pasquda77 07.06.20, 10:37 Korzystałyście z opcji zwrotu przez kuriera? Najbliższe sklepy stacjonarne zamknięte, a chcę zamówić dwa rozmiary do przymiarki. Wszystko bez problemu?Tzn.kurier na czas itd? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princy-mincy Re: Zwrot do Reserved ? 07.06.20, 10:47 Wszystko bez problemu, szybko i sprawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Zwrot do Reserved ? 07.06.20, 10:50 Bez problemu, szybko załatwione, kasa z powrotem na konto po 4 dniach od potwierdzenia dostarczenia zwrotu. Odpowiedz Link Zgłoś
stonkamarnotrawna Re: Zwrot do Reserved ? 07.06.20, 11:03 Bez problemu. Wszystko bardzo sprawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Zwrot do Reserved ? 07.06.20, 11:07 A u mnie były problemy, ale wyłącznie z winy DPD, kurier kilka razy zaznaczał, że nie zastał mnie w domu (jestem cały czas w tych godzinach), ale Reserved przysłało mi etykietę zwrotną i sama nadałam paczkę w punkcie, za darmo oczywiście. Pieniądze oddają bardzo szybko, kontakt z nimi też bardzo dobry, miła obsługa, szybko odpisują. Tak że zależy jakiego masz kuriera DPD, ten "mój" to potrafił dzwonić, żeby do niego podejść po paczkę kilka ulic dalej, bo on nie ma czasu, więc 😉 Ale samo Reserved faktycznie bezproblemowe. Odpowiedz Link Zgłoś