przepyszny_jagielnik 15.11.20, 01:48 Czy ktoś z emamy założył swoje forum? Ja bym chciał ale się boję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajaksiowa Re: Czy ktoś ma forum? 15.11.20, 07:17 Nie umiem założyć,ale chętnie wstąpiłabym do (na)forum ,,Ludzi Życzliwych,,😔 Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Czy ktoś ma forum? 15.11.20, 14:45 ajaksiowa napisała: > Nie umiem założyć,ale chętnie wstąpiłabym do (na)forum ,,Ludzi Życzliwych,,😔 > Klikasz "Ustawienia" a następnie "Załóż nowe forum". Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Czy ktoś ma forum? 15.11.20, 14:47 "Ustawienia", "Twoje fora" a następnie "Załóż nowe forum". Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Czy ktoś ma forum? 15.11.20, 16:39 I slusznie sied boisz. Budowanie czegos od podstaw jest trudniejsze niz rozpierdalanie istniejacego. Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Czy ktoś ma forum? 15.11.20, 16:57 jak_matrioszka napisała: > I slusznie sied boisz. Budowanie czegos od podstaw jest trudniejsze niz rozpier > dalanie istniejacego. Dziękuję za życzliwy komentarz. Może jednak założę forum ludzi życzliwych? Odpowiedz Link Zgłoś
czensna Re: Czy ktoś ma forum? 15.11.20, 18:06 Załóż. Dołączę i będę się udzielać. Tu jest duszna i toksyczna atmosfera. Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Czy ktoś ma forum? 15.11.20, 18:20 czensna napisała: > Załóż. Dołączę i będę się udzielać. Tu jest duszna i toksyczna atmosfera. Już dwie osoby chętne. Jeszcze osiem i zakładam. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama