lukrecja46 23.09.20, 07:09 Polecam serial " Des" na HBO go. Krótki, 3- odcinkowy ale słuchanie tego aktora to prawdziwy orgazm dla uszu. Bardzo polecam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roks30 Re: David Tennant- kto lubi? 23.09.20, 07:30 Oglądałam w weekend. Bardzo dobry. Pomimo, że wiemy jak się skończy i, że w sumie za dużo się w serialu nie dzieje, to nie nudzi. Koncert aktorski w wykonaniu Tennanta. Przerażająca sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalczyni.hosteli Re: David Tennant- kto lubi? 23.09.20, 07:59 Lubię tego aktora, ale serial wyłączyłam bo był zbyt ciężki dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lily_evans11 Re: David Tennant- kto lubi? 23.09.20, 13:35 Kilgrave! Znam aktora z roli złoczyńcy, był niezły, wkurzał, irytował, marzyłam, żeby główna bohaterka go złapała/zemściła się, więc chyba dobrze odegrał tę rolę... Odpowiedz Link Zgłoś
escott Re: David Tennant- kto lubi? 23.09.20, 13:44 Jaaaaaa Mój ukochany Doktor Własnie waham się, czy nie obejrzeć, bo produkcja zupełnie nie w moim typie, ale... David Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: David Tennant- kto lubi? 23.09.20, 14:35 escott napisała: > Jaaaaaa Mój ukochany Doktor Siostro! Inni niby fajnie, ale to już nie to Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: David Tennant- kto lubi? 23.09.20, 14:40 Mój i mój też ukochany Doktor! To świetny aktor, chętnie zobaczę serial. Odpowiedz Link Zgłoś
carmela_soprano Re: David Tennant- kto lubi? 23.09.20, 16:21 Uwielbiam go. Najlepszy <3 Polecam jeszcze: Staged na BBC, Good Omens na Amazon Prime i wreszcie podcast, który prowadzi www.david-tennant.com/podcast Odpowiedz Link Zgłoś