tanebo2.0 08.12.19, 13:33 superperfumeria.pl/ czy ktoś korzystał z tego sklepu? Sprzedają podróbki czy oryginały? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tanebo2.0 Re: Prośba o pomoc 08.12.19, 18:26 I co, nikt nic? To może inaczej - szukam Tom Ford grey vetiver. Nie chodzi o to żeby były tanie tylko w którym sklepie oryginalne są najtańsze. Mam nadzieję że na sylwestra jakąś pannę poznam a okadzanie może wpłynie na jej wzrok... Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Prośba o pomoc 08.12.19, 18:32 Toma Ford kupowałam w Notino. Podobno oryginalny (spełniał warunki oryginalnego - zapach i trwałość.) Tak też deklaruje sklep. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Prośba o pomoc 08.12.19, 18:41 Skorzystaj z ceneo. Sklepy z których kupuję to Empik (są pośrednikiem), notino, tago mago. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Prośba o pomoc 08.12.19, 18:41 Nie korzystałem, ale strona wygląda na wiarygodną. Jest podana informacja o właścicielu sklepu wraz z adresem i numerem wpisu do ewidencji. Wadą jest jakieś wyskakujące okienko. Mają też sporo dobrych ocen na ceneo.pl ale nie mam możliwości sprawdzenia, czy są wiarygodne. Kup coś taniego i zobacz czy przyjdzie. Jak przyjdzie to kup tego Toma Forda. Odpowiedz Link Zgłoś