jasinnka 21.12.19, 09:09 potrzebuję rady, szukam męskich ( uwaga: MĘSKICH) zapachów dla mężczyzny, może mojego życia Doradźcie coś, jestem teraz na stronie perfumowej, ale tego jest od groma... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piataziuta Re: Na szybko 21.12.19, 09:16 Skąd to wziąłeś misiu? Ja tego używam. :p Odpowiedz Link Zgłoś
jasinnka Re: Na szybko 21.12.19, 09:16 A Dior Sauvage? Co myślisz? Wiem, że to mainstream, ale to mi pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Na szybko 21.12.19, 12:00 Tom Ford Tuscan Leathter jeszcze lepszy Z niszowych w miarę tanich spróbuj Montale. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Na szybko 21.12.19, 09:15 Dla MĘŻCZYZNY ŻYCIA szukasz perfum "na szybko" i chcesz sugerować się radami randomowych obcych osób z forum? Jak to o tobie świadczy? Odpowiedz Link Zgłoś
jasinnka Re: Na szybko 21.12.19, 09:19 Post jest, jaki jest. Szukam dobrej, męskiej wody toaletowej. Mężczyzna mojego życia? Czy wszyscy są tu tak poważni? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Na szybko 21.12.19, 09:25 "Czy wszyscy są tu tak poważni?" Jak JA? 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
jolinka102 Re: Na szybko 21.12.19, 09:22 Idz do sklepu i wybierz zapach jaki bedzie Ci pasowal. Online to mozna zamawiac jak sie zna konkretny zapach i upodobania. My mozemy doradzic, a na koncu bedzie tak, ze twoj mezczyzna bedzie pachnial tak, ze nie bedziesz w stanie tego wytrzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
lati7 Re: Na szybko 21.12.19, 09:25 Yves Saint Laurent L'Homme , Dior Dior Homme Eau de Toilette Woda , Chanel Egoiste Woda toaletowa Wszystkie trzy zapachy są piękne , męskie. Używają mój mąż i synowie Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Na szybko 21.12.19, 09:46 nie przeszkadza ci, ze syn pachnie jak maz? u nas kazdy ma inne pachnidlo i zakaz zblizania lap do ocowych perfum Odpowiedz Link Zgłoś
lati7 Re: Na szybko 21.12.19, 11:15 kotejka napisała: >nie przeszkadza ci, ze syn pachnie jak maz? u nas kazdy ma inne pachnidlo i zakaz zblizania lap do ocowych perfum big_grin< Podałam trzy wody toaletowe, każdy z nich używa innej z wymienionych Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Na szybko 21.12.19, 11:44 aha, no tak nie wynikalo wymienilas hurtem a potem uzywa i ten i ten Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Na szybko 21.12.19, 09:30 Ten jest świetny: www.amouage.com/fragrance/for-man/epic-man.html Dior Sauvage jest ok, ale to trochę jak z La vie est belle- bardzo, bardzo popularny. Ale jak w ogóle możesz kupować w necie zapach, którego nie znasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
jasinnka Re: Na szybko 21.12.19, 09:55 Kupuję dla siebie Insolence, pomyślałam, ze i jemu coś sie należy, w końcu jest młody i jurny Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Na szybko 21.12.19, 10:23 O, też mam Insolence, dzięki za przypomnienie, jest doskonały na jesień/zimę. Idę się prysnąć, może mi da jakiegoś kopa energetycznego. Ten Amouage Epic jest boski. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Na szybko 21.12.19, 09:32 Przecież zapach musi pasować do osoby, nie mówiąc już o indywidualnych upodobaniach... Odpowiedz Link Zgłoś
jasinnka Re: Na szybko 21.12.19, 09:52 Zapewne tak, ale powiedzmy, że znam pana trochę i co? Jak mam znać jego indywidualne, jak to pięknie nazywasz, upodobania? Zresztą, między Bogiem a prawdą mało mnie jego upodobania interesują Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Na szybko 21.12.19, 09:58 jasinnka napisała: Zresztą, między Bogiem a prawdą mał > o mnie jego upodobania interesują Powodzenia zatem! W związku i we wręczaniu prezentów, które ucieszą obdarowanego... Odpowiedz Link Zgłoś
jasinnka Re: Na szybko 21.12.19, 10:03 No dziękuję, nie przypuszczam, żeby perfumy zacieśniły naszą więź, ale będzie m milej obcować. Lubię, jak facet dobrze pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Na szybko 21.12.19, 09:55 To jak odbiera się konkretny zapach zależy od pH skóry, każde perfumy trzeba najpierw wypróbować, ponosić i oswoić się z nimi, bo najlepsze i najdroższe mogą stać się nieznośne lub mieć w swoim składzie jakąś nutę która jest nieprzyjemna. Dlatego w ciemno, to najlepiej kupić kilka-kilkanaście PRÓBEK i dać tej osobie do ponoszenia, oswojenia się, sprawdzenia, a dopiero potem wybrać większy flakon. Odpowiedz Link Zgłoś
jasinnka Re: Na szybko 21.12.19, 09:58 Nie ma takiej możliwości, poza tym, że jak? Pierdylion próbek? Odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Na szybko 21.12.19, 11:55 To kup mu Toma Forda Noir Extreme, to piękny zapach, a niezbyt inwazyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Na szybko 21.12.19, 11:49 W pewnych kręgach na ematce panuje pogląd, że mężczyźni niczym nie różnią się od kobiet, a więc możesz się nie doczekać satysfakcjonującej Ciebie porady... Odpowiedz Link Zgłoś
prezent_urodzinowy Re: Na szybko 21.12.19, 11:58 Dla mnie jeden jedyny: Fahrenheit. Odpowiedz Link Zgłoś