Dodaj do ulubionych

Czy używałyście Estee Lauder Advanced Night Repai

22.10.20, 21:13
Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex podobno:
PO TRZECH TYGODNIACH Linie i zmarszczki są mniej widoczne.
88% kobiet twierdzi, że ich skóra wygląda młodziej.1
PO UŻYCIU JEDNEJ BUTELECZKI2 89% kobiet przyznało, że teraz ich skóra jest jeszcze bardziej jędrna.1
Skóra wygląda zdrowiej, odzyskuje sprężystość i witalność.

tylko ta cena, 30 ml kosztuje 300 zł, do tej pory uzywałam kremów za 30 zł, ale widze za zmarchy sie zaczynają robic wokół oczu,

czy to warte wypróbowania, piszcie proszę szczerze, a może jest cos podobnego tańszego np. ziaji smile))
Obserwuj wątek
    • pola731 Re: Czy używałyście Estee Lauder Advanced Night R 22.10.20, 21:33
      Mam, używam - świetnie się wchłania, cudów nie zauważyłam. Zmarszczki są, jak jestem wypoczęta to skóra wygląda dobrze, jak zmęczona to nawet Estee lauder nie pomaga.
      • rafaleczka Re: Czy używałyście Estee Lauder Advanced Night R 22.10.20, 21:49
        dzięki za opinie smile
        a kupiłaś w ich firmowym sklepie? , bo na allegro można sporo taniej, tylko to też na pewno podrabiają, czyli ryzyko. Z jednej strony chciałabym spróbować ale z drugiej nie chce się czuć nabita w butelkę...
        • bye-bye Re: Czy używałyście Estee Lauder Advanced Night R 22.10.20, 21:54
          Poczekaj na ofertę w Douglasie lub srphorze. Można kupić 5-7mililitrow w super cenie wówczas🙂
          Ja miałam kilka razy takie małe buteleczki i byłam całkiem zadowolona z efektów.
          Ale faktem jest, że cudow żaden krem nie daje😉
        • pola731 Re: Czy używałyście Estee Lauder Advanced Night R 22.10.20, 22:08
          Kupuję przy okazji wizyt w Londynie, w Polsce nie kupowałam.
    • snakelilith Re: Czy używałyście Estee Lauder Advanced Night R 22.10.20, 21:46
      A wiesz, ile kobiet to te 100%? Często takie opisy robione są na podstawie obserwacji na grupie wynoszącej zaledwie 20 kobiet, a pytania po testach są sugestywne, bez obiektywnych metod mierzących sukces.
    • mysiulek08 Re: Czy używałyście Estee Lauder Advanced Night R 22.10.20, 21:53
      cudownie mi cere wysuszyl, na wior sad podobnie jak ihny sueprduper krem pod oczy

bardzo dlugo trwalo zanim wyszlam na prosta

czy tanszego to nie wiem ale swietnego i owszem, czerwona seria Astalift
    • joanna05 Re: Czy używałyście Estee Lauder Advanced Night R 22.10.20, 21:53
      Tak, używałam. Nie kupuj. Robi nic. Nie warto, sa skuteczniejsze rzeczy.
    • mysiulek08 Re: Czy używałyście Estee Lauder Advanced Night R 22.10.20, 21:54
      to jest marka loreala, podobnie jak vichy,lancome czy helena rubinstein

dobry pod oczy jest tez zielony nuxe
    • laura.palmer Re: Czy używałyście Estee Lauder Advanced Night R 22.10.20, 21:56
      Kupiłam, bo dostałam voucher do douglasa. Serum jest ok, twarz rano ładna, ale szczerze to taką samą miałam po serum z witaminą C za 70zł, którego używałam wcześniej. Drugi raz na pewno nie kupię.
      • rafaleczka Re: Czy używałyście Estee Lauder Advanced Night R 22.10.20, 22:07
        dzięki dziewczyny, poszukam serum z witamina c i zaczne masaz szczoteczką z ali, no moze zamowie 7 ml za 50 zł.. żeby nie zalowac kiedyś ze nigdy nie wtarłam tej drożyzny w moje stare lico
        • pola731 Re: Czy używałyście Estee Lauder Advanced Night R 22.10.20, 22:12
          Poczekaj na zestawy miniatur - Estee zawsze coś wypuszcza na święta. To z reguły dobra okazja żeby wypróbować kilka produktów z serii za sensowne pieniądze
          • bye-bye Re: Czy używałyście Estee Lauder Advanced Night R 22.10.20, 22:16
            Podzielam opinię🙂 poczekaj na ofertę.
    • mona-taran Re: Czy używałyście Estee Lauder Advanced Night R 23.10.20, 07:13
      Mi na "robiące się zmarchy" świetnie robi serum "Argireline Solution" z The Ordinary. Kosztuje jakieś 7€ :p
    • hexella Re: Czy używałyście Estee Lauder Advanced Night R 23.10.20, 07:26
      Miałam kilka razy w formie tych małych buteleczek z douglasa. Zwykłe serum, ujednolica koloryt skóry, optycznie wygładza, ale nie usuwa zmarszczek i bruzd, bo żadne serum fizycznie nie może tego zrobić. To miłe w użyciu serum ale NIC nie uzasadnia jego ceny. Te same efekty uzyskasz po serum z witaminą c z TO albo timeless. Nie kupuj pełnowymiarowego bo to strata pieniędzy, poczekaj na promocję w Douglasie i kup sobie na próbę to w malutkiej buteleczce.
    • sofia_87 Re: Czy używałyście Estee Lauder Advanced Night R 23.10.20, 10:57
      Nie jest zły,
      Ale radzę Ci raczej peptydy miedziowe i/lub retinol

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka