Dodaj do ulubionych

bookdepiository.com

16.10.20, 10:27
Znacie tę stronę? Kupowałyście tam coś? Wszystko ok z wysyłką i wogóle?
Obserwuj wątek
    • chococaffe Re: bookdepiository.com 16.10.20, 10:36
      Kupowałam ostatnio w sierpniu - było OK.
    • ricemice Re: bookdepiository.com 16.10.20, 10:38
      Kupowałam kilka razy, nie było problemów, ale było to tak z 2 -3 lata temu.
    • asia_i_p Re: bookdepiository.com 16.10.20, 11:08
      Wszystko mi doszło, ale szło bardzo długo, dłużej niż przewidywania podawane na stronie. No i nie ma możliwości śledzenia paczki. Za to ceny są bardzo kuszące i mimo tego naprawdę długiego czekania (nie pamiętam, ile to było, ale zdążyłam się zaniepokoić, napisać do nich, założyć wątek na emamie smile ) znów się czaję.
      • lukrecja46 Re: bookdepiository.com 16.10.20, 11:19
        Dzięki. No właśnie te ceny są bardzo atrakcyjne. W takim razie czekam cierpliwie😊
      • chococaffe Re: bookdepiository.com 16.10.20, 11:52
        asiu, odbierasz gazetowego maila?
        • asia_i_p Re: bookdepiository.com 16.10.20, 12:40
          Tak.
          • chococaffe Re: bookdepiository.com 16.10.20, 13:44
            już
            • asia_i_p Re: bookdepiository.com 16.10.20, 16:10
              Dzięki!
              • chococaffe Re: bookdepiository.com 16.10.20, 18:31
                smile
    • berdebul Re: bookdepiository.com 16.10.20, 11:31
      Tak, tylko wysyłka chwilę trwa. Przychodzą ładnie zapakowane w kartonową kopertę. Nie miałam uszkodzonych książek, ceny bardzo ok, fajne zakładki.
    • ada.maris Re: bookdepiository.com 16.10.20, 12:48
      Kupuje regularnie i tak jak wyżej napisane długo się czeka, zamówienia rozdzielają, ale ostatecznie wszystko dociera. Chociaż jakies 2 lata temu jedna książka nie doszła, miałam do nich napisać, zapomniałam, a tymczasem niedawno dostałam maila z przeprosinami, bo pozycja do nich w końcu wróciła, wysłali ponownie i dali rabat na kolejne zamowienie😃
      • hungaria Re: bookdepiository.com 16.10.20, 13:05
        Wina listonosza imo. U mnie nie fatygują się z roznoszeniem przesyłek, od razu wrzucają awizo albo i to nie... Raz czekałam na książkę miesiąc, w końcu pofatygowałam się na pocztę i przechwyciłam ją w ostatniej chwili, już była odłożona do zwrotu. Innym razem listonosz idiota położył paczkę na skrzynkach pocztowych w bloku, bo nie chciało mu się zadzwonić dzwonkiem ani podjechać windą.

Bookdepository też polecam - raz książka została uszkodzona w transporcie, a miała być na prezent. Od razu wysłali drugą, lepiej zapakowaną, a tej pierwszej nawet nie chcieli z powrotem.
    • lumeria Re: bookdepiository.com 16.10.20, 13:12
      Tak, bardzo solidna firma. Czasami coś dłużej idzie, zależnie od tego skąd wysyłają.

Jestem skłonna kupować od nich dla samych zakładek - są fajniaste! smile
    • rulsanka Re: bookdepiository.com 16.10.20, 13:20
      Zamawiałam w wakacje, doszło w terminie biorąc pod uwagę działanie poczty. Czyli 2-3 tygodnie oczekiwania.
    • bi_scotti Re: bookdepiository.com 16.10.20, 14:07
      Kupuje regularnie jak Ada, dochodzi no problem. Owszem, teraz w czasie Covid dluzej czekam ale jestem przyzwyczajona (Canada daleko od UK czy Australii skad czasem przychodza ksiazki wink). Bardzo mi odpowiada ich selection (huge!) . W tym tygodniu bylo 10% off na wszystko z wish list wiec tez pozamawialam troche - moze przyjda przed Christmas smile Aha, co cesarskie cesarzowi - o bookdepository dowiedzialam sie lata temu z ematki, but of course big_grin Cheers.
    • kosmos_pierzasty Re: bookdepiository.com 16.10.20, 14:56
      To jest znana strona. Przeglądałam wielokrotnie, ale dotąd nie skorzystałam. Mimo to na mnie sprawia wrażenie wiarygodniej.
    • mysiulek08 Re: bookdepiository.com 16.10.20, 16:30
      kupujemy "od zawsze" wszystko ok, tylko czasami dlugo sie czeka, ale nasz kierunek wiadomo smile, raz przesylka nie doszla, zwrocili kase w ciagu 3 dni

przesylki sa bez numeru sledzenia, tez moze tylko w naszym kierunku
      • berdebul Re: bookdepiository.com 16.10.20, 20:47
        Nie. Do Polski tez nie maja numerów śledzenia.
    • mysiulek08 Re: bookdepiository.com 16.10.20, 16:31
      to jest chyba amazona
      • auksencja15 Re: bookdepiository.com 16.10.20, 16:34
        Tak. To Amazon
    • wapaha Re: bookdepiository.com 16.10.20, 20:47
      Znam, kupowałam, wszystko ok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka