lips30
19.05.20, 16:03
Przed pandemią u znajomych poznałem dziewczynę.. Po 30, wykształcona, atrakcyjna, kulturalna. Zrobiła wrażenie Ponieważ rozmawialiśmy przelotnie- później odnalazłem ją na FB. Wysłałem zaproszenie i przyjęła, potem poczatowaliśmy trochę, pogadaliśmy przez telefon. Super dziewczyna, sympatyczna, urocza bardzo inteligentna. Spokojna, wyważona. Co mnie zastanowiło - bardzo oszczędny sposób prowadzenia FB- aktywność bardzo mało, od czasu do czasu wrzuci jakieś swoje ładne zdjęcie, czy widoczek. Zero udostępniania memów, psów, kotów czy tym podobnych. Zero wrzutek na tematy polityczne. Zero kłótni czy awantur. Zero zycia osobistego ( wiem, że jest singielką), zero głupich pytań. Od czasu do czasu trafny komentarz na jakiś temat, czy celne zaobserwowanie rzeczywistości. Potrafi przez miesiąc nie wrzucić nic. Gdy spytałem dlaczego, powiedziała, że ona nie ma potrzeby nadmiernego udzielania się w necie i na portalach społecznościowych. Nigdzie indziej nie ma konta- ani na IG, ani na TT, ani na Linkedinie.
Mimo wszystko trochę dziwne, nie uważacie?
Choć nie powiem, podoba mi się to.