Dodaj do ulubionych

The Morning Show

29.01.20, 19:47
Widziała któraś? Wiem, ze na generalnie beznadziejnej platformie Apple ale na 7 dni można wziąć free trial (właśnie dla tego serialu wzięłam) no co za cudo! Dawno nic mnie tak nie ruszyło, świetny... Polecam...
Obserwuj wątek
    • dzbanessa Re: The Morning Show 29.01.20, 20:14
      Podzielam zachwyt. Oglądam drugi raz. Doskonale zrealizowany, doskonale zagrany. I o bardzo ważnych sprawach.
    • aga_sama Re: The Morning Show 29.01.20, 20:16
      Widziałam, rewelacja. Dawno nie było tak dobrej produkcji telewizyjnej, ale co się dziwić - jeden odcinek kosztował ponoć 15 milionów dolarów. Fantastyczne dialogi, scena spotkania dwóch predatorów zostaje w głowie ..,
    • kaka-llina Re: The Morning Show 29.01.20, 21:13
      Mogłabym sie doczepic do kilku rzeczy i czasami pewnej przewidywalności ale generalnie super...
      • pola84 Re: The Morning Show 30.01.20, 08:12
        Ja bym się trochę do niektórych pobocznych wątków poprzyczepiała, które były jakoś tam wg mnie mało istotne. Za to końcówka bomba. Nawet się trochę wzruszyłam, bo takie rzeczy, zwłaszcza w tym biznesie, nie mają szansy zaistnieć.
    • joanna05 Re: The Morning Show 29.01.20, 21:48
      może być, bez szału. Wrzeszcza okropnie, no i - to już było, The newsroom itd. Da się ogladac, choć #Metoo rozgrywaja tak sobie wg mnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka