lukrecja46 16.10.20, 10:27 Znacie tę stronę? Kupowałyście tam coś? Wszystko ok z wysyłką i wogóle? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chococaffe Re: bookdepiository.com 16.10.20, 10:36 Kupowałam ostatnio w sierpniu - było OK. Odpowiedz Link Zgłoś
ricemice Re: bookdepiository.com 16.10.20, 10:38 Kupowałam kilka razy, nie było problemów, ale było to tak z 2 -3 lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: bookdepiository.com 16.10.20, 11:08 Wszystko mi doszło, ale szło bardzo długo, dłużej niż przewidywania podawane na stronie. No i nie ma możliwości śledzenia paczki. Za to ceny są bardzo kuszące i mimo tego naprawdę długiego czekania (nie pamiętam, ile to było, ale zdążyłam się zaniepokoić, napisać do nich, założyć wątek na emamie ) znów się czaję. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja46 Re: bookdepiository.com 16.10.20, 11:19 Dzięki. No właśnie te ceny są bardzo atrakcyjne. W takim razie czekam cierpliwie😊 Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: bookdepiository.com 16.10.20, 11:52 asiu, odbierasz gazetowego maila? Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: bookdepiository.com 16.10.20, 11:31 Tak, tylko wysyłka chwilę trwa. Przychodzą ładnie zapakowane w kartonową kopertę. Nie miałam uszkodzonych książek, ceny bardzo ok, fajne zakładki. Odpowiedz Link Zgłoś
ada.maris Re: bookdepiository.com 16.10.20, 12:48 Kupuje regularnie i tak jak wyżej napisane długo się czeka, zamówienia rozdzielają, ale ostatecznie wszystko dociera. Chociaż jakies 2 lata temu jedna książka nie doszła, miałam do nich napisać, zapomniałam, a tymczasem niedawno dostałam maila z przeprosinami, bo pozycja do nich w końcu wróciła, wysłali ponownie i dali rabat na kolejne zamowienie😃 Odpowiedz Link Zgłoś
hungaria Re: bookdepiository.com 16.10.20, 13:05 Wina listonosza imo. U mnie nie fatygują się z roznoszeniem przesyłek, od razu wrzucają awizo albo i to nie... Raz czekałam na książkę miesiąc, w końcu pofatygowałam się na pocztę i przechwyciłam ją w ostatniej chwili, już była odłożona do zwrotu. Innym razem listonosz idiota położył paczkę na skrzynkach pocztowych w bloku, bo nie chciało mu się zadzwonić dzwonkiem ani podjechać windą. Bookdepository też polecam - raz książka została uszkodzona w transporcie, a miała być na prezent. Od razu wysłali drugą, lepiej zapakowaną, a tej pierwszej nawet nie chcieli z powrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: bookdepiository.com 16.10.20, 13:12 Tak, bardzo solidna firma. Czasami coś dłużej idzie, zależnie od tego skąd wysyłają. Jestem skłonna kupować od nich dla samych zakładek - są fajniaste! Odpowiedz Link Zgłoś
rulsanka Re: bookdepiository.com 16.10.20, 13:20 Zamawiałam w wakacje, doszło w terminie biorąc pod uwagę działanie poczty. Czyli 2-3 tygodnie oczekiwania. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: bookdepiository.com 16.10.20, 14:07 Kupuje regularnie jak Ada, dochodzi no problem. Owszem, teraz w czasie Covid dluzej czekam ale jestem przyzwyczajona (Canada daleko od UK czy Australii skad czasem przychodza ksiazki ). Bardzo mi odpowiada ich selection (huge!) . W tym tygodniu bylo 10% off na wszystko z wish list wiec tez pozamawialam troche - moze przyjda przed Christmas Aha, co cesarskie cesarzowi - o bookdepository dowiedzialam sie lata temu z ematki, but of course Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: bookdepiository.com 16.10.20, 14:56 To jest znana strona. Przeglądałam wielokrotnie, ale dotąd nie skorzystałam. Mimo to na mnie sprawia wrażenie wiarygodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: bookdepiository.com 16.10.20, 16:30 kupujemy "od zawsze" wszystko ok, tylko czasami dlugo sie czeka, ale nasz kierunek wiadomo , raz przesylka nie doszla, zwrocili kase w ciagu 3 dni przesylki sa bez numeru sledzenia, tez moze tylko w naszym kierunku Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: bookdepiository.com 16.10.20, 20:47 Nie. Do Polski tez nie maja numerów śledzenia. Odpowiedz Link Zgłoś