olena.s 23.05.20, 19:44 Mam takie podejrzenie, że umysłowość naszej koleżanki została sklonowana w pis-policji. warszawa.wyborcza.pl/warszawa/7,54420,25967413,tytul-policja-zatrzymala-uchodzczynie-z-czeczeni-z-rowerem.html#S.MT_wawa-K.C-B.5-L.1.maly Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bo_ob Re: Klon pewnej forumki? 23.05.20, 19:45 policja musi udowodnić, że rower był kradziony, komuś coś się pomyliło Odpowiedz Link Zgłoś
mava Re: Klon pewnej forumki? 23.05.20, 21:34 swoja droga to fascynujace! Taka policja może przyjsc do twojego domu i zabrać ci telewizor (szczególnie, jak nie ogladasz tvpiss), twierdząc, że był kradziony. I udowadniaj teraz, że nie był! Albo na ulicy moze zdjąc ci adidasy z nog, twierdząc ze były kradzione. I udowadniaj teraz, że nie ukradłaś. No...tu akurat moze pomoc niejaki jojo bo on wie, jak wymigac sie od kradzieży trampek... Odpowiedz Link Zgłoś
mava Re: Klon pewnej forumki? 23.05.20, 21:36 i tu tylko dodam, że nawet w PRL "nie ściągano trampek z nóg na ulicy" więc JEST LEPIEJ! Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Klon pewnej forumki? 23.05.20, 23:45 > że nawet w PRL No, nie bylo najlepiej: Za zakrętem stali rower mu zabrali. Odpowiedz Link Zgłoś
cruella_demon Re: Klon pewnej forumki? 23.05.20, 21:49 A ja jestem ciekawa jak to się w ogóle stało, że policja przyszła specjalnie po ten rower? Przecież nawet w pislandzie nie jest tak, że policja sobie przychodzi wybiórczo do ośrodka/mieszkania bo może jest tam jakiś używany rower i może kradziony. Ktoś ich musiał zgłosić. Odpowiedz Link Zgłoś
olena.s Re: Klon pewnej forumki? 23.05.20, 21:55 Forumka? "Bo każdy uchodźca to złodziej" Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Klon pewnej forumki? 23.05.20, 23:50 W jaki sposób te geniusze, które nie potrafią znaleźć 30 milionów kart do glosowania wyczuły, ze akurat ten rower jest kradziony? To nasza forumka musiala im dac cynk. Odpowiedz Link Zgłoś
cruella_demon Re: Klon pewnej forumki? 24.05.20, 00:15 To nasza forumka musiala im dac cynk. Czy ja coś przegapiłam?? Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: Klon pewnej forumki? 23.05.20, 22:53 któremuś mundurowemu się rowerek spodobał? gdzie ja to słyszałam? Odpowiedz Link Zgłoś