vodyanoi 18.03.20, 18:25 Od wczoraj walczę z owocówkami. Tylko nie wiem - nowe wpadają przez szeroko otwarte okna, czy to moje własne się pobudziły? Aktualnie lata mi po kuchni też wstrętna mucha. Serio? Owocówki w marcu? Ja tak nie dam rady! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karme-lowa Re: Robactwo się obudziło 18.03.20, 19:54 Komary były już w lutym. Są już muchy i motyle. Odpowiedz Link Zgłoś
pulcino3 Re: Robactwo się obudziło 18.03.20, 19:56 U mnie w lutym mrówki się już meldowały, wiesz one wszystkie arki noego szukały przed Corona wirus Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Robactwo się obudziło 18.03.20, 20:09 pulcino3 napisała: > U mnie w lutym mrówki się już meldowały, > > wiesz one wszystkie arki noego szukały przed Corona wirus > Pewnie tak😂. Skubane, są mądrzejsze od nas. Odpowiedz Link Zgłoś
te_de_ka Re: Robactwo się obudziło 18.03.20, 19:59 Kleszcze można zbierać z psów jak jagody z krzewinek w sezonie☹️ Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: Robactwo się obudziło 18.03.20, 20:01 Ja tam nie zauważyłam, żeby one w ogóle w tym roku spały :p Odpowiedz Link Zgłoś
coronawirus Re: Robactwo się obudziło 18.03.20, 20:07 To chyba moje, bo dopiero teraz udało mi się je wymeldować ze swojej kuchni (buszowały od lata) Odpowiedz Link Zgłoś