kaka-llina 29.01.20, 19:47 Widziała któraś? Wiem, ze na generalnie beznadziejnej platformie Apple ale na 7 dni można wziąć free trial (właśnie dla tego serialu wzięłam) no co za cudo! Dawno nic mnie tak nie ruszyło, świetny... Polecam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzbanessa Re: The Morning Show 29.01.20, 20:14 Podzielam zachwyt. Oglądam drugi raz. Doskonale zrealizowany, doskonale zagrany. I o bardzo ważnych sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_sama Re: The Morning Show 29.01.20, 20:16 Widziałam, rewelacja. Dawno nie było tak dobrej produkcji telewizyjnej, ale co się dziwić - jeden odcinek kosztował ponoć 15 milionów dolarów. Fantastyczne dialogi, scena spotkania dwóch predatorów zostaje w głowie .., Odpowiedz Link Zgłoś
kaka-llina Re: The Morning Show 29.01.20, 21:13 Mogłabym sie doczepic do kilku rzeczy i czasami pewnej przewidywalności ale generalnie super... Odpowiedz Link Zgłoś
pola84 Re: The Morning Show 30.01.20, 08:12 Ja bym się trochę do niektórych pobocznych wątków poprzyczepiała, które były jakoś tam wg mnie mało istotne. Za to końcówka bomba. Nawet się trochę wzruszyłam, bo takie rzeczy, zwłaszcza w tym biznesie, nie mają szansy zaistnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna05 Re: The Morning Show 29.01.20, 21:48 może być, bez szału. Wrzeszcza okropnie, no i - to już było, The newsroom itd. Da się ogladac, choć #Metoo rozgrywaja tak sobie wg mnie. Odpowiedz Link Zgłoś