Dodaj do ulubionych

Incele kontra Chad i Stacey ;-)

08.02.20, 17:50
Taki oto wywiad na Onecie
kobieta.onet.pl/wiadomosci/nienawidza-kobiet-i-spiskuja-na-forach-incele-sa-wsrod-nas/198dhfq
Sens tego sprowadza się do stwierdzenia, że wkrótce będziemy mieli do czynienia z aktami terroru dokonywanymi przez mężczyzn pozbawionych seksu.

A ja przypominam sobie, że już wieeeeele lat temu zabójca Miss Polski 91' Agnieszki Kotlarskiej spełniał IMO definicję incela.
Obserwuj wątek
    • ultimate.strike Re: Incele kontra Chad i Stacey ;-) 08.02.20, 21:33
      A po co feministki tworzą i wspierają inceli? Chcą teroryzmu, żeby odpowiedzieć swoim terrorem?
      • ride_like_the_wind Re: Incele kontra Chad i Stacey ;-) 09.02.20, 00:03
        Nie wiedziałem o tej miss. Co do inceli, to niestety wbrew temu co oni głoszą totalnie nieatrakcyjna kobieta ma gorzej. Facet nawet bardzo brzydki, gdy ma pewne cechy, będzie podobał się kobietom. Dlatego myślenie inceli jest po prostu niegodziwe. Jeśli sami nie zdecydowali się umówić z nieatrakcyjną dziewczyną, to niech włożą gębę w kubeł. Ja też się nie zdecydowałem, ale ja nie robię z siebie bohatera.
        • ultimate.strike Re: Incele kontra Chad i Stacey ;-) 09.02.20, 01:35
          Incel to facet, który dąży do bycia maczo. takim standarsdowym, feministycznym wyobrażeniem mężczyzny z czasów mitycznego patriarchatu. No i każdy, dosłownie każdy facet miałby problem z osiagnieciem tego celu. Maczo to nierealny, nieistniejący, niemożliwy do zaistnienia obiekt, nikt takiego stanu nie osiagnie. No i ci, co do takiego stanu dążą popadają we frustrację. Feminizm to fabryka inceli. Produkuje ich coraz więcej, wszystkim wmawia, jak powinien się zachowywać "prawdziwy facet", czyli taki patriarchalny pogromca kobiet.
        • memphis90 Re: Incele kontra Chad i Stacey ;-) 09.02.20, 08:09
          Nawet najbardziej brzydka kobieta ma cycki i pochwę, czyli towar tak desperacko poządany przez wyposzczonych inceli.
          • ride_like_the_wind Re: Incele kontra Chad i Stacey ;-) 09.02.20, 08:11
            Nie każdy ma ochotę chodzić do łóżka z kimś, kto mu się nie podoba.
            • triss_merigold6 Re: Incele kontra Chad i Stacey ;-) 09.02.20, 08:18
              Oczywiście. Pójście do łóżka zwykle nie jest aktem miłosierdzia ani nagrodą za bycie miłym.
              Rozumiesz, bycie uprzejmym, kulturalnym, starającym się jest standardem, a nie zachowaniem za które panu się coś należy.
              • ride_like_the_wind Re: Incele kontra Chad i Stacey ;-) 09.02.20, 08:20
                Ależ oczywiście i to działa w dwie strony.
                • tanebo2.0 Re: Incele kontra Chad i Stacey ;-) 09.02.20, 08:33
                  No właśnie nie. Incele narzekają głównie na brak tych ładnych. A co z brzydkimi? Nawet do mnie lgną kobiety o oryginalnej urodzie lub starsze o 10 lat. Więc to nie jest tak że oni walczą z brakiem seksu. Raczej z własną zawyżoną samooceną...
                  • ride_like_the_wind Re: Incele kontra Chad i Stacey ;-) 09.02.20, 08:38
                    No chyba każdy młody chłopak chociaż raz marzył o byciu z ładną dziewczyną? Ludzi, dla których wygląd partnera się nie liczy jest bardzo mało.
                    • kropkacom Re: Incele kontra Chad i Stacey ;-) 09.02.20, 08:43
                      Ładna dziewczyna? O regularnych rysach i figurze zgodnej z aktualnymi trendami? big_grin
                    • tanebo2.0 Re: Incele kontra Chad i Stacey ;-) 09.02.20, 08:44
                      Każdy marzył też o byciu astronautą (albo malarzem). Testy NASA są niestety brutalne...
                    • sabat3 Re: Incele kontra Chad i Stacey ;-) 09.02.20, 08:49
                      ride_like_the_wind napisał:
                      > No chyba każdy młody chłopak chociaż raz marzył o byciu z ładną dziewczyną? Lud
                      > zi, dla których wygląd partnera się nie liczy jest bardzo mało.

No tak, ale to nie jest uczucie skierowane na drugiego czlowieka, a raczej na podnoszenie wlasnej samooceny.
                      Laski, ktore z gory odrzucaja takich mezczyzn postepuja na podobnej zasadzie. Akcja rowna sie reakcji, wszystko sprawiedliwie.
                      • tanebo2.0 Re: Incele kontra Chad i Stacey ;-) 09.02.20, 08:57
                        Mężczyznom mówi się:"musisz być najlepszy". Tylko nie mówi się że droga do tego jest długa i wyboista. Potem taki chłopak patrzy i widzi kto jest najlepszy. Tak Van Gogh na ten przykład. Więc bierze paletę i maluje. I dziwi się że nikt go nie podziwia. Ale zapomina ze Van Gogh miał pod górkę przez całe życie i nawet ucho sobie obciął. Pamiętam artykuł o Alu Pacino. Większość kobiet ściągnęłaby majtki przez głowę na jego widok. Kiedyś udzielał wywiadu w radiu. I radio wpuściło fanki do studia (ale były za szybą). A All podbiegł do szyby i krzyknął "gdzie byłyście 40 lat temu!?". All był wtedy kelnerem z aspiracjami do aktorstwa...
                  • sabat3 Re: Incele kontra Chad i Stacey ;-) 09.02.20, 09:00
                    tanebo2.0 napisał:

> No właśnie nie. Incele narzekają głównie na brak tych ładnych.

Wydawalo mi sie, ze narzekaja na to, ze zadna na nich nawet nie spojrzy. To dosc zasadnicza roznica. Ale nie siedze w tym "ruchu", wiec albo jest jak piszesz, albo sa rozni incele smile
                    • tanebo2.0 Re: Incele kontra Chad i Stacey ;-) 09.02.20, 09:10
                      Żadna czyli ładna...
                      • sabat3 Re: Incele kontra Chad i Stacey ;-) 09.02.20, 09:16
                        tanebo2.0 napisał:
                        > Żadna czyli ładna...

A to mi ich nie zal smile
                        • ride_like_the_wind Re: Incele kontra Chad i Stacey ;-) 09.02.20, 09:25
                          A Ty marzyłeś o brzydkiej?
                          • sabat3 Re: Incele kontra Chad i Stacey ;-) 09.02.20, 09:30
                            ride_like_the_wind napisał:
                            > A Ty marzyłeś o brzydkiej?

Tak, pod koniec podstawowki.
                            Potem, z czasem, bardziej zalezalo mi na "bliskiej, myslacej podobnie".
                            • sabat3 Re: Incele kontra Chad i Stacey ;-) 09.02.20, 09:33
                              sabat3 napisał:
                              > Tak, pod koniec podstawowki.

Gee, za szybko odpowiadam, mega skrot myslowy. Pod koniec podstawowki myslalem jak incele - znalezc najladniejsza, popisac sie przed kolegami. Potem mi przeszlo.
                          • tanebo2.0 Re: Incele kontra Chad i Stacey ;-) 09.02.20, 09:45
                            Mażę o inteligentnej, z pasją, która ma coś do powiedzenia i której zależy na mnie. I co to znaczy ładna? Wg czyich kryteriów?
                            • triss_merigold6 Re: Incele kontra Chad i Stacey ;-) 09.02.20, 09:56
                              Mażysz?!
                              Mogłeś działać jak byłeś młodszy, teraz to bez sensu.
    • ride_like_the_wind Re: Incele kontra Chad i Stacey ;-) 09.02.20, 00:04
      Wiesz Riki, że Nie wiedziałem o tej miss? Co do inceli, to niestety wbrew temu co oni głoszą totalnie nieatrakcyjna kobieta ma gorzej. Facet nawet bardzo brzydki, gdy ma pewne cechy, będzie podobał się kobietom. Dlatego myślenie inceli jest po prostu niegodziwe. Jeśli sami nie zdecydowali się umówić z nieatrakcyjną dziewczyną, to niech włożą gębę w kubeł. Ja też się nie zdecydowałem, ale ja nie robię z siebie bohatera.
      • ultimate.strike Re: Incele kontra Chad i Stacey ;-) 09.02.20, 01:38
        Nie, Ty marudzisz i realizujesz feministyczną wizję współcczesnego mężczyzny, czyli co zostało z maczo po odarciu go z władzy i siły. Też jesteś ich sukcesem propagandowym pokazującym, że facet to beznadzieja, kobiety są lepsze, sprytniejsze, mądrzejsze, silniejsze. No i wspierasz inceli w ich n9erealnych dążeniach do bycia maczo pokazując im antywzór.
    • ride_like_the_wind Re: Incele kontra Chad i Stacey ;-) 09.02.20, 08:06
      Artykuł zauważa jedną istotną rzecz. Potrzeba seksu wynika często nie z samych potrzeb seksualnych, ale z chęci podniesienia poczucia wartości i poczucia się atrakcyjnym. Dla wielu mężczyzn miernikiem ich wartości jest to, jak atrakcyjne kobiety na nich lecą.
    • smillla Re: Incele kontra Chad i Stacey ;-) 09.02.20, 08:22
      Wydaje mi się, że pójdą w cyberseks i to rozwiąże im problem.
      • triss_merigold6 Re: Incele kontra Chad i Stacey ;-) 09.02.20, 08:25
        To ci cywilizowani. Ci bardziej dzicy będą się rzucać na wszystko co/kto im stanie na drodze, jak ten 25-latek, który zgwałcił 5-latkę na terenie ambasady USA w Indiach.
        • ride_like_the_wind Re: Incele kontra Chad i Stacey ;-) 09.02.20, 08:36
          Co do Indii, to kastowość społeczeństwa może rodzić tam ogromne frustracje.
          • chatgris01 Re: Incele kontra Chad i Stacey ;-) 09.02.20, 12:44
            Wbrew pozorom nie aż takie, bo wielu wierzy w reinkarnację.
            • ride_like_the_wind Re: Incele kontra Chad i Stacey ;-) 09.02.20, 15:03
              Myślisz, że ludzie tam wierzą równie głęboko jak w krajach muzułmańskich? Bo jeśli chodzi o Polskę, to ja znałem kiedyś dziewczynę która za katoliczkę się uważała, a miała za sobą one night standy.
              • chatgris01 Re: Incele kontra Chad i Stacey ;-) 09.02.20, 16:05
                Wierzą bardzo głęboko, bo tylko to ich podtrzymuje i pozwala żyć (podobnie przecież było u nas w średniowieczu u najniższych klas społecznych). Są przekonani, że obecne nędzne życie to kara za jakieś występki w poprzednim życiu/życiach (BTW, inni też w to wierzą, stąd szokujące ludzi z naszego kręgu kulturowego podejście do nędzarzy), natomiast jeśli to cierpliwie zniosą i będą żyć przestrzegając zasad wiary, to już w następnym wcieleniu mogą być nagrodzeni lepszym życiem, i że ogólnie się to dołoży końcowego przejścia w stan nirvany...
    • chicarica Re: Incele kontra Chad i Stacey ;-) 09.02.20, 08:51
      Już dawno mamy.
      • ride_like_the_wind Re: Incele kontra Chad i Stacey ;-) 09.02.20, 18:36
        Ile miałaś w Polsce morderstw na tle braku życia seksualnego sprawcy?
        • ride_like_the_wind Re: Incele kontra Chad i Stacey ;-) 09.02.20, 18:37
          Inceli to chyba póki co więcej na Twoim cudownym zachodzie. Dla wielu zagranicznych inceli Breivik to bohater.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka