klementyna432 04.01.20, 18:56 po wielu latach wspólnego życia, czy raczej jest tylko przywiązanie? Jeśli kochacie to za co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivanova Re: Czy kochacie meza 04.01.20, 18:59 Nie kocha się za coś tylko pomimo czegoś. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Czy kochacie meza 04.01.20, 22:41 Co za piramidalna bzdura, ale jak widać ma się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Czy kochacie meza 04.01.20, 23:21 To figura retoryczna, jedna z milionów złotych myśli unoszących się w Sieci, często zdobiących sygnaturki uniesionych nimi dziewcząt. Odpowiedz Link Zgłoś
aguha Re: Czy kochacie meza 05.01.20, 01:31 Nie, za złamanie paru przyrzeczeń małżeńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Czy kochacie meza 04.01.20, 19:08 Dlaczego, po 26 latach razem, mam kochać męża za cos? Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Czy kochacie meza 05.01.20, 16:41 Bo na forum nie istnieje pojecie milosci bezwarunkowej . Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Czy kochacie meza 04.01.20, 19:25 Pewnie, że tak, kocham, lubię, szanuję z nim można konie kraść. Obecnie potrzebuje wielkiego wsparcia więc dwoję się i troję, żeby czuł się kochany tym bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
thaures Re: Czy kochacie meza 04.01.20, 19:34 Kocham go od 30 lat. A np dziś za to, że przejechał że mną w ciągu dzisiejszego dnia (tz jeszcze jedziemy) 900 km, żebym mogła obejrzeć pewien obraz. Od tych 30 lat mam poczucie, że jestem kochana przez niego. I ani razu w to nie zwatpilam. Myślę, że za to też go kocham. Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Czy kochacie meza 04.01.20, 22:06 >żebym mogła obejrzeć pewien obraz. No kurde... Najważniejszej informacji zabrakło! Co to za obraz? Odpowiedz Link Zgłoś
yuka12 Re: Czy kochacie meza 04.01.20, 20:29 Nie wiem, czy kocham męża. Nie czuję też większego przywiązania. Jesteśmy prawie ćwierć wieku razem. Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Czy kochacie meza 04.01.20, 21:56 Oczywiście, że kocham, za to, że jest. To zabrzmi naiwnie, ale od pierwszej chwili czułam, że to ten człowiek jest moja druga połówka. Jesteśmy razem niecałe 9 lat, połowę tego czasu jako małżeństwo Odpowiedz Link Zgłoś
y_y Re: Czy kochacie meza 04.01.20, 22:09 kocham, kocham. 25+. moze czasem się denerwuję i złoszczę i wsciekam ale kocham. nie wiem czy siła przyzwyczajenia czy uczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: Czy kochacie meza 04.01.20, 22:10 Tak kocham. Za co? Za to, że wytrzymał ze mną ostatnie dwa lata a szczegolnie okres od marca do listopada 2019 kiedy depresja zrobiła ze mnie zombie. Za to, że 1,5 roku cierpliwie namawiał mnie na wizytę u psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Czy kochacie meza 04.01.20, 22:11 Można tak tworzyć dziesiątki nicków? System się nie buntuje czy coś? Odpowiedz Link Zgłoś
lilia-anna Re: Czy kochacie meza 04.01.20, 22:13 Kocham. Po prostu. 22 lata razem. Dwoje dzieci. Nie są to już "motyle" z dawnych lat, ale miłość tak, zdecydowanie. I dobry seks. Odpowiedz Link Zgłoś
takamania Re: Czy kochacie meza 04.01.20, 22:40 Mój powtarza ,że żeby ludzie się kochali przez lata muszą się też lubić. I coś w tym jest i dotyczy to tez moich dzieci. Za to już brata nie. Gdyby nie węzły krwi nie chciałabym mieć z nim kontaktu. Wracając do męża to jest tak jak w pierwszym zdaniu. To fajnie uzupełnia miłość przy stażu wspólnych 20 lat. Lubię go też w roli ojca . Mamy za sobą trudne doświadczenia to też na pewno wpłynęło na kształt związku Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Czy kochacie meza 04.01.20, 22:48 Mysle, ze glownie za zapach. Nikt tak nie pachnie jak on. Gdy swiat sie walil, gdyby znow mial sie walic, I need this man beside me - gdy czuje zapach jego skory, wiem, ze zyje i ze podolam jakimkolwiek challenges Czy to milosc? Who knows … Moze jakas forma uzaleznienia Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Czy kochacie meza 04.01.20, 22:49 beataj1 napisała: > Czyjego? > Jest, of course, piosenka Wielozenstwo jest wzbrobione, uwazane za rzecz zla - kazdy kocha jedna zone, zwykle cudza - nigdy swa! Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: Czy kochacie meza 05.01.20, 20:05 I would like to see how bi_scotti pisze in English. Does she także insert wiele Polish słów? Odpowiedz Link Zgłoś
1papryczka.chili Re: Czy kochacie meza 04.01.20, 22:46 tak. od 18 lat. Ponieważ czuję się dla niego najważniejsza. Często mi o tym mówi i to pokazuje. Bo się jednocześnie przyjaźnimy i ufamy sobie. Bo przez te 18 lat ani razu nie miałam co do tego wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Czy kochacie meza 04.01.20, 23:33 Kocham. Gdybym nie kochala to by nie byl juz moim mezem. Nie moglabym mieszkac z facetem ktorego nie kocham, no i po co niby mialabym to robic. Bez sensu . Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Czy kochacie meza 05.01.20, 05:15 Na maxa kocham i do utraty tchu, nieprzytomnie😊 I za nic. Za nic, za to, że istnieje - wgapiałabym się w niego z zachwytem bez sensu nawet gdyby nie był taki jak jest. Może, po namyśle, za 31 lat życia jak wierszu Szymborskiej Miłość szczęśliwa? Za to, że jest czuły, silny, łagodny, że pachnie pięknie? Odpowiedz Link Zgłoś
norra.a Re: Czy kochacie meza 05.01.20, 07:15 Bardzo. Na pewno wiele bardziej niż te kilkanaście lat temu. Po tygodniu znajomości powiedział mi, że mnie kocha, wybuchnęłam śmiechem, obruszył się i powiedział, że mi to udowodni. No i udowadnia już 16 lat, nigdy mnie nie zawiódł. Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: Czy kochacie meza 05.01.20, 08:03 Tak, kocham mojego męża. Jest dla mnie dobry, wspierający, opiekuńczy, wyrozumiały, wierny, mówi mi, że jestem ładna zwłaszcza zaraz po obudzeniu Jest dobrym ojcem dla naszego dziecka. Kocham pomimo jakichś tam wad, których nie będę tu wymieniać Jednak uważam, że tylko dziecko kocha się bezwarunkowo. P.S. Ale też uważam, że mi się z moim poszczęściło, rozglądając się wokoło i widząc jacy bywają faceci... Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia_sowa Re: Czy kochacie meza 05.01.20, 11:13 Małżeństwem jesteśmy ponad 13 lat. Tak, kocham Go bardzo. Zawsze mogę na niego liczyć, zawsze mi pomoże. Bardzo dba o rodzinę. Jest hojny. Umie wybaczać. Ma poczucie humoru. Jest pracowity. Świetnie tanczy. I seks z nim jest fantastyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
takamania Re: Czy kochacie meza 05.01.20, 13:24 Wiecie co ? Fajny ten wątek. Po tylu zjadliwych , syczących jadem wątkach lub historiach damsko- męskich, które ostatnio słyszalam to te Wasze wypowiedzi to taka miła odmiana 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Czy kochacie meza 05.01.20, 13:32 Kocham, pomimo wad, jak kilka forumek przede mną napisało. A co mi się w nim podoba? Bo nie nazwałabym tego kochaniem za... Jest inteligentny, dość przystojny, błyskotliwy, rozśmiesza mnie jak nikt, ma unikatowe zainteresowania, dobrą i ciekawą pracę, jest niezłym ojcem i przyzwoitym, odpowiedzialnym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
azja001 Re: Czy kochacie meza 05.01.20, 21:57 Miło tego poczytać, naprawdę... Ja po kilkunastu latach małżeństwa z niewłaściwym facetem i po kilku po rozwodzie poznałam kogoś kto, no właśnie... jest tym właściwym. Spotykamy się 5 mcy i właśnie się zakochuję. Mam nadzieję że za lat kilka będę mogła opisać swoje uczucia tak pozytywnie jak niektóre z was tutaj Odpowiedz Link Zgłoś