marinette.wue 02.11.20, 09:21 www.zygzak.net/kategoria/sukienki/arizona-paprocie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majenkir Re: Sukienka do oceny 03.11.20, 00:19 W tej sukience nie ma NIC ładnego. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Sukienka do oceny 02.11.20, 09:28 Ładna, ale. Dla mnie za dużo tej wzorzystej tkaniny, taki monolit się tworzy. Wzięłabym nożyczki i skróciła rękawy, wycięła dekolt i przód Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Sukienka do oceny 02.11.20, 23:53 to tak jak ja, mniej ciotkowata byłaby przez to. Odpowiedz Link Zgłoś
bo1 Re: Sukienka do oceny 02.11.20, 09:36 Fason i deseń dla bardzo szczupłej. Sukienka spokojna, wręcz smutna. Deseń "masywny", mocno przytłacza. Całość niby OK, ale jakoś nie porywa. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Sukienka do oceny 02.11.20, 09:40 Lubię zygzaka,jestem na dwóch fejsbukowych grupach. Jak masz konto na fejsie, to wejdz na te grupy - może ktoś Ci wstawi zdjecia na sobie i wtedy zobaczysz. Dla mnie zygzak, garczyńska i marie zelie są firmami bardzo ok. Ale za modelki mają dziewczątka w rozmiarach 32- 34 i prawie zupełnie płaskie. Sukienki ze stron, prezentowane potem na żywych kobietach mają jedną cechę wg mnie: tracą mocno na zwiewności i lekkości. Ta sukienka jest piękna, lubię takie wzory - ale ona na kobiecie z normalnym biustem będzie wyglądała górą potężnie, bo nie ma dekoltu i ma bardzo długie rękawy. Takie sukienki mają dużomateriału i mają przykryć niewielką ilość ciała - a więc płąski biust, chude ręce, długie ciało. Zatem jeśli masz cechy tej modelki - bierz, ona wygląda pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
marinette.wue Re: Sukienka do oceny 02.11.20, 09:50 Wlasnie zastanawiam sie czy nie utone...od nich biore xs,plaska nie jestem ... Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Sukienka do oceny 02.11.20, 10:09 MNie ostatnio kusi ta: www.zygzak.net/kategoria/sukienki/sukienka-trapezowa-greta-karmelowa Bo w ogóle ostatnio camelowe kolory mnie kuszą i łykam wszystko w ten deseń. Ta sukienka mi pasuje, bo pod szyją można ją rozpiąć, a nawet zapięta by chyba wyglądała ok, bo ma guziki i stójkę więc coś się dzieje, a nie monolit. Ale waham się czy brać S czy M. Normalnie noszę S w sukienkach, ale patrząc na tę modelkę - ona ma biuścik w kształcie raczej guziczków. Ja mam normalny biust i nie chciałabym, zeby mi się te guziczki rozeszły .... i Tak paczam i czekam i myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Sukienka do oceny 02.11.20, 09:44 Jak dla mnie góra za duza i za bardzo zabudowana Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Sukienka do oceny 02.11.20, 09:52 memphis90 napisała: > Jak dla mnie góra za duza i za bardzo zabudowana Sukienka ladna ale wszystkiego za duzo - dominuje tak, ze nic innego juz nie widac. Spelnia taka role jak habit, ukryc sie w niej mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: Sukienka do oceny 02.11.20, 09:55 Tak naprawdę fason widać w tym samym modelu bez wzorów, lekko zbluzowana i zabudowana góra i bardzo obszerny dół z falbaną. W obu wersjach wzorzystej i gładkiej to jest sukienka dla szczupłych i wysokich kobiet www.zygzak.net/kategoria/sukienki/sukienka-z-falbana-arizona-baklazanowa Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Sukienka do oceny 02.11.20, 09:48 Mnie się podoba, ale dla kogoś bardzo wysokiego i bardzo szczupłego. Jeśli taka jesteś, kupuj! Odpowiedz Link Zgłoś
laura.palmer Re: Sukienka do oceny 02.11.20, 09:52 Nie podoba mi się, zbyt przytłaczająca. Coś bym w niej skróciła - spódnicę, rękawy albo wycięła głębszy dekolt. No i modelka jest wysoka i chuda, obawiam się, że na osobie o innej figurze może wyjść efekt worka we wzór paproci. Odpowiedz Link Zgłoś
tereso Re: Sukienka do oceny 02.11.20, 10:12 Mnie się kojarzy z szykiem katechetki Ta lotu, szmizjerka, podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
klaramara33 Re: Sukienka do oceny 02.11.20, 14:05 Cudna ale pasek wąski koniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Sukienka do oceny 02.11.20, 14:24 Jeśli chcesz wyglądać jak pensjonarka to bierz. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Sukienka do oceny 02.11.20, 14:53 Nie lubie sukienek, ktore kojarza mi sie z zaslonami do okien albo obrusami. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Sukienka do oceny 02.11.20, 15:24 Rzeczywiście raczej dla szczupłych. Jak ci pasuje do ogólnej kolorystyki włosów itd.to bym brała. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Sukienka do oceny 02.11.20, 16:10 Ja nie jestem gruba i mam kształt klasycznej klepsydry, ale w takim kroju - dłuższa sukienka z gumką w pasie i zbluzowaną górą wyglądam jak woźna z ubiegłego wieku. Brakuje wiadra i mietły. Dla mnie taki krój jest fatalny. Wzór też za bardzo przytłaczający, ładny ten fiolet ale z całej tej stylizacji buty najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
monique_alt Re: Sukienka do oceny 03.11.20, 08:31 Nie podoba mi się. Za bardzo zabudowana. Z Zygzaka podoba mi się Atencja, ta szmizjerka karmelowa też fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Sukienka do oceny 03.11.20, 18:13 za dluga i w stylu 60letniej cioci Odpowiedz Link Zgłoś