:23
                  Mówimy o stanowiskach niższego szczebla i nie w Warszawie. Sam jestem w sumie zwykłą biurwą i nie wiem, jak mógłbym to przeskoczyć. Zaawansowany Excel na pograniczu programowania, typu makra itp.? Tego nie jest łatwo się nauczyć. Natomiast zaawansowani analitycy to zwykle ścisłowcy, co całki mają w małym palcu. Ja lubię spokojny tryb życia, pisałem już o tym.
                  • triss_merigold6 Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 19:41
                    Podpowiem Ci słowo klucz: projekty IT.
                    • iwoniaw Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 21:01
                      triss_merigold6 napisała:

> Podpowiem Ci słowo klucz: projekty IT.

No daj spokój wg niego "trudno się nauczyć" obsługi "zaawansowanego Excela", a Ty wyjeżdżasz z projektami IT? Toż napisał wyraźnie, że wysiłek (tak fizyczny, jak umysłowy) wykluczony big_grin
                      • sumire Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 21:10
                        Jak mu kiedyś napisałam, że trochę fizycznej pracy dobrze by mu zrobiło na głowę, to wielka obraza była i do tej pory jest "a ty mi życzyłaś zbierania szparagów".
                        A Excel w swojej obecnej postaci nawet dla takiego nieogara, jak ja już nie jest trudny.
                        • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 21:36
                          Ja też potrafię korzystać z Excela, ale mistrzem to żadnym nie jestem.
                        • bistian Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 21:46
                          sumire napisała:

> A Excel w swojej obecnej postaci nawet dla takiego nieogara, jak ja już nie jes
                          > t trudny.

Myślę, że nie wiesz, co mówisz smile
                          Jest trudny, muszę się zgodzić z Józkiem, programowanie pod Excelem nie jest prostą sprawą.
                          Pensjonarka, znaczy Triss, też tego nie zna, więc pyszczy.
                          Ja znam jedno i drugie, więc mam dystans i nie udaję, że umiem wszystko.
                          • sumire Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 22:40
                            Myślę, że wiem, bo go codziennie używam.
                            A żeby awansować w korpo, nie trzeba być miszczem excela, jest wiele ścieżek kariery. Tylko trzeba chcieć, a nie ubolewać, jak to się pierdzi w stołek i nikt nie docenia.
                            • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 22:51
                              Czasem trzeba mieć predyspozycje, zwłaszcza na stanowiska kierownicze. A np. umiejętności językowe to się robią przydatne na bardziej fachowych stołkach i przy fachowej wiedzy, bo co z angielskiego C1 komuś kto po polsku wie za niewiele i np. jego wiedze ekonomiczna leży.
                      • ride_like_the_wind Re: Piękna kobieta i tragiczny facet typu wół rob 26.11.19, 21:34
                        Zaawansowany Excel to np. makra i to już nic innego jak programowanie. Raczej bez ścisłego umysłu i znajomości podstaw programowania zaawansowanego makro się nie postawi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka