Dodaj do ulubionych

RPD Pawlak - czytałyście?

11.09.20, 12:21
"Chodzi o środek farmakologiczny, estrogen, który przyczynia się do zmiany płci. Moje zgłoszenie jest na podstawie zgłoszenia rodzica. To, czy dotyczy to transaktywistów, czy edukatorów, bada prokuratura. Podobnie jak to, z jakich serwerów korzystali i w jaki sposób dzieciom te środki [na zmianę płci] pakowali. Widziałem takie plecaki z tymi środkami"

wyborcza.pl/7,82983,26289564,senat-wznowil-obrady-informacja-rzecznika-praw-dziecka.html#s=BoxOpImg3
Pozwolę sobie tylko skopiować jeden z komentarzy:
"Tabletki są przemycane do szkół w plecakach, czyli idą do szkoły chłopcy a wracają dziewczynki (i vice versa)
Bezwzględnie należy karać rodziców za brak należytej opieki i niezauważanie (zapewne wielokrotnego) zmieniania płci przez ich dzieci" - KarinKa
Obserwuj wątek
    • daniela34 Re: RPD Pawlak - czytałyście? 11.09.20, 12:27
      Czekam, żeby rozwinął ten wątek o tych plecakach
    • sumire Re: RPD Pawlak - czytałyście? 11.09.20, 12:30
      Ciekawe, czy kaska z Ordo Iuris jest warta robienia z siebie idioty na cały kraj (i świat, bo zagranico już też pewną sławę zdobył swoimi rojeniami).
      • lellapolella Re: RPD Pawlak - czytałyście? 11.09.20, 12:44
        Ordojurki nie robią z siebie idiotów, oni w to wszystko wierzą- dostają na wstępie do organizacji specjalne tabletki na zmianę mózgu w mussk.
        • mama303 Re: RPD Pawlak - czytałyście? 11.09.20, 12:47
          lellapolella napisała:

> Ordojurki nie robią z siebie idiotów, oni w to wszystko wierzą- dostają na wstę
          > pie do organizacji specjalne tabletki na zmianę mózgu w mussk.

nie wierzą, są wyrachowani
          • sumire Re: RPD Pawlak - czytałyście? 11.09.20, 14:04
            Ja myślę, że tam jest miks. Na pewno jest tam sporo typów, którzy mniej lub bardziej jawnie się z nimi związali, bo pieniądze i posady. Ale mam wrażenie, że jest tam też sporo prawdziwych fundamentalistów. I o ile po pierwszych rewelacjach Pawlaka miałam go za kolesia, który wyczuł, gdzie stoją konfitury, o tyle dziś już myślę, że to rasowy katotalib po prostu.
          • nangaparbat3 Re: RPD Pawlak - czytałyście? 12.09.20, 09:11
            Może i wyrachowani, ale to nie wyklucza pewnej dozy szaleństwa, bez której moim zdaniem nie da się wygadywać podobnych andronów.
      • jowita771 Re: RPD Pawlak - czytałyście? 11.09.20, 16:07
        sumire napisała:

> Ciekawe, czy kaska z Ordo Iuris jest warta robienia z siebie idioty na cały kra
        > j

Rubel nie śmierdzi.
    • antyideal Re: RPD Pawlak - czytałyście? 11.09.20, 12:50
      Temu panu powinno się zrobić testy narkotykowe.

Może plecaki z różnymi dziwnymi środkami, niekoniecznie na zmianę płci,, widział u swojego dilera.
    • mia_mia Re: RPD Pawlak - czytałyście? 11.09.20, 12:54
      Jak na niego patrzę to mam tylko jedno skojarzenie, jak się nim podzieliłam ze znajomymi to się okazało, że nie jestem sama.
      Takich czasów dożyliśmy...
      • lodomeria Re: RPD Pawlak - czytałyście? 11.09.20, 13:49
        Wydaje mi się, że mam takie samo skojarzenie.
      • pampelune Re: RPD Pawlak - czytałyście? 11.09.20, 14:05
        mia_mia napisał(a):

> Jak na niego patrzę to mam tylko jedno skojarzenie

Herr Flick? To moje jedyne.
        • pitupitt Re: RPD Pawlak - czytałyście? 11.09.20, 14:38
          O nienienie, to miejsce już jest zajęte przez tego koleżkę...😂
          • mia_mia Re: RPD Pawlak - czytałyście? 11.09.20, 14:58
            Miej litość, ten koleś już pomijając jego braki intelektualne ma i tak w życiu pod górkę z racji na wygląd. To taka typowa ematka którą wiecznie proszą o dowód jak kupuje piwowink
            • mia_mia Re: RPD Pawlak - czytałyście? 11.09.20, 15:02
              A zapomniałam o skojarzeniu męża z filmem dzieciak rządzi😂
              W sumie to śmieszne nie jest bo on naprawdę nami rządzi i to już nie jest śmieszneuncertain
        • mia_mia Re: RPD Pawlak - czytałyście? 11.09.20, 14:52
          Moje jest inne.
      • semihora Re: RPD Pawlak - czytałyście? 11.09.20, 15:00
        Ja też mam tylko jedno skojarzenie, dotyczące jego szczególnych, hmmm, "preferencji".

Ogólnie też mam wrażenie, że ktoś toczy z niego niezłą bekę, wmawiając mu istnienie tych plecaków, a on to łyka... Chyba że ma wyjatkowo mocny towar i rzeczywistość mu się rozpływa.

A tak na marginesie - dziecko od poczęcia? Tja... A pińcety na kaszojady za 9 m-cy?
    • snajper55 Re: RPD Pawlak - czytałyście? 11.09.20, 14:47
      mdro napisała:

> "Chodzi o środek farmakologiczny, estrogen, który przyczynia się do zmiany płci
      > . Moje zgłoszenie jest na podstawie zgłoszenia rodzica. To, czy dotyczy to tran
      > saktywistów, czy edukatorów, bada prokuratura. Podobnie jak to, z jakich serwer
      > ów korzystali i w jaki sposób dzieciom te środki [na zmianę płci] pakowali.
      > Widziałem takie plecaki z tymi środkami
      "

Może to te plecaki Kempy?

S.
    • kanna Re: RPD Pawlak - czytałyście? 11.09.20, 14:54
      Zawsze zalecam moim dzieciom, żeby brała po dwie takie tabletki - na wypadek, gdy nowa płeć im ine pasowała i planowali wrócić do starej.

Pan Pawlak mówi też, że " sam z estymą wspominam to, że dostałem od ojca w tyłek .."

Współczuje temu człowiekowi, ewidentnie doświadczał przemocy w dzieciństwie.
      • morekac Re: RPD Pawlak - czytałyście? 11.09.20, 15:58
        >Pan Pawlak mówi też, że " sam z estymą wspominam to, że dostałem od ojca w tyłek .."

Chyba w głowę też obrywał.
      • aandzia43 Re: RPD Pawlak - czytałyście? 11.09.20, 22:10

> Pan Pawlak mówi też, że " sam z estymą wspominam to, że dostałem od ojca w tyłe
        > k .."

Omatkoboska, co przez to rozumiesz?!
    • dramatika Re: RPD Pawlak - czytałyście? 11.09.20, 15:16
      Widzę, że czarny rynek hormonami płciowymi nadal śmieszy.
      • sumire Re: RPD Pawlak - czytałyście? 11.09.20, 15:20
        Nie, śmieszy, a właściwie irytuje ośmieszanie problemu przez debili opłacanych przez Kreml, którzy realne problemy dzieci i młodzieży mają w doopie, bo wolą ogłupiać suwerena fejkami o tabletkach na zmianę płci rozdawanych w szkole.
        • dramatika Re: RPD Pawlak - czytałyście? 11.09.20, 23:01
          sumire napisała:

> Nie, śmieszy, a właściwie irytuje ośmieszanie problemu przez debili opłacanych
          > przez Kreml, którzy realne problemy dzieci i młodzieży mają w doopie, bo wolą o
          > głupiać suwerena fejkami o tabletkach na zmianę płci rozdawanych w szkole.

Jakie fejki? Sprawa czarnego rynku hormonów płciowych jest w prokuraturze i nie wiem z czego robić bekę, że RPD widział tabletki w plecaku - a co, aktywiści przekazują je telepatycznie?
          Z tego właśnie wnoszę, że bardzo bawi niektórych sytuacja, że dzieci 12-16 mogą sobie "skombinować" blokery hormonalne i że można sobie robic z tego "bekę".
          • morekac Re: RPD Pawlak - czytałyście? 12.09.20, 08:15
            Tak, ale on twierdzi, że widział taki plecak.
            Jaki przytomny diler czegokolwiek pokazuje takiemu starcowi jakiś plecak i jakiekolwiek prochy? A rzecznik nie wzywa policji?
            Chyba że to dziecię rzecznika jest tym dilerem i stary przetrzepał mu pokój...
            • woman_in_love Re: RPD Pawlak - czytałyście? 12.09.20, 08:34
              On widział zaginione plecaki Beaty Kempy z (PiS):

"zawiadomienie w sprawie akcji charytatywnej, której patronowała Beata Kempa. Chodzi o zbiórkę plecaków szkolnych dla dzieci z Syrii (...) plecaki, zamiast trafić do dzieci w Syrii, po ponad roku nadal leżały w magazynie w Sycowie. Gdy sprawa wyszła na jaw, Beata Kempa zawiozła je do jednego z kościołów"

Okazuje się teraz, że KK rozdawał te plecaki napakowane środkami na zmianę płci dzieciom, głównie chłopcom. Miało to na celu zgejowienie jak największej liczby chłopców, co spowodowałoby ponowne zapełnienie seminariów.
          • sumire Re: RPD Pawlak - czytałyście? 12.09.20, 08:58
            A jakim cudem Rzecznik Praw Dziecka widział zawartość czyjegokolwiek plecaka?
      • woman_in_love Re: RPD Pawlak - czytałyście? 11.09.20, 16:08
        pisz dalej swirze smile
    • jowita771 Re: RPD Pawlak - czytałyście? 11.09.20, 16:05
      Rany koguta, ależ się zlękłam! Córki jeszcze nie wróciły ze szkoły. Rozejrzę się, czy jacyś chłopcy się nie kręcą po obejściu.
    • anorektycznazdzira Re: RPD Pawlak - czytałyście? 12.09.20, 08:24
      jezujezu, o ja durna, od lat nie zaglądam synowi do łazienki jak się kąpie, a tu cza będzie co dzień wieczorem sprawdzić co ze szkoły przyszło!!!
    • nangaparbat3 Re: RPD Pawlak - czytałyście? 12.09.20, 09:16
      TAkie coś lezy w kioskach:

https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fvod.gazetapolska.pl%2F23355-wulgarne-i-agresywne-zachowania-prowokacje-profanacje-ida-po-nasze-dzieci&psig=AOvVaw0_wbDwVibqL9zeLGWhk1ia&ust=1599980960448000&source=images&cd=vfe&ved=0CAIQjRxqFwoTCLjG-9iH4-sCFQAAAAAdAAAAABAU

• nangaparbat3 Re: RPD Pawlak - czytałyście? 12.09.20, 09:17
        Jeszcze raz.

https://vod.gazetapolska.pl/uploads/styles/w780/public/img/2020/okladka/8a67805ce8f90e8ce67b38806560859125633.jpg?itok=-tpixT7J
        • sumire Re: RPD Pawlak - czytałyście? 12.09.20, 09:50
          Nie ma już Polski 🙂
        • woman_in_love Re: RPD Pawlak - czytałyście? 12.09.20, 09:54
          Skończy się jak w Rosji, ale jest szansa, że wtedy Polska wyjdzie z UE - gdy zabiorą jej wszystkie dotacje. Amen.
        • anorektycznazdzira Re: RPD Pawlak - czytałyście? 12.09.20, 09:55
          Od lat się mówi, że psychiatria w tym kraju leży i nawet już nie kwiczy- i proszę, doczekaliśmy się.
        • lodomeria Re: RPD Pawlak - czytałyście? 14.09.20, 05:15
          Pytanie, czy oni oficjalnie są związani z qanon, czy tylko bezmyślnie powtarzają głupoty wyczytane w imponujących im 'riserczem' publikacjach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka