Dodaj do ulubionych

Chronił Włochy przed imigrantami, będzie sądzony

01.08.20, 11:10
tvn24.pl/swiat/wlochy-nie-chcial-wpuscic-statku-z-migrantami-do-portu-matteo-salvini-stanie-przed-sadem-4652856
Smutne to. Bronił swój kraj przed nieproszonymi gośćmi, teraz za to może odpowiedzieć.
Obserwuj wątek
    • daniela34 Re: Chronił Włochy przed imigrantami, będzie sądz 01.08.20, 11:19
      Jako Szalona Kucharka vhcialam zapytać, jak robicie zupę-krem z brokułów. Jakieś ciekawe dodatki albo przyorawy?

Ale jakby która chciała pogadać o polskim piśmiennictwie z zakresu filozofii prawa z okresu 2000-2020 to też moze być tylko nie chciałam Józka dobijać
      • berdebul Re: Chronił Włochy przed imigrantami, będzie sądz 01.08.20, 11:26
        Lane kluseczki! Najlepszy dodatek do brokułowej. I marchewka starta na tarce, dorzucona pod koniec gotowania.
        Gotuję bulion, w koszyczku nad gotuje brokuły, żeby wciąż były jędrne. Wrzucam, blenduję z grubsza. Wylewam kluski (1jajko - 2 łyżki mąki), wrzucam marchewkę. Jak kluski są gotowe, to marchewka jest idealna i można jeść. wink
        • daniela34 Re: Chronił Włochy przed imigrantami, będzie sądz 01.08.20, 11:27
          Ooo, dobry pomysł. Uwielbuam lane ciasto (u mnie w domu tak się mówi na kluski)
          • triismegistos Re: Chronił Włochy przed imigrantami, będzie sądz 01.08.20, 11:28
            Ja bym dodała trochę startego pecorino do tego. I gałka muszkatolowa oczywiście.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka