taki-sobie-nick 05.04.20, 22:58 dlaczego nie można wejść na skwer, przykładowo, takiej wielkości? Przecież tam się nawet kota zauważy, co dopiero innego człowieka, a już trzymać się można na odległość dziesięciu metrów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysiulek08 Re: Chciałam grzecznie zapytać 05.04.20, 23:01 ty sie ematek nie pytaj, ty sie wladzy pytaj Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Chciałam grzecznie zapytać 05.04.20, 23:01 Podpowiem. To nie zależy od wielkości skweru tylko zagęszczenia - czytaj liczby chętnych na metr kwadratowy. Plus uśrednienie krajowe, bo trudno produkować przepisy dla każdego skweru indywidualnie Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Chciałam grzecznie zapytać 05.04.20, 23:06 Bo na pewno jak tylko wejdziesz, to fik-mig i wyciągniesz grila, kiełbasę, obdzownisz znajomych, oni po drodze do biedry po piwo, obdzwonią swoich znajomych, przyjdzie ze 100 ludzi, wszyscy się będą witać na miśka, całować, ściskać, niektórzy macać w krzakach- a policja nie będzie widziała co zrobić. I nieszczęście gotowe. Więc nie możesz tam wejść. Odpowiedz Link Zgłoś