tereso 07.11.20, 15:03 ... Właśnie otwarte zostało moje ukochane lodowisko. Dziś wróciłam z treningu w lesie, padnięta, ale jutro z samego rana ruszam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aguar Re: Lodowisko... 07.11.20, 15:05 U nas też działa. Syn już był 2 x, jutro też idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
tereso Re: Lodowisko... 07.11.20, 15:14 Cudownie. Mało co lubię tak jak łyżwy. Rolki odkąd kupiłam naprawdę dobre też polubiłam ale to jednak nie to. Fajnie że syn jeździ, u mnie jedna z córek tylko i też chce jutro iść że mną. Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Lodowisko... 07.11.20, 15:27 u nas sezon otwarty już od chyba dwóch tygodni Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia.1980 Re: Lodowisko... 07.11.20, 15:31 U nas hula już ze 3 tygodnie. Byłam z córką 2 razy i córka 3 razy z koleżankami Korzystamy bo zaraz wylosują zamknięcie lodowisk jako strategię na najbliższy tydzień i.... "skończy się rumakowanie " 🤣🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia.1980 Re: Lodowisko... 07.11.20, 16:15 😃 No łyżwy i narty trzymają mnie przy życiu zimą. Teraz czekam w napięciu co będzie z sezonem narciarskim 🤔🤔 Na styczeń mam opłacony wyjazd na narty z siostrą i..... zastanawiam się co trzeba będzie wymyślić żeby obejść zakazy, jeśli takie w styczniu wylosują 🤔🤔🤣🤣🤣🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
unaluna Re: Lodowisko... 07.11.20, 20:55 U nas otwierają zazwyczaj w pierwszym tygodniu grudnia...zobaczymy jak w tym roku będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
joaz Re: Lodowisko... 07.11.20, 21:07 U nas działają od końca czerwca - pod dachem. Przerwa była od końca marca, Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama