tanebo001 20.08.20, 12:19 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,26225236,zbigniew-ziobro-chce-wykreslic-z-rejestru-jeden-z-kosciolow.html#s=BoxOpImg6 wiedziałyście że jest takie coś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paskudek1 Re: Reformowany Kościół Katolicki 20.08.20, 12:42 No cóż, przecież wiadomo że LGBT nie są prześladowani w Polsce a poza tym panuje tu równość i powszechna szczęśliwość. PS. Jakby ktoś nie zrozumiał to była ironia. Na poważnie nie mam siły się odnosić bo mnie szlag trafia na sam widok mordy Ziobry Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Reformowany Kościół Katolicki 20.08.20, 12:47 Pewnie ze wiedzialysmy, ze jest takie cos jak Ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: Reformowany Kościół Katolicki 20.08.20, 12:59 Absolutnie nie wiem, że istnieje i działa kościół polskokatolicki-sól w oku kościoła rzymskokatolickiego w Polsce. Ale reformowany kościół katolicki to oksymoron , więc na pewno krk zrobi wszystko, by zlikwidować tę instytucję. Sorry, taki mamy klimat Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Reformowany Kościół Katolicki 20.08.20, 13:07 "Jak dowiaduje się ASZdziennik, sprawą prześladowania chrześcijan przez Zbigniewa Ziobrę miało zająć się Ordo Iuris, ale po zapoznaniu się z dokumentacją implodowało." Odpowiedz Link Zgłoś
aerra Re: Reformowany Kościół Katolicki 20.08.20, 13:46 Owszem, wiedziałam. A co? Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Reformowany Kościół Katolicki 20.08.20, 15:17 Przeciez już ustaliliśmy "jak Teebo nie zna tzn ze ktoś taki/coś takiego nie istnieje"... Odpowiedz Link Zgłoś