Dodaj do ulubionych

Kwestia transparentnosci

25.09.20, 07:16
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,26338019,rzecznik-prezydenta-tlumaczy-dlaczego-powolano-kinge-dude-na.html#do_w=60&do_v=74&do_a=287&s=BoxNewsMT
Jesli ktos by sie zastanawial dlaczego padlo na Kinge Dude - to po prostu kwestia transparentnosci. Kasy nie bierze spolecznie doradza w sumie i tak by doradzala przy kolacji wiec przynajmniej jest transparentnie
Obserwuj wątek
    • thank_you Re: Kwestia transparentnosci 25.09.20, 07:31
      Kasy nie bierze, ale co sie po świecie najeździ, kontaktów na wiąże - wszystko oczywiście pro bono - to jej. wink
      • forumologin Re: Kwestia transparentnosci 25.09.20, 07:40
        typowa 1 praca absolwenta- za darmo, oby tylko zdobyc doswiadczeniesmile
        naogladali sie trumpow.
        • thank_you Re: Kwestia transparentnosci 26.09.20, 09:14
          To nie jest jej pierwsza praca
          • ichi51e Re: Kwestia transparentnosci 26.09.20, 09:22
            Masz racje zadna praca
      • ichi51e Re: Kwestia transparentnosci 25.09.20, 07:42
        Ja tam nie wiem czy oni jej niedzwiedziej przyslugi nie robia...
        • jdylag75 Re: Kwestia transparentnosci 25.09.20, 08:23
          W sumie, młoda dziewczyna,40 lat na rynku pracy być kojarzoną z brakiem praworządności
          • woman_in_love Re: Kwestia transparentnosci 25.09.20, 08:32
            Gdy już Polska wyleci z UE i będzie w końcu niepodległa - w ramach np. Wspólnoty Niepodległych Państw, to to skojarzenie będzie na +. Dla niej.
          • snajper55 Re: Kwestia transparentnosci 26.09.20, 10:03
            jdylag75 napisała:

> W sumie, młoda dziewczyna,40 lat na rynku pracy być kojarzoną z brakiem praworz
            > ądności

W CV wpisze funkcję doradcy prezydenta państwa bez wgłębiania się w szczegóły, że ten prezydent był jej ojcem, a państwo - Polską.

S.
            • bigzaganiacz Re: Kwestia transparentnosci 26.09.20, 13:34
              Tak bo ten co ja mialby niby zatrudnic nie zapyta o ta sytuacje
    • mia_mia Re: Kwestia transparentnosci 25.09.20, 08:41
      Nepotyzm wprowadzony na nowy poziom. Już wiele razy słyszałam jak tłumaczą go dobrem narodu, teraz kolejne uzasadnienie.
      Za kilka lat już oficjalnie rządzi kilka rodzin, które podzielą między siebie władzę i pieniądze.
    • ga-ti Re: Kwestia transparentnosci 25.09.20, 09:52
      Się tylko zastanawiam, czy ona nie chciałaby pracować za pieniądze? W tym wieku fajnie mieć własną kasę, a nie żyć na garnuszku rodziców. Wróć, na garnuszku społeczeństwa, bo rodzice to tak średnio z zarabianiem.
      • mia_mia Re: Kwestia transparentnosci 26.09.20, 09:16
        Przecież ta funkcja nie przeszkadza w pracy.
        • thank_you Re: Kwestia transparentnosci 26.09.20, 09:31
          Przeszkadza - w wyjazdach smile))
      • snajper55 Re: Kwestia transparentnosci 26.09.20, 10:00
        ga-ti napisała:

> Się tylko zastanawiam, czy ona nie chciałaby pracować za pieniądze? W tym wieku
        > fajnie mieć własną kasę, a nie żyć na garnuszku rodziców. Wróć, na garnuszku s
        > połeczeństwa, bo rodzice to tak średnio z zarabianiem.

Rodzice mają taki garnuszek, że okruszki z tego garnuszka są lepsze od dyrektorskiej pensji. 🤣

S.
    • bigzaganiacz Re: Kwestia transparentnosci 26.09.20, 13:35
      Jest zart
      Studia czy tam staz w londynie i jedyne na co ja stac to praca u starego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka