fornita111 03.02.20, 07:08 Shakira. Babka jest 10 lat ode mnie starsza a wygląda na o pięć młodszą. Wiem, że jej typ urody nie każdego zachwyci, ale chyba każdy przyzna, że ma fenomenalne ciało i dziewczęcą buzię. No jaram się Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicia033 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 08:47 ciało to też narzędzie jej pracy, więc tak, ma fenomenalnie sprawne. Co do twarzy - to makijaż sceniczny (+ chirurgia plastyczna), kobieta w twoim wieku, fornita, powinna już to wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 09:19 Alicia ma rację. W sieci krążą jej zdjęcia z prob bez makijażu- roznica z tymi, na ktorych jest "zrobiona" jak między czarodziejką a czarownicą 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 11:45 Aż sobie sprawdziłam i żadna z niej czarownica. Bez makijażu jest nadal bardzo ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 09:58 No akurat pudlo, bo ona sie nie poprawiala chirurgicznie a na zdjeciach bez makijazu jest rownie ladna i dziewczeca Odpowiedz Link Zgłoś
mama.pracujaca Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 16:27 Dlaczego zawsze ,,pocieszacie " sie tym, że jeśli ktoś lepiej od Was wyglada, młodziej to napewno miał plastykę twarzy? Ja mam 38 lat, nigdy nic nie robiłam. Moje 12 letnie dziecko uznawane jest za moje nie dziecko, a rodzeństwo. Co ciekawe, zdarzało sie, że i odowód osobisty proszono mnie w trakcie zakupów😀 Także i takie przypadki zdarzają sìe. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_fahrenheit Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 16:36 mama.pracujaca napisał(a): > Także i takie przypadki zdarzają sìe. Wszystkie ematki tak mają. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.pracujaca Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 18:22 Tylko szkoda, że na ulicach tego nie widac😀 Odpowiedz Link Zgłoś
grruu Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 20:29 Ematki nie wychodzą na ulicę, od tego mają służbę. Zaglądaj do limuzyn. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 18:14 Mało tego, większość dowodów jeszcze nie posada, sądząc po wpisach. Odpowiedz Link Zgłoś
frequenter.light Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 09:17 Idealna ematka. Wygląda młodo po 40-ce, ma przystojnego, bogatego i wysportowanego o 10 lat młodszego (prawie) męża, dziubdziusiów urodziła późno, dobre libańsko-hiszpańsko-włoskie geny. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 09:27 Ja przyznam, ze mnie nie zachwyca jej ciało. Jest krótkonoga. Ale wygląda młodo, fakt, na zdjęciach. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 18:22 Żeby nie byli, że ja tylko krytykuję... Oto dziewczyna w moim typie: youtu.be/z1A2Ow7sGo0 Odpowiedz Link Zgłoś
frequenter.light Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 20:08 annajustyna napisała: > Żeby nie byli, że ja tylko krytykuję... Oto dziewczyna w moim typie: > youtu.be/z1A2Ow7sGo0 Kwadratowa szczeka, męskie rysy i sztuczny blond? Fuj Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 20:28 Gdzie Ty tam widzisz męskie rysy? 🤣🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 09:34 Dla mnie ona zawsze byla zaprzeczeniem tego co erotyczne. Zwlaszcza w tym wideoklipie z Alejandro jakims tam, jak sie wygina oblana smola czy tam czyms czarnym. Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 09:41 A czy kobieta ma byc potwierdzeniem tego co erotyczne czy jak? Czy kobieta ma sluzyc tylko i wylacznie meskiemu zaspokjeniu? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 10:45 A Shakira co robi? Po co te wygibasy etc? Poza tym pisze o moim odczuciu, jestem kobieta . Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 09:45 Alejandro Sanz - facet, który pobił wszelkie rekordy sprzedaży w Hiszpanii 😁 Swoją drogą na Netfliksie jest całkiem sympatyczny dokument o nim. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 09:58 A od kiedy kobieta ma być potwierdzeniem erytyzmu?? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 10:30 A jak myślisz, po co ona się tak wygina? Jej intencja było robić za obiekt seksualny, mnie jej rzekomo erotyczne ruchy lekko odpychają.I do tego te zniszczone włosy... Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 10:48 Wiesz, taniec brzucha to frajda. Wiadomo, ze ona sie wygina w celach komercyjnych a nie tylko rozrywkowych, ale nie sprowadzajmy wszystkiego do samej erotyki. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 10:54 Wygina się w seksualnych pozach, zresztą nie tylko w tym teledysku ze smołą. Choć i tak jej głos jest gorszy niż ten wizerunek. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 11:59 Nie dla mnie. Bardzo drażniący, nosowy(?), płaski, zero w nim emocji. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 10:58 Ale ona jest znana z tanca brzucha, no moze on miec jakis podtekst seksualny ale nie musi. To raz. Dwa ze dla mnie ona w tym teledysku była bardzo zmysłowa... Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 09:42 chyba zależy do zdjęć, tutaj wyglada jak korek od szampana A na żywo jest drobinka, dość często ja widzę na ulicy albo na plazy. Fajna jest, bo chodzi zawsze bez makijażu, w jakis dresach. kamera naprawdę pogrubia. Najbardziej zaskoczyła mnei jlo, na zdjęciach zawsze wydawała mi się rozłożysta, a przy shakirze wyglądają obydwie dość podobnych gabarytów Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 10:00 Tylko wez pod uwage ze Jlo na szpilach ( noga wyglada inaczej) a Shakira na płasko. Gdzie pokazywali zdjecia JLo w płaskich butach...zupełnie innaczej wyglada. Jak kazda Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 10:06 Shakira jest na obcasach... Ta druga to na pewno JLo? Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 10:31 Shakira ma te adidasy na obcasach. Ona jest sporo mniejsza od jlo, a turaj są porównywalne Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 10:43 Kurczę, faktycznie to Shakira z ciemniejszymi włosami! Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 11:00 Gzie wy ten obcas widzicie?? Mi chodzi o to ze JLo jest na szpilkach. Takie adidaski na kostkę to mało kiedy wyglądają zgrabnie. trze miec nóżki jak sarenka. Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 11:03 Nie ma obcasa, prawa stopę ma akurat uniesiona Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 11:06 Stroj to ona (Shakira) ma w ogole niezbyt sluzacy figurze. Zalety zamaskowane, wady podkreslone. Wg mnie lepiej w dzinsach i koszulce wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 14:39 Tu by buty duzo zrobiły, wystarczyłoby ze by miała jak Jlo. Naprawde mało ktora dobrze by w tych papuciach wyglądała. Bardzo noge skracają..ale moze miała kontuzje i w szpilkach nie mogła Odpowiedz Link Zgłoś
frequenter.light Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 09:54 Rzeczywiście trochę przymała dla swojego faceta (Źródło: Fakt): Odpowiedz Link Zgłoś
bazia8 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 09:58 o kurde mam taką samą budowę, też jestem niska. Koniec z kompleksami! Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 10:06 A swoją drogą ich kostiumy to apogeum kiczu, nie da się w tym dobrze wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 10:13 A oni zle wygladaja? Jedrne, szczuple, ladne ciala. Shakira ma fajny brzuch i talie, nogi faktycznie nie sa dlugie i smukle jak u gazeli, ale wg mnie to nie szkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
frequenter.light Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 10:38 Jak dla mnie - źle wyglądają - za duża różnica wzrostu - karzełka i dryblas. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 10:40 Nie mam na mysli tego, ze one jak na swoj wiek wyglądają świetnie, ale moim zdaniem te kostiumy po.prostu uwydatniają mankamenty ich wygladu np. JLo ma w tym stroju gigantyczne udziska. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 10:41 A ok - wy komentujecue zdjęcie S. z Pique a ja kostiumy na gali 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 10:44 Chcialabym miec takie cialo jak S. - mam niewiele więcej cm wzrostu i wiem, jak łatwo osiągnąć wrażenie przysadzistego grzyba. Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 10:45 Chyba ta sama pomyłka co i u mnie To Shakira ma udziska- ta z ciemniejszymi włosami. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 10:48 Z tymi udziskami, to zauważyałam, że Polki i Polacy mają jakiś problem. Facetom innych nacji jakoś to nie przeszkadza, a w Polsce tylko udziska i grube uda. Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 10:54 Coś w tym jest. Tak naprawdę archetypowa kobieta z kobieca sylwetka może mieć grubsze uda, co nie jest nienormalne przy szerokich biodrach- a takie „powinna” mieć. Ważniejsze żeby właśnie te biodra były okrągłe i brzuch płaski z wcięciem w talii. Szczupłe nogi to raczej must have mężczyzn. Ja tez się łapie na tym, ze jak widzę faceta lekko, ale lekko przy kości, powiedzmy ze z brzuszkiem, ale z tłustymi galaretowatymi nogami, to... nie, podziękuje, opada mi. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.pracujaca Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 16:32 Z tym brzuchem i fajna talią, trochę przesadziłas, figure ma wg. Fatalna, ale twarz super! Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 10:47 Normalna kobieca budowa. Swietny brzuch. Stanik bez sensu, ale taka moda. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 11:01 Sie łądnie opalić mozna w takim... Odpowiedz Link Zgłoś
nessy Re: Jaka ona piękna! 04.02.20, 09:21 No może ona też lubi wysokich, podobnie do ematek? Przecież na tym forum panie preferują wysokich mężczyzn, choć same wzrostem nie grzeszą. Ematce wolno a jej, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
frequenter.light Re: Jaka ona piękna! 04.02.20, 09:27 No niby wolno. Ale forumowe karzełki mają też konkurencję w postaci wysokich smukłych gazeli. I nie każdy wysoki facet lubi ciągle patrzeć w dół i się pochylać Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 11:10 fornita111 napisała: > Shakira. Babka jest 10 lat ode mnie starsza a wygląda na o pięć młodszą. Wiem, > że jej typ urody nie każdego zachwyci, ale chyba każdy przyzna, że ma fenomenal > ne ciało i dziewczęcą buzię. No jaram się Łojezu! Ty widziałaś jej nieretuszowane zdjęcia z młodości? Toż to pokraka wzrostu siedzącego psa! Masakra na jakie medialne góvno ludzie się łapią... Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 11:14 Masz tutaj w watku, kocurku, jej zdjecia nieretuszowane z plazy, bez makijazu. Jak dla mnie sliczna i duzo mlodziej wyglada, niz metryka wskazuje. Jak dla ciebie brzydka i staro wyglada, to ok Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 11:20 Ale to są zdjęcia z teraz. Ja widziałem jej zdjęcia jak miala ze 16-18 lat. Po przeróbkach to nawet Edyta Pazura robi za laskę. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 12:23 W wieku 16 lat to niejedna byla pasztetem a potem wypiekniala bez ingerencji chirurga. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 12:30 Tu masz jej zdjecie z bardzo wczesnej mlodosci Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 12:43 To jest ładne, pozowane zdjęcie. Widziałem jej zdjęcia z estrady jak była baaaardzo młoda i tam naprawdę wyglądała źle. Bardzo mało atrakcyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 12:50 Ta, jak miala 14 lat chyba wtedy... to jeszcze dziecko, trzeba byc strasznym oblechem, zeby urode takiego podlotka oceniac. Idz juz podstarzaly, niespelniony fapaczu i nie truj smutow. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i [...] 03.02.20, 17:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaad Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 14:32 Mam nadzieję, że nie masz corki. Syna też lepiej nie Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 13:24 Tu masz zdjecia, ktore moim zdaniem dowodza, ze operacji nie miala, tylko jej sie normalnie z wiekiem rysy wyostrzyly. No i depilacja brwi ewidentnie zaszla Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 15:45 Oj, uważam, że nos poprawiła. Tu ma szeroki i bardzo perkaty. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 11:29 Znów masz problem ze wzrostem? Twoja żona też jest pokraką wzrostu siedzącego psa? Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 11:32 I do tego govno?! Bo kobieta nie jest w twoim typie? Masakra... Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 12:10 Góvno w sensie nieprawda, podkoloryzowana rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
frequenter.light Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 12:31 Zobaczcie na zdjęcie powyżej z plaży, ona sięga mu do piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaad Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 14:29 Tez tak mężowi sięgam. Z czym masz problem Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 14:42 Powinniście się rozejść, bo nie pasujecie wzrostem 🤣🤣😂😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
frequenter.light Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 16:06 Ludzie się dobierają na zasadzie podobieństw a nie przeciwieństw. Fizycznie taka para wygląda kiepsko imo. Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaad Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 16:44 A co mnie to obchodzi? Co ty se tam myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 17:01 I to jest właściwe nastawienie. Ja z moim eks pasowałam wizualnie "idealnie" i co? I pstro.... Odpowiedz Link Zgłoś
frequenter.light Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 19:58 No może się dobrze dogadujecie, wszak najważniejszy jest charakter a nie wygląd i dopasowanie wewnętrzne Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 18:34 ile różnicy jest akceptowalne? między mną a małżem jest 27cm, to może być czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
frequenter.light Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 19:57 Trochę za dużo ale ujdzie. Sięgasz mu do szyi. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 20:29 Do szyi to ja mojemu sięgam na obcasach. Różnica 23 cm na płaskim. Odpowiedz Link Zgłoś
frequenter.light Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 22:38 Głupio to wyglada potem, ale najważniejsze, ze podobacie się sobie nawzajem Odpowiedz Link Zgłoś
frequenter.light Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 22:58 Oczywiście żartuję Thea19, Annajustyna i Zetkaad - jeśli Wy się podobacie Waszym facetom, a oni Wam to różnica wzrostu nieważna i to obojętnie w którą stronę. Sorry, chciałem Was trochę sprowokować Odpowiedz Link Zgłoś
frequenter.light Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 23:09 Jeśli sięgasz mu na obcasach do szyi a na płaskim jest 23 cm różnicy (Shakira i Pique 37cm), to znaczy tylko, że twój chłop ma małą głowę Odpowiedz Link Zgłoś
mama.pracujaca Re: Jaka ona piękna! 04.02.20, 06:50 Uważan, że we wczesnej młodości wyglądała prawie identycznie, tylko ciemne włosy miała. Odpowiedz Link Zgłoś
larrisa Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 11:17 Szczerze mówiąc nie rozumiem jej popularności, już nawet nie chodzi o nieco pszenny wygląd i kiczowaty styl, ale ona przecież nawet głos ma taki sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 11:53 miala niezly glos i tworczosc na pocxzatku kariery. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 11:57 Dla mnie jej głos jest po prostu straszny. W połączeniu z dziwnym angielskim. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 12:09 po hiszpansku brzmi lepiej..no ale to jak wiekszosc wykonawcow latino Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 12:36 Jakbyś napisała "jaka ona ładna", to bym się zgodziła, ale "piękna" to poziom np. Sharon Stone, Isabelle Adjani, Charlise Theron, Moniki Belucci-a ona im urodą zdecydowanie nie dorównuje. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 13:05 Dla mnie ona jest sliczna, zgrabna i urocza, choc nie posagowo piekna.Theron i Bellucci- uroda z wyzszej polki- a jednak ja bym wolala miec cialo i buzie Shakiry Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 21:01 Kwestia gustu, np. Belucci- o tak, za to Stone jest dla mnie urodziwa jak, przepraszam, kobyła. Cenię ją i tak za niezliczone inne przymioty, ale urody, a już na pewno piękna nie jestem w stanie zobaczyć nijak. Adjani też mi się nie podoba, a Shakira i owszem. Obawiam się, że uniwersalne piękno nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Jaka ona piękna! 04.02.20, 00:31 Fakt Adjani byla przepiękna, wybitnie piekna kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
elle_du_jour Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 12:53 U Shakiry najbardziej podoba mi się Piqué. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 13:09 Ja go lubie na boisku, ale moj ideal urodowy to to nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
elle_du_jour Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 13:16 Mój też nie, ale zdecydowanie nie mogę zaprzeczyć, że mi się podoba. A Shakira jest urocza. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 14:17 To dziwne, bo on jest obiektywnie przystojny, ale w moim odczuciu jakiś taki...bezpieczny...chyba przez te kobiece duże oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 14:34 Brzydki nie jest, no i wysocy u mnie zawsze maja dodatkowe punkty... ale on jakis taki sympatyczno-pocieszny z geby, sexy- niet Odpowiedz Link Zgłoś
waleria_s Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 13:49 Twarz ma super, baardzo młodo wygląda, ale ciało- nie lubię jej typu figury, tego nie widać aż tak w fikuśnych strojach, ale już to zdjęcie z plaży obnaża, że ma krótkie nogi, dość przysadziste, szerokie biodra, mały biust, pod względem proporcji- baardzo średnio. Dla mnie ideał to takie wysmukłe kobiety, raczej wysokie. Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 13:56 Ona w realu jest bardzo bardzo drobna. Tzn oczywiście ze ma szerokie biodra itp, ale to wszystko jest b.proporcjonalne. Byłam w szoku jak ja pierwszy raz zobaczyłam (a to było Kilka miesięcy po urodzeniu jej 1 dziecka), bo dla mnie tez zawsze to był kawał baby (choć niskiej). Kamera naprawdę pogrubia. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 14:16 Mam taki sam ideał (czyli moje przeciwieństwo, bo do figury Shakiry w sumie mi blisko, choć jestem wyższa). Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 14:18 Salma Hayek ma tyle samo wzrostu, ale lepszą figurę (i w ogóle jest piękna) Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 14:19 Ale to raczej zdjęcie Salmy sprzed 15-20 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 14:24 Ale Shakira nigdy tak nie wyglądała. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 14:38 Salma Hayek to w "Desperado" byla piekna. Teraz jest ladna, ale juz dawno nie to. A taka drobna, jak na tym zdjeciu to chyba akurat nigdy nie byla... retusz wyczuwam Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 14:41 Glowa za duza w stosunku do tulowia (popatrzcie na szerokosc ramion). Nie wiem, czy fotka robiona pod takim katem, czy program graficzny byl w uzyciu, ale to nie jest zdjecie do oceniania figury. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 14:55 Liz Taylor też miała dość dużą głowę, co nie przeszkadzało jej w byciu piękną. I dokładnie taki sam wzrost, jak Salma i Shakira (1,57). Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 14:59 Akurat uroda Taylor mi sie nie podoba zupelnie. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 14:44 ale Salma jest po 50-tce..ile kobiet tak wyglada jak ona w tym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 14:49 Na pewno niewiele, ale sa: Halle Berry, J.Lopez. Salma z wiekiem sie zrobila troche przysadzista. Ale proporcje ma fajne dalej i ladna twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 14:54 bo zrobila sobie niepotrzebnie wielki biust i to niestety zaburzylo proporcje. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 14:57 Zrobila? Myslalam, ze tak jej naturalnie w cycki poszlo, jak niektorym w tylek. To troche sie oszpecila- w moim odczuciu, bo wiadomo, ze dla niektorych to figura seksbomby. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 15:09 Salma pierwsze, co zrobiła po przyjeździe do Stanów, to były cycki. Ona była gwiazdą telenoweli meksykańskich. Czytałam o tym w wywiadzie z nią, było kiedyś takie czasopismo niemieckie Amica, chyba tam był z nią wywiad. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 15:50 Sama obecnie nie wygląda jak na tym zdjęciu tylko gorzej. Jeżeli o mnie chodzi, to przeszkadza mi w jej wyglądzie mocna szczęka (żuchwa) i wysunięta do przodu broda. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 16:56 Zdecydowanie nie mój ideał urody. O wiele bardziej podoba mi sie np. Charlize Theron. Ale rzeczywiście wygląda bardzo dziewczęca. Jakbym nie wiedziała, ile ma lat, to na spoko dałabym jej 5 albo 10 mniej. Ma jakąś taką naturalność w twarzy. I chwała jej za to, że nie zrobiła nosa. Fajna babka. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 17:06 Obie fajne babki, świetnie tańczą jak na piosenkarki. Lopez jak dla mnie te stroje za bardzo wyzywające miała, ale co tam kto jej broni... Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 17:14 kkalipso napisała: > świetnie tańczą jak na piosenkarki. Przecież J.Lo to zawodowa tancerka (i aktorka), śpiewać zaczęła dopiero później. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 17:17 Aktorka z niej żadna. Ale tańczy świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 17:19 ....jak różne są gusta dla mnie ona jest przeciętna, a twarz to w ogóle mi się nie podoba, szpiczasta broda, a reszta b. szeroka, brzuch ma świetny, no i rusza się rewelacyjnie, ale typ urody nieeeeeee i w życiu nie rozpatrywałabym ją w kategorii pięknych, taka swojska uroda, w jej wieku jest chyba górniak, natasza urbańska, kukulska, mają 100 razy lepsze figury, a natasza nawet twarza ma piękną. ale młoda e. taylor, tak, dla mnie ona była piekna, lubię owalne twarze, małe nosy, ładne szczęki Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 17:24 Mnie się Taylor w ogóle nie podoba, no ale rzecz gustu. Natomiast na tym zdjęciu wygląda tak że nie wiadomo ile ma tu lat. Równie dobrze bym uwierzyła że dwadzieścia parę, ale ma przyciężkawy makijaż, jak i że 50 ale jest dobrze "zrobiona". Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 17:25 No dobra, z tym "dwadzieścia parę" to jednak przesadziłam, no ale powiedzmy trzydzieści parę. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 17:29 Ja bym jej dala miedzy 30 a 45, ale ja kiepska jestem w zgadywaniu wieku Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 17:28 Mnie też nie powala, ale urody nie można jej odmówić. Z tych ciemnowłosych typów wolę Vivien Leigh i Avę Gardner. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 17:41 Wg mnie Taylor była najpiękniejsza w latach 50. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 18:03 Uwazam, ze wrzucanie zdjec "plakatowych" w watkach o urodzie to nieporozumienie Dla przykladu wrzucam korzystne, ale normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 18:10 te zdjęcia się nie liczą, są prawie że namalowane to nawet Szakira była by piekna Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 18:43 To może filmy www.youtube.com/watch?v=hr1g1pD6mok www.youtube.com/watch?v=qcpjCo8lQSw BTW, właśnie rzuciło mi się w oczy, że młoda Elizabeth Taylor i młoda Isabelle Adjani są do siebie podobne www.youtube.com/watch?v=HzYRVMC9fHE Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 18:51 No na filmach jest jaka byla, ze tak to ujme Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 20:31 a mnie się Adjani nigdy nie podobała.. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 21:00 Adjani korzystała nadmiernie z medycyny estetycznej. Ja nie przepadam za jej manierą aktorską. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 18:55 Ojej, nie. ET nigdy mi się nie podobała. To znaczy bez przesady, nie jest brzydka oczywiście. Ale o wiele bardziej podobała mi się Audrey Hepburn (Nie pamiętam, jak się pisze). Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 19:01 Mnie się najbardziej podoba MM Chociaż nie jest klasyczną pięknością z kanonów urody. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 19:03 Moim zdaniem MM z oczu patrzy jakas taka głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 19:12 Ojtam ojtam, to było specjalnie pozowane, bo obsadzili ją w typie dumb blonde. Na wczesnych fotach ma inne spojrzenie Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 19:21 przeciez ten głupiutki, rozmarzony wzrok to był na potrzeby męskich szowinistów którzy w tych czasach rządzili szołbizem Odpowiedz Link Zgłoś
ms.piggy Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 19:18 zgadzam sie MM też b. mi sie podoba i wg. mnie jest klasyczna pięknościa: idealne proporcje, piękna twarz (wyraziste oczy, mały nos, ładne, pełne usta, łagodny podbródek, owalna twarz) wg mnie to właśnie klasyka piekna, bez patrzenia na dziwaczne fryzury, staniki robiące z biustu piramidy...gdyby MM, Taylor, Grace Kelly przebrać i umalowac na "wspołczesność" to nadal były by piekne. Klasyczna pikenoscia nie jest np. Kate Moss, córka Bogusława Lindy, Ania Rubik, Karolina Gruszka, Agata Buzek - one są interesujące, piękne, ale nie klasycznie, proporcjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 20:33 Buzek-piękna..? może ehm dla koneserów, tu się zgadzam. Tak. Grace miała w sobie to coś. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 21:03 Córka Lindy jest piękna? Nie dla mnie, imo bardzo niekorzystne połączenie genów ojca i matki.... Odpowiedz Link Zgłoś
neroli20 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 22:39 Oj nie, akurat Gruszka jest piękna. Widziałam ja na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 18:53 Taki dziewczęcy i naturalny typ urody. Odpowiedz Link Zgłoś
zasiedziala Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 20:59 Piękną bym jej nie nazwała, ale ładna jest. Ma dziewczęcą urodę, dlatego pewnie wygląda młodziej. Natomiast jak patrzę na to wklejone w wątku zdjęcie z plaży, to aż zazdroszczę figury. Jest szczupła, a nie ma żadnej kości na wierzchu. Moje marzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
neroli20 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 22:22 Mam mieszane uczucia, kiedy widzę popularne artystki, w szołbiznesie od ponad 20 lat, z pozycją i osiągnieciami, które nadal muszą opierać swoje medialne jestestwo na seksapilu i kręceniu dupami. Jakoś panowie występujący z nimi nie rozbierają się i nie wdzięczą. Oczywiście show swietny, panie trzymaja się super, zwłaszcza JLo, no ale. Aha, moment, kiedy Latynoska JLo ze swoją latynoską córką śpiewają "Born in the USA" świetny. Aha2, podziwiam Shakire za to, że przy swojej przeciętności, zarówno wokalnej jak i fizycznej, zdołała zrobić z siebie megagwiazdę i to w czasach, kiedy jeszcze nie każdy miał swoje 5 minut sławy. Naprawdę szacun za determinację. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 22:52 Zapendowska sie o jej wokalu bardzo pochlebnie wypowiadala Nie wiem co tu do podziwiania, bo multum piosenkarzy bez jakichs wybitnych umiejetnosci zrobilo kariery. Odpowiedz Link Zgłoś
neroli20 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 23:01 Kiedyś oglądałam jej wystep na żywo i uszy bolały. Wymień dziesięciu. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 23:23 Kiedys to sie i Gawlinskiemu zdarzylo falszowac Shakira ma kawal glosu i umiejetnosci wokalne- w "Tango objection" to dobrze slychac. Prosze, oto oni: J.Lo, Britney, Robbie Williams, Madonna, Lady Gaga, Enrique Iglesias, Pink, Bryan Adams, Biber, Taylor Swift, Katy Perry, Timberlake... Kurcze, no wiekszosc popowych gwiazd to nie sa wybitne diwy. Spiewac umieja dobrze, srednio, lub nawet slabo a kariery robia. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 23:25 No i Ricky Martin i George Michael, bo cos panow zdyskryminowalam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 23:52 fornita111 napisała: > No i Ricky Martin i George Michael, bo cos panow zdyskryminowalam ;P George Michael? Chyba ci się coś pomyliło, ten facet miał nawet wybitny talent wokalny. Ty jesteś pewna, że wiesz, o kim piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 23:54 W zadnej piosence, ktora znam tej wybitnosci nie slychac. No ale moze i mial. Po piosenkach Flinty tez bym sie jej talentu nie domyslila, jakbym jej z idola nie znala. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 23:58 nie no..George był świetny..talent miał. www.youtube.com/watch?v=UvM2Cmi-YRU Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jaka ona piękna! 04.02.20, 00:01 Ale... To jest "wybitny talent" na tym nagraniu? No nie wiem, wg mnie na wyrost okreslenie jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Jaka ona piękna! 04.02.20, 00:03 hm jest taki komentarz Fun fact: George is the only one who didn’t have to change keys out of all the singers of that day. He’s the only one who could sing in the same notes as Freddie. Goes to show how talented they both were and how amazing of a singer Freddie is Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jaka ona piękna! 04.02.20, 00:09 No to sie nie znam po prostu, bywa i tak Mialam zamiar wymienic wokalistow dobrych, srednich i kiepskich, moze oprocz G. M. mi sie jeszcze jakis bardzo dobry/wybitny tam zaplatal. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Jaka ona piękna! 04.02.20, 00:28 To posłuchaj sobie tego: www.youtube.com/watch?v=izGwDsrQ1eQ www.youtube.com/watch?v=diYAc7gB-0Awww.youtube.com/watch?v=zNBj4EV_hAo www.youtube.com/watch?v=fDxzQJaA228 I jeszcze to: George Michael - Kissing A Fool (Remastered) (Official Music Video) Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Jaka ona piękna! 04.02.20, 00:18 fornita111 napisała: > W zadnej piosence, ktora znam tej wybitnosci nie slychac. No ale moze i mial. Że jak proszę? A co ty od niego w ogóle znasz? 3 razy American Music Awards, 2 razy BRIT Awards, 2 razy Grammy, 3 razy Songwriter of the Year (1985, 1989, 1996), Best Male w MTV Europe Music Awards w 1996 roku, a dla ciebie to nie jest wybitny wokalista? Jego wykonań jazzowych standardów z Songs from the Last Century pewnie też nie znasz, duetu z Arethą Franklin (I Knew You Were Waiting) pewnie też nie słyszałaś, ale przynajmniej balladę "Jesus to a Child"? Albo przynajmniej kultowe "Freedom"? I nie wierzę też, że ktoś może po wysłuchaniu "Careless Whisper" (dziś nie ma już tak trudnych do śpiewania aranżacji jak w latach 80-tych) stawiać tego artystę koło kogoś takiego jak Ricky Martin. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jaka ona piękna! 04.02.20, 00:23 Nie pluj sie tak snake, nic nie zrozumialas. Nie twierdze, ze Britney spiewa tak samo dobrze jak Gaga, chociaz obie je wymienilam. Co do GM ok, moj blad i juz to napisalam, wiec dalej jad wylewac musisz gdzie indziej Eot Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Jaka ona piękna! 04.02.20, 00:37 fornita111 napisała: > Nie pluj sie tak snake, nic nie zrozumialas. Nie twierdze, ze Britney spiewa ta > k samo dobrze jak Gaga, chociaz obie je wymienilam. Co do GM ok, moj blad i ju > z to napisalam, wiec dalej jad wylewac musisz gdzie indziej Eot Może następnym razem napiszesz po prostu, że coś ci się mniej lub bardziej podoba, ale nie będziesz oddawać sądów w sprawach, w których jesteś najwyraźniej ignorantką. Akurat przy GM zrobiłaś sporego babola, a i przy paru innych nie rozumiesz kompletnie ich wkładu do kultury medialnej i muzyki, co litościwie już przemilczę, bo jestem dziś w dobrym humorze. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jaka ona piękna! 04.02.20, 00:41 Nie pisalysmy o wkladzie w kulture. Ani tez o charyzmie i setce innych rzeczy. Wylacznie o umiejetnisciach wokalnych. Wiec jednak nie skumalas. Albo i skumalas, tylko lubisz sie czepiac. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Jaka ona piękna! 04.02.20, 00:55 fornita111 napisała: > Nie pisalysmy o wkladzie w kulture. Ani tez o charyzmie i setce innych rzeczy. > Wylacznie o umiejetnisciach wokalnych. Wiec jednak nie skumalas. Albo i skumala > s, tylko lubisz sie czepiac. Nie. Ja zaczęłam rozmowę z tobą wyłącznie o umiejętnościach wokalnych GM i o tych mogłybyśmy sobie nawet porozmawiać, gdybyś nie zaczęła się rzucać i stosować wobec mnie osobiste ataki i pierdololo o jadach. Czepialską jesteś więc tym przypadku tylko ty. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jaka ona piękna! 04.02.20, 01:01 Ok, masz juz te zlote gacie, czy o co tam walczysz tym razem. Dla mnie ten poziom napastliwosci jaki prezentujesz jest zrozumialy w watkach swiatopogladowych, ale jak juz ktos przylazi i sie rzuca w watkach o pierdolach to moim zdaniem ma cos z deklem. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 23:32 tutaj z początków kariery, można nie lubić maniery wokalnej ale głos ma: www.youtube.com/watch?v=_KiRbcvdUCM&list=PLrCxuarfkw8qHUpp1HNz6N84XEAZzjIvn&index=6 Odpowiedz Link Zgłoś
neroli20 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 23:33 Britney wyplynęla na wizerunku amerykanskiej blond nastolatki. Robbie na byciu bozyszczem malolat, ktory poszedł swoją droga. Kilkanaście lat później Bieber zrobił podobnie. Gaga ma kawał glosu i pomysł na siebie. Iglesias jest przystojny i ma sławnego ojca. Swift jest atrakcyjna i nie spiewa tak źle. J.Lo ma jednak lepsze warunki fizyczne (piękna twarz), ale jej tez gratuluje determinacji, zwlaszcza ze jest z Bronxu. Pink wybila się na imidżu buntowniczki, ale fakt, ze zdumiewająco dlugo sie trzyma jak na to, co proponuje. Zgadzam sie co do Katy Perry, uosobienie przeciętności. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 23:39 A Ricky Martin wyplynal na fali popularnosci tanecznej muzyki latino- tak samo jak Shakira Tzn naprawde nie widze w jej karierze niczego wyjatkowego do podziwiania, chociaz ja darze sympatia. Wielka gwiazda nie byla i nie jest. Beztalenciem robiacym kariere tez nie. Odpowiedz Link Zgłoś
neroli20 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 23:44 Nie no, gwiazda jest. A Ricky raczej w prostsze rytmy uderzal niż Shakira, przynajmniej na początku kariery. No i w przypadku przystojnych panów zawsze są zakochane małolaty, które robią frekwencję. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 23:45 tak ale wydaje mi się, że jego popularność przeminęła. Shakira przebiła się choćby na rynek europejski. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 23:43 Z tym Bronxem to raczej podkoloryzowana historyjka. JLO pochodziła ze średnio zamoznej rodziny, która sporo inwestowała w jej taniec, śpiew itp. .prędzej Shakira, która jest dziewczyną mozna powiedzieć znikąd, która osiągnęła jakby nie było gigantyczną popularność poza Ameryką Płd. co chyba nikomu do tej pory się nie udało. Ok może Rickiemu ale tak poza tym? owszem na rynku latynoskim są gwiazdy ale nie są aż tak znane poza tym rynkiem hiszpańsko języcznym. Kto kojarzy Thalię-wielką gwiazdę meksykańską, Fonsiego, Manę, z zespołów np. Sodę Stereo? Odpowiedz Link Zgłoś
neroli20 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 23:46 A widzisz, nie wiedziałam. Ale Shakira chyba nie jest z biednej rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 23:50 chyba raczej przeciętnej, w sumie nie wiem, niemniej jednak przebiła się na rynek amerykański, co dla latynosów samo w sobie jest jednak bardzo dużą nobilitacją. Na pewno dopisało jej szczęście ale równie dobrze mogłaby zostać lokalną gwiazdą, jak choćby jej rodak Juanes. Odpowiedz Link Zgłoś
neroli20 Re: Jaka ona piękna! 04.02.20, 17:16 Tak, tylko żeby się przebic musiała nieco odejśc od swoich korzeni, zarówno muzycznie, jak i pod względem wizerunku. Cóż, Beyonce też nie zostałaby międzynarodową gwiazdą, gdyby nosiła afro, Lopez również farbuje się na blond. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 23:50 No nie kojarze ni w zab Moze faktycznie nie docenilam kariery Shakiry bo pid katem pochodzenia nie patrzylam Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Jaka ona piękna! 04.02.20, 00:40 simply_z napisała: > Z tym Bronxem to raczej podkoloryzowana historyjka. JLO pochodziła ze średnio z > amoznej rodziny, która sporo inwestowała w jej taniec, śpiew itp. .prędzej Shak > ira, która jest dziewczyną mozna powiedzieć znikąd, która osiągnęła jakby nie b > yło gigantyczną popularność poza Ameryką Płd. co chyba nikomu do tej pory się n > ie udało. Ok może Rickiemu ale tak poza tym? owszem na rynku latynoskim są gwi > azdy ale nie są aż tak znane poza tym rynkiem hiszpańsko języcznym. Kto kojarzy > Thalię-wielką gwiazdę meksykańską, Fonsiego, Manę, z zespołów np. Sodę Stereo? Ja kojarzę Thalie 😛 Co do J.Lo...Czytałam kiedyś jej biografie i też parę rzeczy mnie w niej zaskoczyło. Trudno powiedzieć jaka jest prawda w jej przypadku, bo wątpię aby jej rodzina była nawet średnio zamozna, ale też nie wierzę w jakąś biedę. Pewnie była bardzo przeciętna, jak to i większości i trzeba było do tego dorobić odpowiednią historyjkę, która się dobrze sprzeda... I przyznam, ze akurat historyjka o dziewczynie z Bronxu, której ledwo starczalo na czynsz i musiała zarabiać na zycie tańcząc w nocnych klubach, zywiac się najtańsza pizza żeby opłacić lekcję śpiewu i tańca świetnie się sprzedaje i pasuje do Jennifer 😁. Chyba się raczej nie dowiemy jak to naprawdę było - może faktycznie to w dużej mierze PR- owa historyjka a nie prawda...Ale na pewno ta historia jest dużo bardziej prawdopodobna niż ta o Natalii Vodianovej, ktora to niby została wypatrzona na lokalnym rynku/targu, gdzie sprzedawala warzywa.I tak została modelka. Nie wiem dlaczego, ale zawsze mnie bawi ta historia Kopciuszka - no naprawdę jak z bajki 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 23:28 chociażby Britney Spears..zawsze jadąca z playbacku, Enrique Iglesias ( podobno też fałszuje niemiłosiernie), Madonna, Spice Girls, z rodzimych słabiutka Urszula, Odpowiedz Link Zgłoś
neroli20 Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 23:35 Madonna była pierwsza i kontrowersyjna, a Spice Girls zrobiły karierę wizerunkiem i pomysłem, jakie miał na nie manager. Poźniej żadna nie zrobiła kariery jako solistka, chociaz dwie miewały lepsze momenty. Odpowiedz Link Zgłoś
elenelda Re: Jaka ona piękna! 03.02.20, 23:17 Piękne to są Cate Blanchett, Angelina Jolie, Charlise Theron. Shakira jest atrakcyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Jaka ona piękna! 04.02.20, 07:38 Uwielbiam ja, jest przesliczna. Odpowiedz Link Zgłoś