bi_scotti 03.11.20, 15:06 It's today Good luck, Ameryko! W ramach classic Koncertu Zyczen przesylam za poludniowa granice ... oczywiscie LC: www.youtube.com/watch?v=_7t1JG_1O-o ... Sail on ... sail on ... Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koronka2012 Re: Koncert zyczen dla moich sasiadow 03.11.20, 15:08 Dzięki za przypomnienie 😚 jezu jaki on ma głos... Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Koncert zyczen dla moich sasiadow 03.11.20, 15:16 A w niedziele, 7 listopada mina 4 lata od jego smierci - good reason zeby znow sluchac, sluchac, czytac wiersze - LC forever Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Koncert zyczen dla moich sasiadow 03.11.20, 15:11 Dzieki, jestem zestresowana jak przed matura conajmniej 👍 Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Koncert zyczen dla moich sasiadow 03.11.20, 15:39 A gdzie Ty te demokracje widzisz? Bo ja nigdzie. W Kanadzie tez jej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Koncert zyczen dla moich sasiadow 03.11.20, 16:16 malgosiagosia napisała: > A gdzie Ty te demokracje widzisz? Bo ja nigdzie. W Kanadzie tez jej nie ma. Nie wypowiadam się na temat Kanady, a jeśli chodzi o USA to wygrana Bidena w niczym nie pomoże jeśli Demokraci nie wygrają wszystkiego. 3 listopada odbywają się też wybory do Izby Reprezentantów, oraz wybory jednej trzeciej składu Senatu. Demokraci muszą utrzymać większość w Izbie Reprezentantów i uzyskać większość w Senacie. W ogóle cały system polityczny i wyborczy w USA jest przestarzały i nie ma nic wspólnego z demokracją. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Koncert zyczen dla moich sasiadow 03.11.20, 15:44 ja tez trzymam kciuki, mam duzo amerykanskich znajomych w pracy ... Odpowiedz Link Zgłoś
tereso Re: Koncert zyczen dla moich sasiadow 03.11.20, 16:03 Wspaniale, że się tym podzieliłaś! Czuję łopot flagi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Koncert zyczen dla moich sasiadow 03.11.20, 16:19 Koncert Zyczen trwa This time ... Sound of Silence ... Enjoy. Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Koncert zyczen dla moich sasiadow 03.11.20, 16:45 skoro Biscotti gra koncert życzeń, a gra się np na trąbach - gdzie trumpet to po angielsku trąbka, czy to znaczy, ze jej życzeniem jest zwycięstwo Trumpa? Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Koncert zyczen dla moich sasiadow 03.11.20, 16:51 bywalec.hoteli napisał: > czy to znaczy, ze jej życzeniem jest zwycięstwo Trumpa? > It never entered my mind ... Enjoy! Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Koncert zyczen dla moich sasiadow 03.11.20, 23:16 Za jakies 2 godziny powinny byc pierwsze results z Florida & Georgia wiec ... of course Georgia on My Mind Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś